Šta je novo?

FIFA 18

Jesus otisao na 5.5k. Uzeo tri komada, valjda ce skakati za par dana.. nerealne cene

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

Gledam sad i ne verujem.. Ja ga snajpovao za 30k.

Sent from my WAS-LX1 using Tapatalk

Ludo. 3500 je sada. Mučnina u želudcu kada se setim izgubljenih 450k.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Poslednja izmena:
Posto sam odustao od Rajkarda, malopre sam spucao 300k na paketice, vraceno 100k.
Nije mi zao, posto je sve ovo izgubilo smisla.
Kod mene je situacija takva, da sto imam bolje igrace, ja imam losije rezultate.
Boyan je rekao pre neki dan, i kod mene je situacija slicna.
Danas sam krenuo sa 8:3 WL, sada je skor 9:10.
Sto je najgore, niko me ne razbija,jednostano, ne mogu da dam gol, a malopre sam izgubio dobijenu utakmicu, tako sto mi je Baily, stoper iz MU zabio gol, levom, sa 30 metara, i to je lopta isla po sredini gola.

Poslednja izmena:
Bar sam uspeo kupiti De Bruynea povoljno i sada imam CAMa.

Uradim tradable TOTW SBC, dobijem Jovetica, nakon nekog vremena, odradim onaj 81+ SBC, opet dobijem Jovetica.
Posto je ovaj untradeable, njega stavim u klub, onog prodam.
Sada opet resim da odraim TOTW SBC, opet dobijem Jovetica.
Dalji komentar je suvisan...

Ja stekam totw pack 81+ za sledecu nedelju posto sam pre toga izvukao bas lose kartice..

Odličan! Koji je ovo stadion?

Posto sam odustao od Rajkarda, malopre sam spucao 300k na paketice, vraceno 100k.
Nije mi zao, posto je sve ovo izgubilo smisla.
Kod mene je situacija takva, da sto imam bolje igrace, ja imam losije rezultate.
Boyan je rekao pre neki dan, i kod mene je situacija slicna.
Danas sam krenuo sa 8:3 WL, sada je skor 9:10.
Sto je najgore, niko me ne razbija,jednostano, ne mogu da dam gol, a malopre sam izgubio dobijenu utakmicu, tako sto mi je Baily, stoper iz MU zabio gol, levom, sa 30 metara, i to je lopta isla po sredini gola.

Ista prica i kod mene. Igram isto kao i uvek, ali igraci krenu da dodaju nevidjeno sporo, ne krecu se i ne uspevam da stvorim priliku, a da ne pricam o postizanju gola.

Evo trenutno sam 12-1 u ovoj WL. Ako se opet zabodem na 28 pobeda dizem ruke.

Ne znam, kao da postoji neki okidac, u samoj utakmici, kada u trenutku tvoji igraci prestaju da se otvaraju, ne mozes da spojis pas na dva metra, o davanju gola da ne pricam.
Na drugoj strani, protivnik petom dodaje, tacno u milimetar, igraci koji nisu dali gol u zivotu, sada daju sa 30 metara...
Sada sam odigrao poslednju utakmicu, i ne igram vise.
Vodio sam 3:1, imao penal, golman mi odbranio.
Sutevi na poluvremenu 13:2, u drugom jos vise, to sam siguran.
Posle promasenog penala, moji igraci prave odjednom, ogromne rupe u odbrani.
Lik smanjuje u 83, nista se ne desava do sudijske nadoknade, koja je 2 min.
On krece u napad, gubi loptu, ja uzimam sa Valensijom, i krecem u stranu, negde na sredini, zastajem, imam dva vezna sama u sredini, dodajem prvom do sebe, ali gle cuda, lopta ide pored mog igraca pravo protivniku u noge.
On se sve vreme rempluje sa mojim bekom, sutira iz ocaja, i pogadaj malu mrezu, 3:3.
Sve to staje u 2 min:shock:
U produzecima postoji samo jedan tim, moji vise ne postoje, gubim sa 6:3.
Eto, 3x vise suteva, razbijanje protivnika, ali tako je moralo da bude.

toga ima i u obicnoj fifi, samo jako retko! zato me fut smara.
odmorio sam glavu sa obicnim modom od kad sam prestao sa fut-om.

