Grujo, pijan si u ove rane sate?![]()
@ Z1000
Ima Zvezda i Srbija u PES-u 2009 mada nisi bas taj odgovor trazio![]()
Igra li ko online?Ako neko igra nek me doda na friend lisu na PSN-u(PSN ID mi je u potpisu),pa da odigramo koju partiju...
Igram ja , u poslednjie vreme redovno . PSN u potpisu![]()
igra vam gruja i wladimir FIFU 09 , obojica razbijaju !
aj igraj sa wladimirom, ima da te pocepa !
Jel neko zaintersovan i da za FIFU napravimo Bench klan ?
Ako nas bude bilo 4 - 5 , mogli bi redovno igrati club matcheve.
On priznajem da je bolji od mene ,ali samo jer igra vise , ali ne igra mi se sa njim iz nekih razloga , o tome necu preko foruma.
ja cu da odigram sa njim cisto da vidim koliko ne znam !Pa decko je osvojio turnir u fifi09.Nararno da ti se neigra snjim jer bi te pokido sa zatvorenim ocima
Btw show_man bio si upravu za ovog Serbian91.
igra vam gruja i wladimir FIFU 09 , obojica razbijaju !
On priznajem da je bolji od mene ,ali samo jer igra vise , ali ne igra mi se sa njim iz nekih razloga , o tome necu preko foruma.Ja odigram nekoliko partija , pa napravim pauzu od 5-6 nedelja ...sada sam krenuo malo redovnije .
Ajde ti samnom za vikend, mozemo i opkladu preko foruma da stavimo
... Sad dok se polako vracam u formu (zadnjih 9 utakmica online , 8 pobeda/1 poraz uz 1 gol primljen i preko 20 datih
)
ajde prihvati me pa da vidim od cega si nisam neki profi igrac ali nema veze.....
symasrb
a to nema veze sto imas 8/1 mozes da igras sa nekim sabanima koji nista neznaju a ko zna sa kojim klubom igras sigurno BArca Inter MUTD Chelsea to su jaki klubovi i nije zabano kad svi daju golove iz svake pozicije i trce brze od onog Bolta..
i da vi ne mozete da se merite sa Wladi-em on covek igra to ceo zivot sve je prostudirao od pes 1 do FIFE 09....
On priznajem da je bolji od mene ,ali samo jer igra vise , ali ne igra mi se sa njim iz nekih razloga , o tome necu preko foruma.
Pa decko je osvojio turnir u fifi09.Nararno da ti se neigra snjim jer bi te pokido sa zatvorenim ocima
Btw show_man bio si upravu za ovog Serbian91.
Ja sam ti oduvek pričao da igraš i više nego solidno i da bi bio fenomenalan da redovnije igraš. Razlozi zbog kojih nećeš da igramo stvarno mi nisu jasni - dam ti dobronameran savet kako da popraviš igru u odbrani i posle kažem da sam te malo štedeo u par mojih napada da ne bi još više popizdeo i ti se naljutiš na mene. Genijalno![]()
pa normalno da se dovek naljuti sta imas da mu pricas da si ga pustao malo covek mozda mislio da je poceo dobro da igra a ti ga obezhrabrujes
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari