Šta je novo?

Fifa 2009 ~ PS3

Thanx. 'Ajde da napravimo neku ligu i da se tu svi sastajemo. Bas mi se igra sa nasim ljudima 🙂

Nema na cemu 😉 Ima jedna liga " Srbija i Crna Gora". Ima 5 ljudi tamo.

Postoji i "FIFA CLUBS".Izaberemo tim-izaberemo igraca (RM,LS,RS itd.)-neko ili dvoje igraju "Any" tj.odbranu i takmicimo se kao ceo tim protiv drugih timova u svetu.Znaci,minimum za pocetak igre treba troje ali moze i nas deset 🙂 Svako ima svoju ulogu u timu pa je ujedno i rangiran na svetskoj listi koja je dostupna preko "Scouting". Ima vise divizija (12) pa kako napredujemo tako idemo u visu.
Naravno to je ranked i tamo ima jako puno timova koji igraju odlicno pa je pozeljno,ako se uopste i skupimo, da uvezbamo nasu igru na "BAP" pa onda tek da izadjemo na "FIFA CLUBS".

Pozdrav,
GoLdFiNgEr__

Poslednja izmena:
Ja narucio fifu09 pa kad mi stigne zaigrajmo 🙂

E ljudi sto se tice onih advanced skillsa, jel ste se uvezbali s tim, koristite na utakmicama?? nek neko postavi link da vidim kako to izgleda dok se igra utakmica a ne oni silni replay snimci s youtuba....

E ljudi sto se tice onih advanced skillsa, jel ste se uvezbali s tim, koristite na utakmicama?? nek neko postavi link da vidim kako to izgleda dok se igra utakmica a ne oni silni replay snimci s youtuba....

Realno, nema vajde od toga 😉. Od 5 puta uspes 2 puta, i u ta 2 puta ne dobijes ama bas nista konkretno tom fintom 🙂, osim same finte.

Poslednja izmena:
Pa kao i u realnosti, u ostalom. Na fudbalske simulacije nikada ne gledajte kao na sportske igre. To su u stvari strategije u realnom vremenu. I tako ih treba igrati. Oni koji fudbalske simulacije gledaju kao na RPG sa Kristijanom ili Samjuelom, neka dođu na jedno lešenje, bilo u fufi, bilo u pesu 😀

Nego, jel ste provalili kako da se menja vreme u Menadzer modu? Ja nisam nikako, non satop mi isto vreme, bilo bi totalno ocajno da se ne menja vreme....

Pa kao i u realnosti, u ostalom. Na fudbalske simulacije nikada ne gledajte kao na sportske igre. To su u stvari strategije u realnom vremenu. I tako ih treba igrati. Oni koji fudbalske simulacije gledaju kao na RPG sa Kristijanom ili Samjuelom, neka dođu na jedno lešenje, bilo u fufi, bilo u pesu 😀

Kako ti deluje nova FIFA? 🙂

mozete da skinete komentatore sa PS store-a ja ih skinuo 5-6 Ruski,Ceski,Poljski,Spanski... i stavio Poljskog i prelazim Poljsku ligu znate kako ekstra komentator kad kaze ''fantasticna intervencija jedan na jedan'' uglavnom su teski 500-800 mb

mozete da skinete komentatore sa PS store-a ja ih skinuo 5-6 Ruski,Ceski,Poljski,Spanski... i stavio Poljskog i prelazim Poljsku ligu znate kako ekstra komentator kad kaze ''fantasticna intervencija jedan na jedan'' uglavnom su teski 500-800 mb

Hoce biti neki pec za dodatne klubove ili lige ajd napisi mi tvoj psn id pa da te dodam da igramo online
Evo ti moj DAMIR1985

Razlikuju li se graficki ili po icemu x360 i PS3 verzija fife? Jer uopste nisam zadovoljan fifom na x360. Ima poboljsanja al daleko je to jos od PES-a. Ne znam kakav je graficki na konzolama al na 32" lcd odvrnuti aa i af do kraja igra izgleda za klasu iznad fife. Govorim o PES-u na PC u odnosu na fifu na kutiji. Ono sto je bolje u fifi od pes-a je animacija pokreta, trcanje. Al dzabe kad je fizika lopte dno dna.

Poslednja izmena:
Pa kakvo ti je to poredjenje 🙂 ? Naravno da ce ista igra sa PC-a izgledati bolje kad se odvrnu AA i AF, a ti si jos nasao da graficki poredis razlicite igre.🙂

Poslednja izmena:
On misli na PES na PC-u, ne znam kakva je Fifa na X360, ali na PS3 jako dobro izgleda, odlicno je uradjena atmosfera na stadionu, vremenski uslovi, efekti sunca, kao i modeli igraca, meni izgleda za generaciju bolje od PES-a, to sto mozes da stavis 2580x2000 rezoluciju na PC-u ne znaci da izgleda bolje, mogu i ja Counter da stavim na toliko, ali nece izgledati bolje od Killzone-a na 720p 😉

Slazem se da je DETALJNIJA grafika al nekako mi prirodnije izgleda PES 🙂 Probacu sjutra za kutiju pes.

Poslednja izmena:
Hoce biti neki pec za dodatne klubove ili lige ajd napisi mi tvoj psn id pa da te dodam da igramo online
Evo ti moj DAMIR1985
PSN ID: Age-D

bice sad neki update

- Fixed side-stepping issue on lofted through balls
Fixing the issue where a player sidesteps when trying to control a lofted through ball instead of running straight onto it and controlling it, was a top priority for the EAC development team. We’re happy to say that the team at EAC has been able to fix this problem and it will be included in the game update.

