Šta je novo?

Fifa 2009 ~ PS3

JOJ.....
Moja greska....
ja sam se utripovao da je danas petak.......
turnir je u subotu i nedelju.....
Izvinite jos jednom, imate vremena i za pripreme :)

Jesam mator i izlapeo, ali nisam lud :p

Poslednja izmena:
Wtf je "FIFA Revolution 2009"? :D

Mozda je greska u tekstu tog banera (neka riba "dizajnirala" pa lupila naziv igre :) )
U svakom slucaju, takodje ispred mamuta u Uscu, u subotu (od 10-18) je takmicenje u PES-u. Takodje na 6 PS3 konzola, slicne nagrade (PSP + original PC igra prva nagrada, MP3 plejer druga..) I takodje je Comtrade sponzor.

Ili imaju 12 konzola pa ce da budu dva razlicita takmicenja, ili je neko napravio gresku na tom baneru, FIFA "revolution"? :)

Poslednja izmena:
pa videcemo, a ako baner bude lazan nekome ne gine 20% od plate :d
mada postoje i bolji nacini da je kaznim ;)

Ahahah, izvinjavam se onda za ovo "dizajnirala" ako je mozda tvoja zena pravila baner ili neko tebi blizak :D, evo ispravljam se - dizajnirala :D :p

Samo sam hteo skrenuti paznju da je verovatno negde greska, jer ovi momci sa Klanrur foruma verovatno ne bi pomesali PES i FIFU ;)
A skroz je moguce i da je takmicenje za obe igre.. i za Pro Evolution Soccer 2009, i za FIFA REVOLUTION 2009 :D (12 konzola)

Poslednja izmena:
Znači u subotu da čekam u oglasima taj PSP i te dve igre?
Niiiice!

Imam ja još uvek onaj PSP što sam osvojio (nisam ga ni upalio od turnira) pa ako te zanima taj PSP i FIFA09 javi se :)

Inače, sumnjam da je ovo turnir u FIFI - štaviše toliko sam siguran da ga propuštam :D

Poslednja izmena:
Di ces ti na turnir?
Prekljuce te gruja oderao cim je skontao kako ti igras;)
Modifikujes igrace pa se hvalis kako pobedjujes;)
Cim odigras ranked pucas samo tako:smoke:

Kako se gruja nikad ne hvali za, 10:1 (pa je morao da ode do grada pred kraj meca) 9:1(pa je isao na voznju) , 6:0 , 5:1 itd. , vec za jedinu pobedu u 50 meceva. (i to 2 gola iz kornera , jedan u nadoknadi vremena , kakav skill ).

Protiv tog gruje (gde god on sada bio :d ) ne vredi ni igrati ,neka nabavi nesto brze od dial-upa pa nek me nazove.

I odakle znas da ne igram ranked ? Kako sam onda level 18 (jeste da leveli ne znace puno , ali ... ) uz to da odigram 1-2 ranked utakmice NEDELJNO ! Mozda jer sam koristio neke druge timove sem Barcelone , koju Grujson obozava.

Serbian91 & psihoyu: ako se obojica odmah ne smirite i ne prestanete da se prepucavate (i tuzite moderatorima ko dve sekaperse) preko foruma, permanentno cu vas odstraniti.
Ako imate problem onda to resite ko dva coveka a ne preko foruma ko dve sisice krijuci se iza monitora...

Poslednja izmena:
Ja ga uopste ne spominje osim kad je potrebno.
Nemoj u mnozini da stavljas da se ja vama zalim, priavio sam ga mozda za jedan post do sada.
Pozdrtav za najbolje moderatore. cccc

E ljudovi, citam po netu svi se zale da jedva ponekad uhvate kisu, sneg jel to tako mora?? Ja sam odigrao u manager modu 10-11 sezona i nista nisam video :( Jel nemoze nikako da se podesi vreme?

Nažalost, to je jako slabo rešeno pošto je samo na odredjenim stadionima moguće videti kišu dok je na netu nema snega. Najavili su da će biti poboljšanja u FIFA10 ali meni nekako mrka kapa oko tog segmenta...

Opet problem sa retardiranom fifom :( imao sam problem sa nekim bugom i obrisao sam onaj profile fajl i sad nemogu da promenim kontrole, nemogu da stavim da kretanje bude na dpad, a da na palici bude taktika, namestim to izadjem i vratim se a on vratio na staro, sta da radim :( ???

I kad idem na reset all squads pa na yes i restart sistema jel to to?? mislim jesu resetovani?

da ne trazim temu za FIFu evo ovde cu da pitam El ima neki patch da se skine za fifu 09 sa novim transferima skinuo sam oanj Adidas live i opet nema transfera ..?

Nema. Samo sa polusezone.

Kada se zavrsi prelazni rok mozda ?! Krajem avgusta , pocetkom septembra ...

