Šta je novo?

FIFA 18

Mene pitaš? Ja jesam i prezadovoljan sam.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Da.
Mislim da ce mozda biti fizicki slab napad.
To je barem moje misljenje.
Ja volim da uparim nekog jakog a brzog napadaca sa onim slabijim.

Poslednja izmena:
I ovako mi je fizički slab, ali razbija.
b8f629e8d5817323acf28cb13bc3a3c8.jpg

To ću i uraditi. Prvo loan, jer bi menjao Jesusa, a on je realno OP igrač u ovoj Fifi. Razmišljam i o Del Pjeru, ali ovaj De Bruyne je lud, neverovatan igrač.

Poslednja izmena:
Ja sam odlucio da odmorim dvojac Ben Yeder-Muriel.
Sada krecem sa Larsonom i drugi mi je Beloti italijan, samo zbog hemije.
Nakon toga ubacujem plavog Batshuayi, posto sam ga malopre opet izvukao, ali je sada untradeable.
Uzeo sam i 88 Desailly-a, trentuno skor 5:0, Batshuayi razbija, jak, fina zavrsnica, mogu da se zagradim pa da produzim loptu dalje, a to mi mnogo znaci, kada igram protiv jakih i brzih CB.
Sutra ocekujem mucenje u WL, posto posle svakog dobrog starta sledi potop.

Poslednja izmena:
Po futbinu bi Larson sad bio oko 600k. Sad ne znam koliko ke to tamo tacno.

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

Mislim, jel imas nesto od jakih igraca, koje bi iskoristio?
Ja sam npr. iskoristio onog plavog untradeable Pirla, onog Al Somu...

Poslednja izmena:
Uzeo Owena. Igrao online, gubio 2:0, Owen tri komada za preokret. Mislim da je fantastičan. Dve utakmice 5 komada. Razmislicu o njemu. Pre toga dva komada odma u SB-u.

Hmmm, mozda ga probam i ja. Ali, imaj u vidu da te ikone cesto "nestanu" posle, a iz nekog razloga loan se pokaze super. Primer sa MVB-om koji je u prvoj utakmici zabio 4 gola.

Da li postoji nacin, da nekako ''povratim'' igrace, koji naprasno, u jednom trenutku ne uspevaju da povezu pas?
Ozbiljno pitam, da li mozda pali neka promena taktike?
Probao sam sa promenom igraca, i ne deluje.
Jednostavno, sada sam lagano vodio 2:0, ubijam lika, da bi u jednom trenutku, svaki moj pas, i onaj na par metara udaljenosti, postao neprecizan.
Iz toga su se stvarale sanse za protivnika, koji me na kraju pobedi sa 5:3.

To se i meni dešava. Ne znam šta je, ali udje neki djavo u njih. Onda počinjem da soliram i tako pokušavam da se vadim. Mahom me De Bruyne izvuče golom od preko 20 metara.

Ma meni nista ne pomaze. Presečem loptu, znaci, hoću lagano, prvom do sebe, a ona ode opet protivniku u noge.
Lakše mi je, kada mi utakmica od početka bude takva, ali kada odjednom Rui Costa zaboravlja sta znaci pas, na 5 metara, onda tu poludim.
Plus na sve to dodje neka tromost igrača, a nije neki 70 minut, pa da pričamo o njihovoj kondiciji.

Sent from my WAS-LX1 using Tapatalk

Mucim se bas ove nedelje sa internetom, ping mi je veliki i bas je tesko igrati tako, imao sam ocajan start 5-4 ali sam se kad mi se ping smanjio povadio i sad sam na 11-6. Odradio sam i loan Maradonu, ali cu ga koristiti sledeceg vikenda. Moram da kazem da je IF Can za klasu bolji od Bakajoka, a bolji je i od IF Felainija, IF Fernandinja nisam koristio jos uvijek. Covjek je defanzivna zvijer, otrese svakog igraca sa lakocom. Mada mozda bolje da bude CM nego CDM, kod mene je CDM jer ima visinu koja fali Kanteu ali mislim da bi bio jos bolji kao centralni vezni.

Umro Astori, u snu. 🙁

Da se ne iznenadite zasto je kartica sada skoro 10.000.

