Šta je novo?

Fifa 2009 ~ PS3

uz moju novu super najbolju najlepsu konzolu sa milion najboljih igara :D dobio sam i ovu novu fufu i reko aj da vidim sto je tolko hvalite.. (mislim, ovi koji je hvale :))...

pokreti su super realno, ali sta je bre ono??? fliper? kako mozete nazivati ono simulacijom??? pes ima mana, ima dosta mana sta vise, ali bre imam osecaj da igram fuzbal. a fufa neam reci..dacu joj ovih dana jos malo vremena ali brate, ono je tolko bilo prebrzo da ne znam kako ono mozete nazivati simulacijom??? a o tome da mi se lopta nesto mnogo cudno krece i da ima malo cudne putanje da ne pricam...

inace dobra stvar, kad sam istrcao ispred golmana - dao sam gol, a ne ko pes-u da ili moras da driblas golmana ili obavezno ide preko precke

uz moju novu super najbolju najlepsu konzolu sa milion najboljih igara :D dobio sam i ovu novu fufu i reko aj da vidim sto je tolko hvalite.. (mislim, ovi koji je hvale :))...

pokreti su super realno, ali sta je bre ono??? fliper? kako mozete nazivati ono simulacijom??? pes ima mana, ima dosta mana sta vise, ali bre imam osecaj da igram fuzbal. a fufa neam reci..dacu joj ovih dana jos malo vremena ali brate, ono je tolko bilo prebrzo da ne znam kako ono mozete nazivati simulacijom??? a o tome da mi se lopta nesto mnogo cudno krece i da ima malo cudne putanje da ne pricam...

inace dobra stvar, kad sam istrcao ispred golmana - dao sam gol, a ne ko pes-u da ili moras da driblas golmana ili obavezno ide preko precke

Kimi,nauci da driblas pa se javi.:d

Preciznije - kimi - izbaci PES ideju šetanja kroz odbranu i idi više na dodavanja i centaršuteve i biće mnogo manje flipera ;)

Manje solo više teamwork i više šut a manje šabloniranje u 16m i mislim da ako voliš stari PES (pre PES2008) ima da ti se svidi. Iskreno, za sve PES igrače prve dve nedelje mogu biti jako frustrirajuće ali kasnije sve legne na svoje mesto ;)

Kimi,nauci da driblas pa se javi.:d

Preciznije - kimi - izbaci PES ideju šetanja kroz odbranu i idi više na dodavanja i centaršuteve i biće mnogo manje flipera ;)

Manje solo više teamwork

ja nisam od tih koji uzmu jednog igraca i driblaju do gola, uvek sam bio timski igrac :) i najvise 2 driblinga u jednom kontaktu sa loptom.. enivej, ne driblam puno, ali jedan dribling je uvek neophodan da se oslobodis nekog ko ti je blizu. i tu sad dolazimo do pitanja :) .. dajte neke driblinge korisne/ne tesko izvodljive ovde.. izvalio sam samo jedan dribling koji mi je totalno beskoristan :)

ja nisam od tih koji uzmu jednog igraca i driblaju do gola, uvek sam bio timski igrac :) i najvise 2 driblinga u jednom kontaktu sa loptom.. enivej, ne driblam puno, ali jedan dribling je uvek neophodan da se oslobodis nekog ko ti je blizu. i tu sad dolazimo do pitanja :) .. dajte neke driblinge korisne/ne tesko izvodljive ovde.. izvalio sam samo jedan dribling koji mi je totalno beskoristan :)

Drzis LT i onda saras desnim analogom i sad u fifi je bitno i da ubodes trenutak za dribling a i pravi dribling.Vezbaj malo i samo ce ti se kasti.:)

Ako ti je za utehu kimi - ja driblam na stari dobri PES način - promena smera + pace control i to je sve što koristim - nemoj se previše oslanjati na driblinge jer kao i u stvarnom fudbalu, retko kada ćeš moći konstantno prolaziti na dribling ;)