Kad izadje FIFA10. Jesi ti Syma ili se samo praviš glup da ne kapiraš da je transfer rok U TOKU i da bi praktičnog svakog dana morali da izbacuju update sa novim transferima?

pa neka rade malo zasta su placeni ...

Plaćeni su za dva patcha - jedan na početku kada počne sezona i jedan na polusezoni posle zimskih transfera.

Pitanje je dal ce uopste raditi patch sa novim transferima za FIFU 2009...Meni je barem to nelogicno. :trust: Valjda ako hoces da ti Kaka i C. Ronaldo igrau u RM, a Ibra u Barsi moras da kupis FIFA 2010!

I sta cu ja vama da se dokazujem i da igram protiv vas , i ja i Vlada znamo kako igram , vama nisam duzan nista da se dokazem.U zivotu se nisam hvalio , ali vi ste buranija za nas u FIFI .

U ime "buranija" pisem jer nije registrovan.Znate vi vrlo dobro ko je on.

---------------------------------------------------------
Idi na taj forum i copy/paste:
’’wladymeer’’ & „Serbian91“ su foliranti. Taj “wladymeer“ je izgubio tri puta od mene iako sam u 4 utakmice 3 puta imao igraca manje. Od cetiri odigrane utakmice pobedio je jednu,opet sa igracem manje igram, jedinim golom iz 4 utakmice i to iz kornera. Nijedan sut u okvir gola sem u toj utakmici i to iz kornera.Posle mi salje neke tuzne poruke kao igram ko kukavica.
Lol,posle mi pise taj njegov advokat „Serbian91“ kako sam retard i da je to rekao „wladymeer“. Tome nije kraj „wladymeer“ zatim pusta buvu svima nasima online kako mu ja pretim a naravno "Serbian91" prosledjuje dalje.Brate,da nije jadno bilo bi smesno.
Idite i vezbajte Fifu a mene ostavite na miru ili se javite za par godina kada stvarno uvezbate da igrate i da se ponasate.

---------------------------------------------------------

Jel i vama protivnici izadju na 5 min pre kraja meca kad ih natrpate golovima ? To me strasno nervira. Ima li sanse da to pocne da se kaznjava ?

Jel imao neko problema sa uploadom, prvi put sam odmah od početka utakmice sa Etoom prešao njih 4-5 i dao gol i idem sd da uploadujem i čitam kažu uz pom oć d-pada odrediš početk/kraj i klikneš trougao, medjutim ja sve pokušavam ali taj trougao (zajedno sa onim R3 buttonom za ss) ostaje bled :S
Uploadovao sam golove sa FIFE08, samo me 09 zeza.

Jel imao neko problema sa uploadom, prvi put sam odmah od početka utakmice sa Etoom prešao njih 4-5 i dao gol i idem sd da uploadujem i čitam kažu uz pom oć d-pada odrediš početk/kraj i klikneš trougao, medjutim ja sve pokušavam ali taj trougao (zajedno sa onim R3 buttonom za ss) ostaje bled :S
Uploadovao sam golove sa FIFE08, samo me 09 zeza.
odakle ti ta fifa09???:D

Moze li se snimiti gol na xbox-u i kako?

justyce4ever: moraš da se uloguješ na EA servere pre nego što počneš da igraš i onda ćeš moći da uploaduješ.

psihoyu: kažnjava se, dobiješ 3:0 (ili više ako si dao više golova) a protivnik dobija DNF%

gold: Pokušao bih da ti odgovorim nešto smisleno ali ne mogu da smislim ništa toliko glupo. Nikakve advokate ja nemam već sam se samo obratio čoveku koji mi te je preporučio. Šta je on dalje radio, to je već nešto na šta ja ne mogu nikako da utičem. Uživaj :wave:

Poslednja izmena:
Jel neko nasao resenje onog zamrzavanja u manager modu?? I kako da nastavim da igram kad mi sudija da prednost, uvek produzim lep pas ili cak dam gol, a on dosudi faul u moju korist i sve mi ubrlja.

Inace skinuo sam PES 09 demo da vidim kakav je i nemam reci. Zar ono moze neko da igra? Ono nije fudbal ono je igrica(da igrica, ne igra) koja ne zasluzuje da se pojavi na PS3.
Smesno, ne zelim da trosim reci. PES 5 na PCu je pre 5 godina bio mama za ovu devetku na PS3.

Ko kaze da mu je PES bolji ili laze ili nikad u zivotu nije igrao fudbal. Neverovatno nesto koliko fifa vise prija kad igras, pokreti, fizika, gameplay, grafika, atmosfera, ma sve!

Nisam nikakv fanboy or something jer sam dosad na PS1 samo ISS igrao, a na PCu nekad fifu nekad PES i uvek je fifa bila bolja. Zakljucak: FIFA 2003 na PCu ubija danasnji PES 09 po svemu...

Nazad
Vrh Dno