Sklopio sam ceo tim sa ss-a, 5 puta gubim finale od jutros ****m mu sve. Quick sell sam ceo tim pre par minuta, nemam ni trunku kajanja. Sa sve ikonama.Fifa mute, muzika do daske i ne osetim 20 utakmica [emoji23]
![]()
Sent from my Lenovo TB2-X30L using Tapatalk
Auuu, mislim, razumem te, ali potpuno.Sklopio sam ceo tim sa ss-a, 5 puta gubim finale od jutros ****m mu sve. Quick sell sam ceo tim pre par minuta, nemam ni trunku kajanja. Sa sve ikonama.

Sklopio sam ceo tim sa ss-a, 5 puta gubim finale od jutros ****m mu sve. Quick sell sam ceo tim pre par minuta, nemam ni trunku kajanja. Sa sve ikonama.
Ma sell samo 12k imam. Igram se Career i Pro, prso sam ovako. Srecno svima.Nadam se da ipak nije quicksellovao nego rage sellovao (prodao sve za najmanji trenutni BIN).
@stankovic
LOL, kakva je ovo uopste vrsta kartice?!
To su Man of the Match kartice. Za Bundes postoje 3. Muller, Werner i Batshuayi. Tog Mullera sam i kupio jer je RM i dobri su mu rejtinzi.Nemam pojma, znam da postoje, ali ne znam sta predstavljaju.
To su Man of the Match kartice.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari