Dobar tim ali ne znam koliko je formacija dobra, mada svakome lezi nesto drugo ali ja dok sam bio na 4-2-3-1 i na 4-3-3 nista nisam mogao, tek prelaskom na 4-1-2-1-2 ili na klasicnu 4-4-2 sam poceo bas dobro da igram i mnogo lakse se kombinuje kad imas dva napadaca. Krila su meni nekako odsjecena na ovoj Fifi, ovako se branim sa osam, a napadam sa tri igraca, brza je bas transformacija iz odbrane u napad, a tesko je da ti probiju taj bedem na sredini.
Imao sam ovog Firmina i iako ima bolje stats od obicnog KDB, De Brujne mi je za klasu bolja desetka.
http://www.futhead.com/18/players/49525/roberto-firmino/
Inace meni Zezus pravi bas dosta problema, pa i najvise od svih napadaca iz PL, imam ga i zlatna mi je rezerva, ali ne vidim koga da dovedem da mi izbaci SIF Vilsona iz tima. On i IF Zaha su mi ludacki tandem. Kejn TOTY je najbolji definitivno, jer odakle god da sutnes s njim to je gol, pritom TOTY ima brzinu nenormalnu, ostale verzije nemaju pa bar ne moze da te pretrcava, ali te neke verzije Kejna, posebno igrac mjeseca i SIF Son imaju ludacki sut, mogu da se brane sto se tice prostora, mogu da se izguraju, ali ako ostanu sami na sekundu na 25 metara od gola, kraj.
Ono sto je pak sigurno, Bejl je najbolja karta koju imam defintiivno i covjek pravi nestvarnu razliku kao napadac. Sve ima, brzinu, snagu, gradjenje, sut, centarsut, pas. Klasicna meta.