- Improved advantage rule: fixed goals being called back for free kicks
There was a problem in the advantage rule whereby the referee would call back a goal if it was scored when the advantage was being played. Instead the referee would give a FK or a PK to the fouled player. This issue has been resolved in the game update. Goals that are going in when a foul is committed will count when they score.

- Improved number assigning in Manager Mode
When signing a player in Manager Mode the player now makes a more sensible decision, based on this position, on which number he would like, whereas previously he would always take the number 2.

- Allowed up to 8 user-controlled teams in Tournament Mode
After installing the game update it will be possible to play in Tournament Mode with up to 8 user-controlled teams. This gives the option to host bigger events with your friends to compete in offline-tournaments. Have fun!

- Removed ability to bring custom teams into Online ranked matches
Everybody has the option to transfer players in his favorite team and create his own custom dream team. This is an option we want to offer everybody to enjoy the feeling of creating own teams and play matches online or offline. When it comes to ranked competitive online matches we think only real teams should compete against each other to keep everybody’s chances even. So with the update it is no longer possible to enter a ranked match with a custom created team. You will still be able to upload your customized team online as in customized starting line-up with the existing players of that team’s roster

- Fixed Stadium 23.Maj lag issue
We fixed a major frame rate issue in 23.Maj stadium.

- Fixed join issue in Online Team Play Lobbies
A game hang issue occurred during search for available OTP game sections within the lobby rooms has been resolved.

Kako ti deluje nova FIFA? 🙂

Nisam igrao fifu mislim 6 ili 7 godina. Otprilike je delovalo da joj toliko treba da stigne PES. Fifa 09 sam probao iz revolta prema PESu koji se prosto zacementirao u mestu po razvoju od kad je postao multiplatform igra. Ono što ističem najviše kod Fife je ta analogna kontrola pasa, pasa u prazno i lob pasa koja nije samo dodata opcija, nego je neophodna da bi igrao lepo. To daje igri dodatnu dinamiku.

I kod jedne i kod druge igre me nervira AI. Kod Fife me nervira tačno zato što se vidi da kreatori nikada nisu gledali "Soccer" ni na TVu, a kamoli igraili i onda ponašanje što mojih, što tuđih igrača je totalno van onoga što očekuješ da će se desiti.

Kod PES je to ponašanje u redu, ali je totalno glupavo urađena razlika između kvaliteta igrača. Ako uzmeš Kristijana i samo držiš smer ka golu, ono kao autopilot ****te, sam ševa, obilazi, prolazi... Opet, s druge strane, ako kreneš Master Ligu sa onim nesrećnicima, džabe ok zabava kad ćeš sve nerve da pogubiš jer nikoga nikada nećeš moći da obiđeš, jer je dovoljan jedan blagi kontakt ramenom da ti svako oduzme loptu. Mislim, ok, kao, prođeš par sezona pa nafuraš tim, ali to nije realno i stvarno davi.

PES je idealan fudbal kada se igra sa srednjim timovima: Udineze, Totenhem, Rendžers... S druge strane, Fifa je pravo osveženje. Nemam nameru da između dve igre biram najbolju (jer je to kao da između iPhone 3G i HTC HD biraš najboljeg, uvek ćeš za 50% ljudi da budeš fanboy - budibogsnama) ili što mi je još uzaludnije da između PS3 i Xbox verzije biram bolju (eventualno da se priča o kontrolerima, ali je i tu priča po principu "moje je bolje). Prosto mi ja drago da obe igre postoje i da se ja polako spreman za užasno dosadan januar i ni malo više zabavan februar 😀

On misli na PES na PC-u, ne znam kakva je Fifa na X360, ali na PS3 jako dobro izgleda, odlicno je uradjena atmosfera na stadionu, vremenski uslovi, efekti sunca, kao i modeli igraca, meni izgleda za generaciju bolje od PES-a, to sto mozes da stavis 2580x2000 rezoluciju na PC-u ne znaci da izgleda bolje, mogu i ja Counter da stavim na toliko, ali nece izgledati bolje od Killzone-a na 720p 😉

Ziva istina!Veca rezolucija ne garantuje bolju grafiku cak i nedostatke koje pri nizoj rezoluciji niste primetili oseticete pri visoj.U al sam ga sad zavrno.,)

....PES je idealan fudbal kada se igra sa srednjim timovima: Udineze, Totenhem, Rendžers...

Sa ovim se apsolutno slažem, kad pičim PES sa društvom jednostavno ne dozvoljavam da se koriste top timovi, uopšte nije zanimljivo igrati sa superherojima, odnosno prenaglašene osobine nekih igrača i timova su najveća mana PES-a.

Evo dokaza o tome kako je ps3 verzija mocnija i superiornija http://www.videogamer.com/videos/fifa_09_fifa_09_video_comparison.html

Lol :smash:, pa taj link sam ja postovao tebi malo ranije, kad si isto započeo flejm, samo je izgleda ta rasprava obrisana (sa razlogom), inače tu nema nikakve razlike sem što se tiče kontrasta i zasićenja boja, a to se da lako podesiti, inače sve je identično što se tiče detalja...etc...

Poslednja izmena:
OK, ja i dalje ne dobi odgovor, oce li biti neki fix za promenu vremenskih uslova u menadzer modu? Malo mi je glupo da non stop u Engleskoj sija sunce!!!???

Grujo, pijan si u ove rane sate? 😀

@ Z1000

Ima Zvezda i Srbija u PES-u 2009 mada nisi bas taj odgovor trazio 🙂

Nazad
Vrh Dno