Šta je novo?

FIFA 18

Ovo je bas lepo videti 🙂

Sent from my WAS-LX1 using Tapatalk

Sta da kazem, imam srece, u ovim paketicima.
Krenuo sam Rajkarda da radim, odradio 3 SBC, tu nisam dobio bas nista.
Onda sam video da Larson ne kosta mnogo, i krenuo da resavam i eto, isplatilo se.
Ne znam samo, sa kim da ga uparim?
Dvoumim se izmedju 87 Firmina, posto mi treba neko iz premier lige, ili neka ikona.
Tu se dvoumim izmedju 85 Crespa i neke od verzija Sevcenka.

Haha... dzabe si ga dobio, lol. 😀

Skoro.:d
Kazi padawan, sa kim da ga uparim?
Sta mislis?
Larson ima H/H WR, mislim da ne bi bilo pametno, da mi i drugi spic bude sa H/H.

Poslednja izmena:
Bravo Stankovicu, ovu Fifu si bez sumnje ti obelezio! 🙂
Jos jednom SVAKA CAST!

Hm pa ne znam ja igram sa 1 strikerom vec dugo. Bilo bi cool da se upari sa nekim target manom tipa Ibra, dobio bi i strong link.

Sent from my Moto Z2 Play using Tapatalk

Hvala Zoki.
Da, Larson je brz, ali prilicno slab, tako da, mozda bi neki teskas bolje tu legao.
Inace, odradio sam Rajkarda (loan), i na CM mi je bolji, nego na CDM.
Uopste nije los igrac, barem za ovih par itakmica.

Odradio ga i ja. Uz Batistutu, nekada omiljeni napadač.
0c0b315372e10cd484e72b20a1e139c2.jpg

Sent from my iPhone using Tapatalk

Ja se opasno lomim za Rajkarda,
Odradio ova prva tri SBC, ostali su oni krupniji.
Imam ga, kao sto sam rekao loan, pa cu jos da istestiram.
Definitivno mu je problem balance.

Stankovicu svaka cast, meni nikad u packovima nije doslo nista vrijedno, bas mi je milo da neko ima srece kod odvratnog EA 🙂

Svidjaju mi se sve nove legende, obozavao sam Larsona ali nije bas najsjajniji izbor za ekipu. Ima brzinu, sut i prodornost, ali nema fizikalije. Bakambu je pet puta jeftiniji, a nisam siguran da je slabiji. Rajkard je odlican, ko nema za Vieru onda je logicno da uzme Rajkarda. Meni je bolji od Petija. Desai je najbolji od ove nove trojke. Zvijer na mjestu stopera.

Kad sam pocinjao u novembru najvise problema mi je pravio Rui Kosta i bas sam bio zagrijan da ga uzmem i cijena mu je ok, ali me sad ne privlaci toliko i mislim da za te pare sigurno ima boljih rjesenja.

Ko igra na pc Insinje se nenormalno prodaje, prodao sam tokom nedelje 12 za 16k ili 17k, imam jos sedam da prodam, jutros je otisao jedan sa hunterom za 19k. Uvijek moze da se nadje za 12k do 14k, pa ko ima strpljenja tu moze fino da zaradi.

Poslednja izmena:
Hvala, Mankuzo.
Desai je po statsima zver, ali i kosta, tako da o njemu ne razmisljam.
Vidim da se dosta koristi i baby Blanc, ali ne znam kakav je na CDM.
Larsona sam obozavao kao fudbalera, ali ni sada ga ne bih radio, da ne kosta tako malo.
Videcu, ovih dana bi trebalo da padnu cene, zbog Kineske Nove godine, pa cu onda mozda da zavrsim Rajkarda, ili cu da kupim baby Blanc-a, videcu jos.
Sto se tice srece, stvarno me ove godine hoce, nemam sta vise da kazem, ali, da ne pisem ponovo, prelistaj ranije postove, pravio sam ogromne greske, koje su me mnogo kostale.
Taj De Brujne, koga sam juce dobio, odneo je za pola minuta, oko 550-600k.
A bilo je jos toga, ali nista tako drasticno.

Poslednja izmena:
Koju ikonu na CM da jurim za sto manje para ? Ili ST. Costu uzeo, odlican za bundes, ali hocu malo hibridnu pa mi treba ili cm ili st [emoji3] Kolko mu izadje Larson ? Imam Lewandowskog i Aubameyanga, tj i 84 if Wernera u napadu pa kontam moze da se uklopi. Za 4231 i 4132 nemam puno veznih u bundesu, goretzka i tuliso mi ne odg najvise pa ostajem sa Vidalom i Costom [emoji848]

Sent from my Lenovo TB2-X30L using Tapatalk

Taman kad sam rekao da nista ne dobijam u packovima 😀

mouzes.png

Nista specijalno ali koristice mi, ipak igram sa PL timom 🙂

Nije lose, za pocetak.
Ja se obradovao onom besplatnom paketicu, 30 rare gold igraca, a tamo Cahil.

Auuu, sta sam napravio! Za sada bataljujem, poludeo sam!
Kupio Firmina 87 if, pre neka 4 sata za nenormalnih 440k, a on sada 260k. Poludeh skroz.
Naljutim se na sebe i odem glavom kroz zid. Prodao ga odmah za 280k, i sve pare ulozim u ove paketice. Rekoh da probam da se vadim, ali kocka je *****! Znaci kupio sa 22 paketica, i najbolji igrac Mustafi i Bernardo Silva x2.
Polupao sam sve ukupno oko 350k, kada se sve sabere!:S:

Uh, tako je to, kada poludis, ne znam sta da ti kazem.J
a sa cekao ovaj crash, i kupio sam Firmina za 200k, ali evo i dalje pada cena, moga osam jos da pricekam.
Inace, dosta sam para ulozio u 88 igrace, uzeo sam ih 10-ak, za 38-40k, cekacu kada prodje ova ludnica, sigurno ce cena ici gore.
Sto se tice Rajkarda, posle 10 utakmica, stvari postaju jasnije.
Za sada ne vredi ulagati u njega, nekako nije u akciji, uveka je negde pored, sa strane..., ne znam ni ja.

