Šta je novo?

Fifa 2009 ~ PS3

Jer zna neko mozda, kad u menadzer modu igram, ako mi je stadion menadzer na lvl 3, a ja ga nabudzim na lvl 5-6 i vise, jer se menja izgled stadiona? Znam da se menja kapacitet, interesuje me izgled, posto trenutno igram sa Aldersotom i on ima onaj najmanji stadion :)

Editovao sam jednog igraca tamo gde se prave igraci, promenio sam samo kopacke i sve je ok, ali tom igracu u manager modu se nisu promenile. U manager modu nije u istom timu, jel zato? i kako onda da promenim to, jel moguce da svom igracu u manager modu promenim kopacke?

Igra li ko online?Ako neko igra nek me doda na friend lisu na PSN-u(PSN ID mi je u potpisu),pa da odigramo koju partiju...

Jel neko zaintersovan i da za FIFU napravimo Bench klan ?

Ako nas bude bilo 4 - 5 , mogli bi redovno igrati club matcheve.

ja dao sam ti add symasrb prihvati me

igra vam gruja i wladimir FIFU 09 , obojica razbijaju !

aj igraj sa wladimirom, ima da te pocepa !

moguce, gruja me je odrao 2,3 partije i nisam hteo vise da igram sa njim, a wlad je profi igrac !
jel igras Ubicu Krstasa ?

aj igraj sa wladimirom, ima da te pocepa !

On priznajem da je bolji od mene ,ali samo jer igra vise , ali ne igra mi se sa njim iz nekih razloga , o tome necu preko foruma.Ja odigram nekoliko partija , pa napravim pauzu od 5-6 nedelja ...sada sam krenuo malo redovnije .

Ajde ti samnom za vikend :) , mozemo i opkladu preko foruma da stavimo :D ... Sad dok se polako vracam u formu (zadnjih 9 utakmica online , 8 pobeda/1 poraz uz 1 gol primljen i preko 20 datih :D )

Poslednja izmena:
slab sam ja u FIFI 09, bio sam dobar , bas dobar u 2008, al ne igram sad vise FIFU, samo KZ

On priznajem da je bolji od mene ,ali samo jer igra vise , ali ne igra mi se sa njim iz nekih razloga , o tome necu preko foruma.

Pa decko je osvojio turnir u fifi09.Nararno da ti se neigra snjim jer bi te pokido sa zatvorenim ocima:D
Btw show_man bio si upravu za ovog Serbian91.

Igram i ja FIFU, ako organizujete nesto, zovite :)

On priznajem da je bolji od mene ,ali samo jer igra vise , ali ne igra mi se sa njim iz nekih razloga , o tome necu preko foruma.Ja odigram nekoliko partija , pa napravim pauzu od 5-6 nedelja ...sada sam krenuo malo redovnije .

Ajde ti samnom za vikend :) , mozemo i opkladu preko foruma da stavimo :D ... Sad dok se polako vracam u formu (zadnjih 9 utakmica online , 8 pobeda/1 poraz uz 1 gol primljen i preko 20 datih :D )

ajde prihvati me pa da vidim od cega si nisam neki profi igrac ali nema veze.....
symasrb
a to nema veze sto imas 8/1 mozes da igras sa nekim sabanima koji nista neznaju a ko zna sa kojim klubom igras sigurno BArca Inter MUTD Chelsea to su jaki klubovi i nije zabano kad svi daju golove iz svake pozicije i trce brze od onog Bolta..
i da vi ne mozete da se merite sa Wladi-em on covek igra to ceo zivot sve je prostudirao od pes 1 do FIFE 09....

Poslednja izmena:
ajde prihvati me pa da vidim od cega si nisam neki profi igrac ali nema veze.....
symasrb
a to nema veze sto imas 8/1 mozes da igras sa nekim sabanima koji nista neznaju a ko zna sa kojim klubom igras sigurno BArca Inter MUTD Chelsea to su jaki klubovi i nije zabano kad svi daju golove iz svake pozicije i trce brze od onog Bolta..
i da vi ne mozete da se merite sa Wladi-em on covek igra to ceo zivot sve je prostudirao od pes 1 do FIFE 09....

Ja cekam da moj protivnik izabere klub , pa i ja izaberem odgovarajuci.

On izabere tim sa 4 zvezdice , ja izaberem takodje . A igram uvek sa Arsenalom ...

A sta fali da igram sa 5 star teamom kad apsolutno svi igraju?On ce uzeti Barcu-Man Utd. , a ja cu da igram sa nekim 3 star timom , da sam odmah u podredjenoj poziciji ??