Od cega zavisi, u ovoj fifi, da li prekrsaj za crveni ili ne?
Da li od sudija, da li od jacine faula, mesta na kojem je nacinjen faul...?
Ja evo, jos nisam siguran, a odigrao toliko utakmica.
Sada igram drugu produzetak, rezultat 5:5, oduzimam loptu, dajem for Larsonu, on prolazi pored igraca, krece sam na golmana, lik iz ocaja me odvali sa ledja, na jedno 25 metara, i sudija mu da zuti.
Znaci, ja nista ne razumem, ali nista.

Edit:
Sto se tice Astorija, i da ih imam 10, ne bih prodavao, ne znam, samo quick sell i to je to.

Poslednja izmena:
Rasprodao sam Nemce nakupilo 1800000 coinsa i sad hoću da pravim EPL tim. Evo predloga pa ako imate sugestiju dobro bi mi došla. Formacija 4-2-3-1 (2)

1. Courtois ili IF Ederson GK
2. IF Walker RB
3. Rose LB
4. IF Mustafi CB
5. IF Van Dijk CB
6. Pogba CDM1
7. Kante CDM2
8. Hazard ili IF Mane LM
9. IF Sterling ili IF Mkhtaryan RM
10. De Bruyne ili IF Eriksen CAM
11. Aguero ST

Poslato sa VKY-L29 uz pomoć Tapatoka

Igrac koji me neprestano odusevljava u mom EPL timu je sif Mooy, sa shadow hemijom. za njega svaka preporuka!
Rose mi je isto na levom beku i završava posao dok mi je na desnom Valencia. Kurtoa isto odličan i nisam se pokajao ni trena što sam ga uzeo..

Rasprodao sam Nemce nakupilo 1800000 coinsa i sad hoću da pravim EPL tim. Evo predloga pa ako imate sugestiju dobro bi mi došla. Formacija 4-2-3-1 (2)

1. Courtois ili IF Ederson GK kurtoa 🙂
2. IF Walker RB ok 🙂
3. Rose LB ok, mada može i young sif ili neka ikona...
4. IF Mustafi CB po meni bolje bailly
5. IF Van Dijk CB ok
6. Pogba CDM1 ok
7. Kante CDM2 ok
8. Hazard ili IF Mane LM ok, može i martial
9. IF Sterling ili IF Mkhtaryan RM mkhtarian običan mi je loš, pa bi ga izbegao, znači ili if sterling ili willian a i willian if je odličan.
10. De Bruyne ili IF Eriksen CAM de bruyne, eriksen je dobar ako nemaš love za de brujnea, slab je fizički.
11. Aguero ST ok

odgovori su gore 🙂

to je neka moja procena. ako možeš probaj oba pa koji ti odgovara.

Meni razbija Valensija. Valja li Aguero basic karta?
Razmisljam da od prodaje Grizmana uzmem njega i Pogbu obične.

Ovo sam sastavio. U rezervama IF Jesus i IF Miktarijan i obični Bailly, Eriksen, Matić, Willian i Mane.
fb5b3c03f3bd1e184932ef9ee6daf9cc.jpg

Ovo sam sastavio. U rezervama IF Jesus i IF Miktarijan i obični Bailly, Eriksen, Matić, Willian i Mane.
fb5b3c03f3bd1e184932ef9ee6daf9cc.jpg

Ekipa kidalica 😉 jel mozes da sibnes takticka podesavanja i instrukcije igraca koje preporucujes posto bih presao na tu formaciju sa 4321?

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

Sugestija mala, Bailly obavezno na stoperu sa Van Dijkom. I If Ederson je bolji od Kurtoe. Ostalo ti je skroz ok.

Videću to za Edersona. Neka kurtoe za sad. Teško mi sa ovom formacijom da igram jer aguero ne može definitivno sam. Sredina je odlična. Odigrao 2 SB i dobio obe 1-0 a komp nije poštenu šansu napravio iako su obe ekipe bile pune IFova tako da ne znam kakav je Tibo.

Bailly će svakako morati jednu jer je Vertongen dobio crveni 🙂

Nazad
Vrh Dno