Poslednja izmena:
Eh koliko sam ja izgubio utakmica koje sam vodio 2:0 do 89. minuta.

Razmisljam da ipak batalim WL, i pored smanjenih zahteva, cist kancer od moda. Ovog vikenda i cele sledece nedelje nisam tu, tako da preskacem 2 zaredom i moze se lako desiti da vise ne igram WL do kraja sezone.

Hahah, tako sam i ja preskocio dve nedelje, zbog bolesti, i opet nastavio.
Bolest je to.
Znam da se ovakvi porazi svima desavaju, ali mi je prosto nerealno da se tako nesto desava.

Hahah, tako sam i ja preskocio dve nedelje, zbog bolesti, i opet nastavio.
Bolest je to.
Znam da se ovakvi porazi svima desavaju, ali mi je prosto nerealno da se tako nesto desava.
U bre 🙂 Kolko preokreta u fudbalu imamo pa puknemo na klad, il dobijemo. Pamtim jedne sezone Arsenal je par utakmica od 0 preokretao u 88+ minutu, cak sam jednom i igrao na to jer je nerealno bilo realno. Stavi se na mesto tog ko te dobija na 2:0.. Ipak je fudbal u pitanju i meni je to vrh. Gledam neke streamere oni svake nedelje idu 38/40-2/0 ali i kad EA "zacrta poraz" oni ipak na skill daju gol. Ja ne mogu ni vs botova (jer sam pocetnik) al ocigledno se moze.

Sent from my Lenovo TB2-X30L using Tapatalk

Da, ali, zamisli da zadnih 15 minuta, lupam, jedan Vidal, Modric... umesto u noge, prvom do sebe, non-stop daju protivniku u for.
Pa toga nema ni u seoskom fudbalu.
Kada si zadnji put video, da se dva stopera sudaraju, ako izuzmemo neku guzvu prilikom kornera, slobodnog udarca...?
Znaci, mislim kada protivnik krene u akciju.
Ne treba meni super realan fudbal, nikada ga ne bih ni igrao, ali ovo je unistvanje mozga.
Juce me je decko razvalio, ali bukvalno razvalio, ali nije mogao da da gol sa pola metra.
Dva puta je pogadjao stativu, a bio je sam kao duh.
Znao sam odmah da je hendikep na mojoj strani, pobedio sam 3:1.
Ne treba mi to, ni da tako dobijem, niti da tako gubim.

Ma ne branim ja njih daleko od toga. Samo bez tih gluposti ne bi slabiji/losiji imali sansu. Mozda i gresim. Ali generalno je lose kako se dolazi do tog rezultata.

E to, to sto si rekao, to i jeste problem, a EA to namerno radi.
Dodje ti odlican tim, EA ti da pomoc, ti ga pobedis, i milis, " u kako sam dobar igrac".
Sledeca opet tako, zaredjas sa pobedama, i onda krece ludnica, sada si ti taj koji ispasta.
Oni na taj nacin pokusavaju da zadrze igrace, da se niko ne razocara i ostavi igru.
Ne govorim o ovim pro igracima, on stvara gomilu sansi, i kada je mnogo jaci, koliko god da ga hendikep unistava, ubacice koji put u gol.
Ali, mislim da je veci broj prosecnih igraca.
Bas me zanima sa kojim skorom ce Boyan da zavrsi WL, posto se i njemu ovo desava, a ocigledno da je dobar igrac, posto pravi takav skor.

Poslednja izmena:
Zar nije poenta da se losi poprave, ulazu u tim i postaju konkurentni? Nit je zadovoljstvo dobiti uz hendikep a nema ni goreg osecaja izgubiti uz isti. Nor meni se nikad nije ni desilo da nadoknadim dva gola zaostatka u zadnjih par minuta a protivnik se cesto vracao..

Jeste to poenta, ali EA razmišlja drugačije.
Vraćao sam se ja i kada sam gubio 3:0, a isto tako i gubio utakmice.
Fifa i logika, ne idu zajedno, to je cinjenica.

Sent from my WAS-LX1 using Tapatalk

Meni se sad u FIFA17 pojavio loading sa Rojsom i kada treba da otvori prvu stranicu ,najednom buf i nema mišta!!

Jos jedna nedelja u nizu sa 28 pobeda i jedna pobeda manje od elite 3. Ne mogu recima da opisem koliko sam razocaran u ovogodisnju fifu. S pravom ljudi pljuju EA, ovo za sta smo mi dali novac je cisto sisanje ovaca.

Imao sam 21-5 i tu krece haos. U poslednjih 14 utakmica igrao sam protiv timova gde je u SVAKOM bio CR7 i jos bar 4 ikone, najnoviji totw, tots itd itd. Samo jedan jedini tim je bio neki prosek tipa martial, mbape, grizman i if alesandrini. Dakle 13 prokletih utakmica protiv timova kakve mi koji ne kupujemo pointse/coinse mozemo samo da sanjamo.

Bilo je boljih igraca, bilo je i par iz top 100 koji su nevidjeno bolji, ali bilo je nekih koji veze nemaju, a opet primim 3 gola na odbitak i izgubim 4:3. Ili vodim do 89. minuta i Baily koga nisam ja kontrolisao napravi penal i on izjednaci na samom kraju. Igramo drugi produzetak, ja sut, dva, tri i nece kad eto njemu puca kontra 3 na 2. Odlicno se postavim i nateram ga sutira iz ocaja sa 25+ metara, ali lopta pogadja Bailly-ja u glavu, De Gea na jednu, lopta odlazi u drugu stranu i u gol u 120. minutu!!!

Do prosle godine sam na PC-u bio elite 3 ili 2 svake nedelje i kapiram da je na ps4 skill malo veci, ali niko ne moze da me ubedi da 5 od proteklih 7 nedelja sa 28 pobeda je samo losa sreca. Ne znam...
6497fda5d8b42ebbec7065851ff8d95a.jpg

Sent from my A0001 using Tapatalk

Poslednja izmena:
Ma igra je skriptovana, ali barem me krenulo iz packova, ovo sam upravo dobio i ne mogu da vjerujem da ovakvi statsi kostaju svega 25k, cak i manje. Nije normalno.

http://www.futhead.com/18/players/56058/benjamin-lecomte/

Ja sam dosao do gold 3 i stao, imam jos sest meceva ali nemam zivota da igram vise.

Market je i dalje ******, Martijal moze da se nadje za 5k, Zezus je na 3.5 bio danas, Bai ima da se nadje za 10.5k, svasta :sceptic:

Poslednja izmena:
@Boyan
Iskreno i ja bih poludeo jer ti je 21-5 maltene garantovao dobar rezultat, ali je i 28 pobeda za mene misaona imenica. Mislim da te je tu kao i svaki put zeznuo prediktovan rang, ali kako bas na 28 da stanes opet, i kako skripta odluci kome da dodeli pobedu... Tj kako onda imamo konzistentne top 100 igrace uopste. Definitivno mnogo sumnjivih stvari, ali bez cvrstih dokaza i masovnog bojkota community-ja predvodjenog jutjuberima, koji su za sada srecni pregledima na *****ske pack opening snimke, nema nista... Sve je to jedna velika fasada od igre ispod koje se vrti relativno kompleksan kod za upravljanje sansama. Ali opet - kako objasnjavas da svaku WL npr ti imas toliko vise pobeda od mene? Obojica ne dajemo pare za fp. A ako je skill, onda ima prostora da se i ti jos poboljsas, dovedes bolje igrace... Zaliti se na CR7 i ikone je malo bezveze jer ih i ti imas.

Sent from my Moto Z2 Play using Tapatalk

Boyane, razumem te u potpunosti.
Ja nisam igrao WL evo već nekih mesecipo, nisam imao vremena za vikend. Ali sa druge strane gledam kako lik kao i ja u petak otvorio 20 packova, dok ja 22, iste te. On je dobio dve ikone, i nekolicinu dobrih i solidno skupih igrača, ali kada sam pogledao.
Lik ih otvara za pointse. ***, to te baš demorališe skroz. JA najskupljeg kog sam izvukao Mustafi 5000k. Dzaba trejd, dzaba dobra igra, kada je sreca u packovima dirigovana. Haos.

Citam ovo, i nisam iznenadjen.
Ocekivao sam taj skor.
Da se sa tvojim pobedama, povecava tezina protivnika, to je ok, ali neke stvari , kao sto su smesan auto-gol, ili kao sto je meni Baily dao gol, a on tako ne zna ni na treningu da sutne.
E to je ono smeta.
Kazem, covek kada gubi, nije realan, ali ja osecam navlacenje i u moju korist.
Uprskali su FUT totalno.

Tacno je da se mnogo toga vrti oko rank predictiona, ali nije ni to sve jer prvih pet utakmica posle kojih dobijas prediction su meni ili 5:0 ili 4:1 sto je elite 1 prediction, pa sve do 20 do 22 pobede srecem sarene timove tipa calcio/prem hibrid, bundes tim, cr7 + mesi + ikona, ali jako jako retko full tim sa best in slot igracima. Kada dodjem do te neke granice kao da krece neki drugi matchmaking. Nisam ja centar sveta i ne vrti se sve oko mene, taman posla, ali gledam ove jace strimere i njihov recap i poslednjih 10 utakmica im se padaju sareni timovi sa, naravno, naglaskom na ove jace. I da, sve ovo sto mi pricamo (u ovom slucaju ja) su vise teorije zavere i pisanje iz besa nego neko racionalno razmisljanje, ali pun je internet raznoraznih snimaka gde lopta koja ide u gol menja putanju i udara u stativu, lopta pri sutu prolazi kroz igraca kao da te pixele popunjava vazduh i slicne gluposti.

Donekle jeste smesno zaliti se na CR7 i ikone, ali kao sto vidis ne smeta meni tim sa ronaldom i npr ferdinandom uz recimo pogbu, kdb i tako neki tim, to je okej. Smeta mi sto se naredja 13 utakmica od kojih je 11 sa timovima cije cu slike da prilozim (toty, najnovije verzije IF kartica, ikone), samo recimo 2 ovog tipa kao sto je moj. Budimo realni koliko god ja da imam obicnog CR7 i Del piera imaju ga i oni, a tu razliku prave njegov Viera ili Gulit naspram moj Iska. 🙂

Bez obzira na skriptovanje i hendikep tu skill igra najvecu ulogu i to je jedini lek protiv skriptovanja. Nekolicina odavde je bacila pogled na poslednji pro turnir. Kako igraju pro igraci? Postignu gol ili dva i krenu da dave loptu, vise nemaju zelju za postizanjem treceg gola vec cuvaju loptu, trose vreme i ne dozvoljavaju skripti ili cemu vec da napravi svoje. To je lek za onaj 2:0 rezultat gde protivnik dobija vetar u ledja. Zadrzi loptu, cekaj ga da dodje po nju i iskoristi prostor koji se napravi. Skripta te mozda zaustavi kod pokusaja ili dva, ali iz treceg pokusaja dolazi i treci gol. Druga stvar je kada je skill gap toliko veliki da ni skripta ne pomaze. Ne mozemo se meriti mi sa pro igracima koji igraju po 8-12 sati dnevno sa, u tom momentu, skoro najjacim mogucim timom, dok mi koji ne zivimo od fife odigramo tek 7-8 utakmica u toku nedelje i odigramo taj pakao zvani WL za vikend.

Lepo je rekao Stankovic, ne treba nam hendikep ni na nasoj, ni na njihovoj strani. Ne zelim tako ni da popedim ni da izgubim. Daj da se nadigravamo, pa ko je bolji pobedice...

@padawan postavicu tri slike nekih od timova koji su mi se padali cisto da vidis na sta mislim. Slike su velike, pa se unapred izvinjavam svima 🙂

Sve TOTY igraci uz najnovije verzije Nacha, Vrsaljka i Kimmicha
a9b65b59b662b931eb210643d5d088b8.jpg

TOTY CR7, Ramos, Marcelo, OTW Neymar i ostalo sve jasno
4923f9fdad769ab804ef6b49b2e030ef.jpg

Jedan od "slabijih" timova sa baby Ronaldom i ADP. Najslabiji deo tima IF Benatia i Smajhel
ccdd82e3cfa47e4feb71912e59f7ddb6.jpg

Poslednja izmena:
Kad vidim ssove drago mi sto ne igram WL [emoji23]

Nazad
Vrh Dno