I možda si već primetio ali u FIFI su malo drugačije odradili sistem šutiranja - znaš i sam kako je bilo u PESu, ako trčiš u kontru i ciljaš ugao, držaćeš ukoso na gore/dole - u FIFI ako hoćeš takav šut, držaćeš gore/dole (dakle, bez ukoso, čisto pod 90 stepeni). Malo treba navike za to ;)
Au, ovo je bas lose, na to bi tesko navikao, nekako mi je prirodno ukoso. :)

jedno pitanje vezano za ovaj ultimate team, jer koristi ovo neko i ukratko u čemu je fora jer me mrzi da čitam onolike postove objašnjenja, i jeli ko kupovao adidas live season lige pored one koju dobiješ free uz fifu?

i tu sad dolazimo do pitanja :) .. dajte neke driblinge korisne/ne tesko izvodljive ovde.. izvalio sam samo jedan dribling koji mi je totalno beskoristan :)

Na primer ako trcis da centriras i on te prati i sustize L2 + R jednom gore jednom desno i tvoj igrac se okrene za 90 stepeni da i sebi mali for ;) mozes i L2 + R jednom gore jednom levo i okrece se levo.
Fake shot je meni najbolji. "shoot" pa odmah X illi "cross" pa odmah X.Naravno sa L dajes smer u koji zelis da nastavis posle fake shot-a.

Pozdrav.

Poslednja izmena:
probao sam radi reda FIFA 09 i potpuno sam iznenadjen, fudbal je sasvim igriv, pritom izgleda prelepo.
prva FIFA verzija posle zabavnog flipera iz `99 koju igram.. skroz mi cudno :)

probao sam radi reda FIFA 09 i potpuno sam iznenadjen, fudbal je sasvim igriv, pritom izgleda prelepo.
prva FIFA verzija posle zabavnog flipera iz `99 koju igram.. skroz mi cudno :)

Dobrodošao :wave:

Isti osećaj sam i ja imao kad sam prvi put uzeo da je igram - čak sam pomislio da igram nikad izbačeni PES7 ;)

Zao mi je sto nemam fifu za ps3, na xboxu sam se satirao online od nje i mogu se slobodno reci da mi veoma dobro ide :)

sa koliko godina mogu najkasnije da prodam igraca?? 34? posto rochi mi ima 35 i nemogu da ga prodam jer ce ubrzo biti retired :D

Meni Pagis igra i sa 37 :)

Ma ne fali im nista do 40. :D Pogledajte samo onog Van Der Sara, pa taj ima hiljadu godina i nista mu ne fali. A koliko znam u fifi nije veliki problem to sa godinama, mislim matorac se umori brze, ali ako ima skilla uvek je koristan. :)

Takva je i tendencija u modernom fudbalu :)

A prodao sam eto'o-a sa skill 95, a ima 33 god :(, dokle onda da ih drzim? mislim jel mogu da ih prodam sa 40 il ne... :D

sta me briga sto oni ne igraju kad ne igram online tako nego igram ligu svi provereni :D

eto ti tvog drugara Syme ! kontas sad zasto kazem da spamuje ?

Kad izlazi demo za FIFU 2010?:d

Poslednja izmena:
Jos jedan plus za FIFA2009 u odnosu na PES(bilo koji). Da li na PS3 ili XBOX-u nema veze. Ova FIFA je nadmasila sve prethodnike, prevashodno u GAMELAY-u. Jeziv je! Mnogo mi se svidja i vise ne moze ni da se poredi sa PES-om koji je drzao Prvo mesto vec dobrih nekoliko godina,ali sada je daaaaleko iza! Btw bio sam ogroman obozavalac PES-a ali posle ove verzije i odigranih samo par utakmica na XBOX-u promenio sam totalno misljenje. Svaka chast ljudima iz EA! Ocekujemo da je FIFA 2010 jos bolja, a PES ce u narednom periodu morati dobro da se pomuci ne bi li mogao bar da parira sa svojim fudbalom!

nece...samo da urade suteve kao u 08 i bice super

Sve pasionirane pesovce ovih dana kod mene navlacim na FIFU. Svi imaju tu averziju kako je fifa shit i previse lagana za igranje. Naravno svi promene misljenje posle 2 tekme :)

Nazad
Vrh Dno