Šta je novo?

FIFA 18

Bakajoko ode na market, Can if je moj novi cdm, stavio sam mu shadow naravno 🙂

Asenho 87 ce mi zamijeniti Asenha 86 i to je to za wl koja dolazi

cdd1d2d4a9baf4cd9b7170dbdbe0ab50.jpg

MM, i pack od 5k :O

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

Poslednja izmena:
Bugiardo svaka cast, mora da si presrecan 😀

Bas sam zadovoljan sto sam uspio da kupim Cana za 74k, trenutno je najmanja cijena za koju moze da se uzme 95k, ali padace cijena do sledece nedelje vjerovatno, no ova karta mora biti apsolutni pobjednik za cdm poziciju u Premijerligaskim timovima, a takvih je najvise.

dzan.png

Hvala ljudi! Inace sam malo bio klonuo jer 15 dana izvlacim jad i bedu i statiram, ovo je bas bum i vratila mi se volja.
Sad moram da pravim kombinatoriku sta i kako posto imam ok PL tim pa razmisljam da mi bude napad sa francuzima, levo martial, desno if alesandrinija a cm bakajoko da im pojacam hemiju.
Inace na dva meca SB je dao pet golova na legendary.
Bas me drma hajp, najskuplji tradable igrac do sad kog sam izvukao mi je bio Humells, a ovaj ide najmanje na 500k 😀

Bugi, ludilo. Čestitke. To je nagrada. [emoji1303]

Sent from my iPhone using Tapatalk

Hvala hvala 🙂 zaista razbija, ne znam jos koju hemiju da mu turim. Pravim hybrid squad, uzeo dembelea po desnom krilu i sad stekam za Pogbu, eto malo radosti 😀

Jel si razmišljao da ga prodas?
To je njegova, trenutno najjača kartica, ali večeras je dao 4 komada, tako da je sledeće nedelje u timu kola, i samim tim izlazi jača kartica.

Sent from my WAS-LX1 using Tapatalk

Auu sad videh da je dao 4, znaci ovoj ce dobrano pasti cena jel? Razmisljao sam naravno, al posle par partija kao da imam ferarija [emoji16] al pretpostavljam da je sad najbolji tajming za prodaju..

Bugiardo svaka cast, mora da si presrecan 😀

Bas sam zadovoljan sto sam uspio da kupim Cana za 74k, trenutno je najmanja cijena za koju moze da se uzme 95k, ali padace cijena do sledece nedelje vjerovatno, no ova karta mora biti apsolutni pobjednik za cdm poziciju u Premijerligaskim timovima, a takvih je najvise.

dzan.png

Dobra kartica, ali meni su ispred njega ipak Fellaini if i Fernandinho 86 if, ali je i duplo skuplji.
Fellaini zbog svoje snage, visine, dugih nogu i agresivnosti.

Meni Felaini baš vrši posao, možda da je samo malo brži ali svaki vazdušni duel je njegov i poprilično je snažan. Svakako bih probao Čana u nekom trenutku, deluje skroz ok.

Poslednja izmena:
Meni je Fellaini fantastičan, bolji od Kantea.
Sada cu probati Fernandinja if 86, da vidim i njega, ali za 40k Fellaini je fantastičan igrač što je neprocenjivo po pitanju kvalitet-cena.

Lomim glavu, da li da vratim De Bruynea 93 TOTGS, ili da dovedem Hadzija 91, ili Del Pjera 90, ili Hazarda 92.
Znaci, treba mi vrhunski CAM, ovo je izbor, a izabrati koga?
Mozda neko ima neko iskustvo, prvenstveno za Del Pjera?
Isto tako ovaj SON if 87 me privlaci, da li vredi dati 160k vise, trenutno imam tamo Mkhtarijana if 86?

Poslednja izmena:
Sada igrao protiv nekog našeg. Tim mu se zove Stepojevac Vaga. Pun legendi. Izgubim na pravdi Boga.
d390a9c494dcaf42aa75230beea06892.jpg

Jel si razmišljao da ga prodas?
To je njegova, trenutno najjača kartica, ali večeras je dao 4 komada, tako da je sledeće nedelje u timu kola, i samim tim izlazi jača kartica.

Kako ti se pokazao Larson? Razmisljam da prodam Grizmana i naoravim njega. Vise ce mi odgovarati zbog hemije ani bice tu povracaja coina od pekova.
Ps hvala Padavan za info.

Pa, trenutna situacija je ovakva:

Igram samo online, ne SB, cisto da imas na umu.
Sto se tice samog igraca, sta znam.
Dobar je, ali da nije kostao, koliko jeste, i da ga nisam jako cenio ka oigraca, ne bih ga radio.
Mane su mu sto je bas slab, i ima ocajan pas.
Zavrsnica odlicna, brz je...

Ne znam ni sam onda, nisam pametan. Inace ovaj Grizman ima toliko dobar pas da skoro svaki meč ima po par asistencija, daje lopte kao na tacni, al od kad sam mu stavio hawk hemiju slabije daje golove.

Poslednja izmena:
A zasto game ne probaš loan, imas 20 utakmica, ne kosta mnogo 10-15k, ako već nemas igrace u timu.
Mislim da će ti to biti najpametnije.

Uošte nisam to imao u vidu, da znaš da hoću, kad se već lomim ovoliko 😉 nešto sam sve mislio da je skuplje, za 10-15 k je skroz ok.
Koliko te je beše izašao da ga napraviš u *****?
PS imam igrače, tačnije 2 PL tima ali sa ovim grizmanom su mi poremetili koncepciju, nemam pojma šta da radim i ako prodam gde da ulažem 😀

PS nema više loan za Larsona.

Poslednja izmena:
Izasao me 350k, ali sam dobio De Bruynea i jos nesto sitno, tako da je na kraju izasao jedno 150k, ne secam se tacno.

Evo stigao upgrade za Bundes. Povećali IF Hummelsa i IF Baillyja za 1 a IF Vidala smanjili za 1. Bolje da nisu dirali

Poslato sa VKY-L29 uz pomoć Tapatoka

Da li je neko probao 88 Desailly-a?
Ocajno mi treba cdm, a zato sto mi je hybrid squad, najbolje bi bila neka icona.
Za Vieru nemam para, ostaje Desailly i baby Blanc.

Da li je neko probao 88 Desailly-a?
Ocajno mi treba cdm, a zato sto mi je hybrid squad, najbolje bi bila neka icona.
Za Vieru nemam para, ostaje Desailly i baby Blanc.

Edit:Bugiardo, izvini.
Ja sam skoroz zaboravio, da loan mozes da odradis samo kod poslednje izbacenih icona.

E ma opusteno, pretpostavih da je isteklo 🙂
odustao sam od ikona posto sam skroz zaboravio da su untreadable a nisam nesto jak sa coinima, pa cu se malo zezati sa Grizmanom jer bas melje, skupljam za Pogbu pa cu posle zavaljati kad mi dosadi.

Ja sada razmišljam o Owenu...Ne znam šta da mislim.
Onda sam osuđen na njega i Larsona, sto možda i ne bi bilo loše.

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno