Šta je novo?

Fifa 2009 ~ PS3

Rekao sam PES, nemoj tako izmenjivati jos ce neko pomisliti da gotivim pes. Jedna stvarno uzasna igra, to nije videlo simulacije... A kad sam video Iniestinu facu uplasio sam se.

Pusti ih Z1000, nemaju pametnija posla :)

Za puštanje prednosti - jedno pitanje, da li igraš na d-padu? Ako igraš jedino rešenje je nažalost sledeće: ili odmah da dodaš nekome, ili da koristiš desni analog da daješ sebi for a da d-pad pustiš sve dok onaj žuti kvadrat ne nestane.

Ako je za utehu, to su u FIFA10 skroz sredili. Koliko sam imao prilike da pričam sa developerima kada sam im ukazao na taj problem odgovor je bio da je FIFA pogrešno registrovala unos komandi prilikom puštanja prednosti te ukoliko si igrao na d-pad, FIFA je to kretanje "razumela" kao da stojiš u mestu, odnosno nije registrovala nikakav unos komandi a u njihovoj skripti za puštanje prednosti ako stojiš u mestu, sudija svira faul. Otuda i taj bug i zato se on ne javlja u ostalim situacijama osim kontrole lopte na d-pad.

Što se tiče manager moda nisam ga toliko igrao ali probaj da resetuješ ekipe u manage teams, možda pomogne.

Poslednja izmena:
Kako da resetujem te ekipe mislim da sam vec to radio ali se ne secam dobro??

Da, igram preko d pada, navika :) Ne znam kako ce fifa 2010 da funkc sa dpadom posto ima 360 kretanje :S

PS. ja i ti jos ne odigrasmo utakmicu :D Aj veceras, sad? aj na msn

Na početnom meniju: Manage Teams pa Reset My Squads

JA sam igrao 10tku na d-padu, fino su odradili, ne vidim da će mi ijednog trenutka zafaliti analog :)

PS - jesam na MSNu, javi se :)

Poslednja izmena:
E proradilo mi :D :D :D Ja sam u 11. sezoni pa sad planiram da menjam tim, dosadio mi lazio :D Jes da mi je zao, al nema veze. Zanima me jel 15 sezona maximum, video sam negde na netu. sto tako kratko :(

A koliko bi ti, 100 sezona? :d

Nazad
Vrh Dno