On priznajem da je bolji od mene ,ali samo jer igra vise , ali ne igra mi se sa njim iz nekih razloga , o tome necu preko foruma.

Ja sam ti oduvek pričao da igraš i više nego solidno i da bi bio fenomenalan da redovnije igraš. Razlozi zbog kojih nećeš da igramo stvarno mi nisu jasni - dam ti dobronameran savet kako da popraviš igru u odbrani i posle kažem da sam te malo štedeo u par mojih napada da ne bi još više popizdeo i ti se naljutiš na mene. Genijalno :D

Nego, ne znam da li je reklama drugih foruma ovde dozvoljena, ali ako nekoga zanima forum na kome ima preko 50 FIFA09 igrača sa ex-YU prostora (pretežno iz Hrvatske, mada ima i 15tak igrača iz Srbije i Bosne) neka me kontaktira na PM da mu dam link. Redovno se odigravaju prijateljske, turniri i lige (skoro je počela druga sezona) a imamo čak i 10v10 BAP klub i mislim da bi većina mogla dosta da napreduje ukoliko igra tamo, pogotovu zato što se klubovi poput Barce, Man Utd i sl. izbegavaju i 99% vremena se igra sa 4.5 zvezdice ili 4 a samim tim više je igre i skilla a manje automatike ;)

Pa decko je osvojio turnir u fifi09.Nararno da ti se neigra snjim jer bi te pokido sa zatvorenim ocima:D
Btw show_man bio si upravu za ovog Serbian91.

A ti lupas gluposti , i smaras me bez ikakvog razloga po celom forumu.Ja ne bih da dobijem ban zbog tebe , zato , take a chill pill.Ako ima nesto nejasno , postoji PM.

Ja ne razumem koji je tvoj problem?!Odkud ti znas ko bi me i kada rasturio ?

Ja nisam nikad rekao da sam profi igrac , ali za buraniju poput tebe sam Nemanja Vidic.

Ja sam ti oduvek pričao da igraš i više nego solidno i da bi bio fenomenalan da redovnije igraš. Razlozi zbog kojih nećeš da igramo stvarno mi nisu jasni - dam ti dobronameran savet kako da popraviš igru u odbrani i posle kažem da sam te malo štedeo u par mojih napada da ne bi još više popizdeo i ti se naljutiš na mene. Genijalno :D

pa normalno da se dovek naljuti sta imas da mu pricas da si ga pustao malo covek mozda mislio da je poceo dobro da igra a ti ga obezhrabrujes

pa normalno da se dovek naljuti sta imas da mu pricas da si ga pustao malo covek mozda mislio da je poceo dobro da igra a ti ga obezhrabrujes

A ste se svi vi malo zaljubili u Vladu?Covek je super igrac , ali ga vi preuvelicavate u bozanstvo zato sto je osvojio neki turnir u BG-u ?

I sta cu ja vama da se dokazujem i da igram protiv vas , i ja i Vlada znamo kako igram , vama nisam duzan nista da se dokazem.U zivotu se nisam hvalio , ali vi ste buranija za nas u FIFI .

Samo sam pokrenuo temu u pravljenju Bench kluba , a vi morate da provocirate i off-topicujte ...

lol turnir u Fifi :) Bas me zanima na sta lice te utakmice :) Moze li neko da snimi neki vas duel?

Taj turnir u FIFI je stvarno bio podvig napraviti - očekivao sam da će doći max 30 ljudi a ono bilo preko 80 a još su i nagrade bile fenomenalne (uzeo PSP3000+FIFA09 i još za PS3 FIFA09 i Killzone 2) :D

Istina, nije kvalitet bio preveliki ali recimo da je bilo barem 20tak solidnih igrača a od tih 20 mislim da bi samo 3 ili 4 glat pobedili Serbiana.

@Symo: Zna on zašto sam ja njemu to pričao i na šta sam tačno mislio, samo je pogrešno protumačio razlog zbog koga sam to rekao, sad je sve OK a sudeći po tome koliko ti pišeš na forumu, vidim da te onih 9:2 iz top6 na turniru uopšte nije obeshrabrilo :D

Nažalost, FIFA09 nema opciju snimanja online ali evo, mogu postaviti par golova koje sam uploadovao offline sa prosečnim igračima, šteta jer sam postizao mnogo lepše golove online ali nemam kako da ih snimim:

http://www.eafootballworld.com/en_GB/video/2919820 Sulejmani na Charisteasa
http://www.eafootballworld.com/en_GB/video/2882794 Lita
http://www.eafootballworld.com/en_GB/video/2921350 Pagis

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno