Kao prvo, batalite te price Fifa09 za PS3 je x puta bolja nego za PC,
kada je jedina razlika u kvalitetu grafike (probao sam kod ortaka da odradim sve one finte i vecinu sam uspeo, sto ce reci da svaka je stavka gameplaya u Fifi09 ista na svim platformama i TACKA.), a realno, grafika nije najbitnija u sportskim (i svim drguim

) igrama, barem meni.
Uostalom ne izgleda lose Pes ni na PC-ju, ali kazem grafika je tu da privuce, al onda trazimo malo vise od toga, zar ne

.
Koliko sam ja kvalitetnih igara presao, sa odvratnom grafikom...
Fifa je, chini mi se, mnogo laksa za igranje od Pes-a, to je ono sto sam ja mogao zakljuciti, za par dana igranja i jednog i drugog. Bar kada je u pitanju postizanje golova. U Fifi jedno 80% suteva sa 16-20m zavrsi u mrezi, dok u Pes-u toliko ne zavrsi ni u okviru gola, u pocetku sam kukao u Pes-u za ovo, sad sam se navikao, tj. bolje ciljam

.
Kad igram Fifu kao da igram fudbal u nekoj prasumi, osecam se nekako stegnuto

, al ozbiljno, mnogo je vise slobode u Konamijevom chedu.
A tek treba da izadje full Pes09. Nego se vecina vas pali na grafiku i to vam izgleda postaje jedino bitno kod ps3 igara, ps3 igre izgleda MORAJU sve kvalitetno da izgledaju, to vam je najbitniji kritterijum, pa kad se Konami malo manje potrudi oko toga, odnosno vise vremena potrosi na gameplay

, odmah se bunite.
Stvarno mi nije jasno kako neko moze da da prednost Fifi ispred Pes-a, jedini argument moze biti kvalitet grafike, a iskreno pa nije Pes tolika rugoba...