Zar je moguce da su toliko pale cene?!

Strasno... kakav crash, bogtemazo.

Evo sada se sabiram, radio sam bio i Larsona, i tu sam pukao. Znaci 450k, otislo u nepovrat!
I sada ce mi CAM igrati, obican De Bruyne, ako uspem ovu skupinu igraca koje sam izvukao da prodam, i ako se smirim.

Zoki, sada ulozi pare, odradi koj sniping, probaj.

Ostadoh sa 50k, i kada rasprodam ovih 100-tinak igraca imacu negde oko 140k.
Ne znam ni sta da jurim...

Ostadoh sa 50k, i kada rasprodam ovih 100-tinak igraca imacu negde oko 140k.
Ne znam ni sta da jurim...

Pa kazem ti, npr Oblaka, Ozila, Bonucija, onda od 86 igraca Mirandu i Sokratisa.
Mnogi ce sada odraditi ikonu koju su hteli, ali za one koji to ne odrade,kasnije ce cena biti visa, a tada nastupaju oni koji su ovo pokupovali po ovim niskim cenama.
Inace Larson je odlican, trenutna statistika, posle 5 meceva u WL i 4 u diviziji 2:

Kak osam pogresio, sto sam uzeo PS4 gamepad.
Ovoliko problema, sa XBOX gamepadom nisam nikada imao.
Sada nece da se konektuje nikako na pc, mucim se vec sat vremena i vise.

Koji softver koristiš? Kod mene je DS4Windows i gejmped se normalno konektuje kad uključim računar, odmah nakon što pritisnem PS dugme. Ako isključim gamepad, pa ponovo uključim u toku dana, a da nisam u međuvremenu restartovao računar, neće da se konektuje dok u DS4Windows ne kliknem stop pa start i onda proradi sasvim normalno. Dakle, samo dva klika rešavaju konektovanje.

Poslednja izmena:
Taj program koristim , i nekako sam ga namestio, ali preko kabla gubi kontakt.
Ne znam da li je do usb ulaza ili kabla.

Sada sam imao penale, u poslednjoj seriji mi treba gol za pobedu, i moj Rui Costa ne da gol.
Nakon toga ostavim gamepad iznerviran, lik sutne po sredini gola a moj golman se baca u stranu.
Naravno, izgubio sam, e moj EA, blago nama sa vama.

Koliko sam se skucao danas, puko skoro 100k, 5 insinjea, cene pale za 70 posto, radio ove apgrejde posle za totw, dobijem spanskog golmana i gold upgrade plus totw francuz rezerva 🙁 danas mi nije dan, ostao na 3k i 70 igraca koje niko mece da kupi usled crasha 🙁

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

Taj program koristim , i nekako sam ga namestio, ali preko kabla gubi kontakt.
Ne znam da li je do usb ulaza ili kabla.

Sada sam imao penale, u poslednjoj seriji mi treba gol za pobedu, i moj Rui Costa ne da gol.
Nakon toga ostavim gamepad iznerviran, lik sutne po sredini gola a moj golman se baca u stranu.
Naravno, izgubio sam, e moj EA, blago nama sa vama.
Tako meni redovno. Zato sam i batalio fut. *****lizam.

Ozbiljan pad marketa, vjerovatno zbog lunarne nove godine, a dijelom i sto je wl u toku, mislim da sad ne treba paniciti i rasprodavati igrace po nizim cijenama, ja cu da sacekam utorak-srijedu pa da vidim u kakvom je stanju market. Do tada sve kartice cu da drzim na marketu po starim cijenama, ali od popodne nista vise ne prolazi, pa su male sanse da ce i za vikend. Ulozio sam juce i jutros preko 150k, mogao sam Kantea uzeti, ali rekoh da zaradim kroz market i uzmem Pogbu prije sledece wl. Bice da sam se *****ao 😀

Insinje prolazio kao alva pet dana za 16-17k, sad je na 12k buy now i dalje sedam kartica imam da prodam, Pastore if prolazio lagano za 45k, sad moze na buy now da se kupi za 35k, Firmino zestoko pao, sve njegove special kartice, Kante je na 160k, Pogba na 400k.

Poslednja izmena:
Sreca u nesreci je da sam batalio trejd odavno. Inace smo najavljivali crash nedeljama, cak i na ovom forumu.

Nekima su skocile cene, ja juce odustao od mega packa, jer sam odbio da dam sulude coine za neke bezvezne sbc igrace...

Inace, totalni fail je EA doziveo sa MOTM Aguerom, koji zahteva preskupog IF Aguera, i kosta vise nego Ronaldo i mnogi TOTY igraci... Jutjuberi rage-uju svuda a investitori na EA forumu koji su pokupovali NIF Aguera u ogromnim kolicinama, u neverici...

@stankovic: zvuci kao da je do kabla. Eventualno probaj da reinstaliras program ili u drugi port da ubodes. Ja ga isto koristim bez problema...

Sent from my Moto Z2 Play using Tapatalk

Poslednja izmena:
Kabl je u pitanju.
Uzeo od telefona, i radi.

Noćas sam bas zaglavio, da bih sto vise isprobao Rajkarda.
Solidan je igrač, ali ništa više od toga.
I uprkos tome, i dalje me kopka, da ga završim.

Nazad
Vrh Dno