Šta je novo?

Fifa 2009 ~ PS3

to sam i ja radio ali nemoj puno da igras fifu smori ce te

Pa cak i FIFA.. hahahahah :D

Pa cak i FIFA.. hahahahah :D

irony.jpg

tu ste u pravu da sam znao to jao kako bi sad slatko igrao igrice nego sam igrao ko lud ceo dan i onda smori....

^symo koliko ti godina imas ?!?

14 (za 1 mesec 15)sto ??????

zato sto treba da pises jasnije ! covece ne mogu da shvatim 70 % tvojih recenica ! gde ti je tacka zarez, bilo sta !

Igrao malo preko neta i bilo je ok dok nisam naleteo na lika koji me je otkinuo :(.
Ono je bilo smesno gledati, lik je stavio Evru na centralnog beka koji je rasturio Drogbu, gurao ga, bacao na kolena...Sama utakmica je izgledala neverovatno arkadno - igraci trce kao ludi, guraju, udaraju, potpuno na fazon starih Fifa igara.

si igrao RANKED ili UNRANKED???ako si igrao unranked nije ni cudo zato sto moze da budzi igrace kako oce,inace to nije pravi car fife 09 kad se igra sa klubovima od 5 zvezdica.Uverio sam se u to i sam uzmi neki slabiji kub i igraj pa ces da vidis sta je fudbalica..

shin - možda si naleteo na nekoga ko ima uključen Adidas Live Season (za laike - strelice iz PESa samo bazirane na njihovoj igri u realnosti) - Man Utd je uglavnom užasan kad pobedi a neko igra sa uključenim ALSom - dobra vest je da će se na tome poraditi za FIFA10.

Sigurno sam da je bio ranked match, ali mi se cinilo da i igra ide mnogo brze nego sto sam navikao.
Inace fifu igram na normal brzini, nisam bas siguran kako to ide kada se igra preko neta.

to ti se cini tako se i meni cinilo.......a mozda taj koji je pravio match stavio fast brzinu meca????

na mojoj fifi 09 nema engleski jezik,zna neko gde mogu da ga skinem??

Ne znam, ja imam multi-5 verziju igre i tu tek uvek pred početak pita koji ćeš jezik. Vrlo je moguće da je to neka verzija koja nema takav izbor.

Ae sa jednim poluoffom:

FIFA 08 je po meni zako što se tiče same igre, sa par nedostataka (glavni:golmani i šutevi). Šutevi u 09 su po meni mnogo bolje uradjeni i idealna igra bi mi bila mix te 2 igre. Valjda će tu uraditi u 10 verziji. DO tad ostajem na '08.

p.S.Vidim upoznali ste Symu :D

Poslednja izmena:
e bas ja mislim suprotno u fifu 08 su super uradjeni sutevi do k su u 09 losije uradjeni ....i ja bi voleo mix neki da izadje

Ne sećam se da sam video neke DLC komponente za to.

Imate sutra ispred Mamuta u Uscu takmicenje u Fifi na PS3 od 11-21......
1 nagrada : PSP
2. dve najnovije igre
3. MP3 player
...pa pokazite kvalitete :))))

Poslednja izmena:
Dzaba dolaziti na taj turnir ako se pojavi wladymeer... :)

Ja sam cuo da je takmicenje u PES-u 2009, takodje u Uscu, na PS3.. :)

Ovo je informacija iz prve ruke, verujte mi :)))))
Dakle Fifa 2009, prijave od 11 h ispred Mamuta, turnir traje od 12-21.....

Ufff , da je za vikend mozda bih i stigao , a ovako ... dobro bih mi dosao taj PSP :) , a u slucaju i da se Vlada prijavi , ni te 2 igre nisu lose :D

Ufff , da je za vikend mozda bih i stigao , a ovako ... dobro bih mi dosao taj PSP :) , a u slucaju i da se Vlada prijavi , ni te 2 igre nisu lose :D

Di ces ti na turnir?
Prekljuce te gruja oderao cim je skontao kako ti igras;)
Modifikujes igrace pa se hvalis kako pobedjujes;)
Cim odigras ranked pucas samo tako:smoke:

Nazad
Vrh Dno