mythbuster
Slavan
- Učlanjen(a)
- 07.02.2008
- Poena
- 320
Ja sam to pokusavao vise puta, al ne ide, ne ide... 😀Igrivost po meni jednostavno nema, iz petnih zila sam pokusavao da mi se svidi, ali ne vredi.
Ja sam to pokusavao vise puta, al ne ide, ne ide... 😀Igrivost po meni jednostavno nema, iz petnih zila sam pokusavao da mi se svidi, ali ne vredi.
Thanx. 'Ajde da napravimo neku ligu i da se tu svi sastajemo. Bas mi se igra sa nasim ljudima 🙂
Ja narucio fifu09 pa kad mi stigne zaigrajmo 🙂
Imam FIFA 09 za PS3, zainteresovani neka se jave na [email protected] ili [email protected]
E ljudi sto se tice onih advanced skillsa, jel ste se uvezbali s tim, koristite na utakmicama?? nek neko postavi link da vidim kako to izgleda dok se igra utakmica a ne oni silni replay snimci s youtuba....
Pa kao i u realnosti, u ostalom. Na fudbalske simulacije nikada ne gledajte kao na sportske igre. To su u stvari strategije u realnom vremenu. I tako ih treba igrati. Oni koji fudbalske simulacije gledaju kao na RPG sa Kristijanom ili Samjuelom, neka dođu na jedno lešenje, bilo u fufi, bilo u pesu 😀
mozete da skinete komentatore sa PS store-a ja ih skinuo 5-6 Ruski,Ceski,Poljski,Spanski... i stavio Poljskog i prelazim Poljsku ligu znate kako ekstra komentator kad kaze ''fantasticna intervencija jedan na jedan'' uglavnom su teski 500-800 mb
PSN ID: Age-DHoce biti neki pec za dodatne klubove ili lige ajd napisi mi tvoj psn id pa da te dodam da igramo online
Evo ti moj DAMIR1985
Kako ti deluje nova FIFA? 🙂
On misli na PES na PC-u, ne znam kakva je Fifa na X360, ali na PS3 jako dobro izgleda, odlicno je uradjena atmosfera na stadionu, vremenski uslovi, efekti sunca, kao i modeli igraca, meni izgleda za generaciju bolje od PES-a, to sto mozes da stavis 2580x2000 rezoluciju na PC-u ne znaci da izgleda bolje, mogu i ja Counter da stavim na toliko, ali nece izgledati bolje od Killzone-a na 720p 😉
....PES je idealan fudbal kada se igra sa srednjim timovima: Udineze, Totenhem, Rendžers...
Evo dokaza o tome kako je ps3 verzija mocnija i superiornija http://www.videogamer.com/videos/fifa_09_fifa_09_video_comparison.html
OK, ja i dalje ne dobi odgovor, oce li biti neki fix za promenu vremenskih uslova u menadzer modu? Malo mi je glupo da non stop u Engleskoj sija sunce!!!???
Ima li nasih timova??
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari