Bugiardo87
Cenjen
- Učlanjen(a)
- 13.11.2014
- Poena
- 180
Jesus otisao na 5.5k. Uzeo tri komada, valjda ce skakati za par dana.. nerealne cene
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
Imam 4-5 gola data sa lewandowskim, kontam imaju neke iste pokrete. Ja kontam da cu njega isto, vremenom.Evo sta zna Larson:
[video]https://streamable.com/h8hfr[/video]
Odličan! Koji je ovo stadion?
Sent from my iPhone using Tapatalk
Posto sam odustao od Rajkarda, malopre sam spucao 300k na paketice, vraceno 100k.
Nije mi zao, posto je sve ovo izgubilo smisla.
Kod mene je situacija takva, da sto imam bolje igrace, ja imam losije rezultate.
Boyan je rekao pre neki dan, i kod mene je situacija slicna.
Danas sam krenuo sa 8:3 WL, sada je skor 9:10.
Sto je najgore, niko me ne razbija,jednostano, ne mogu da dam gol, a malopre sam izgubio dobijenu utakmicu, tako sto mi je Baily, stoper iz MU zabio gol, levom, sa 30 metara, i to je lopta isla po sredini gola.
U bre 🙂 Kolko preokreta u fudbalu imamo pa puknemo na klad, il dobijemo. Pamtim jedne sezone Arsenal je par utakmica od 0 preokretao u 88+ minutu, cak sam jednom i igrao na to jer je nerealno bilo realno. Stavi se na mesto tog ko te dobija na 2:0.. Ipak je fudbal u pitanju i meni je to vrh. Gledam neke streamere oni svake nedelje idu 38/40-2/0 ali i kad EA "zacrta poraz" oni ipak na skill daju gol. Ja ne mogu ni vs botova (jer sam pocetnik) al ocigledno se moze.Hahah, tako sam i ja preskocio dve nedelje, zbog bolesti, i opet nastavio.
Bolest je to.
Znam da se ovakvi porazi svima desavaju, ali mi je prosto nerealno da se tako nesto desava.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari