Šta je novo?

FIFA 18

Kako bi sjajno bilo da WL bude 4 dana, ali iz nekog glupog razloga EA to ne zeli da uradi.

Da, bilo bi odlicno.
Ja sam tek odigrao 9 utakmica, od 25, i to mi je previse za danas.
Mogu da zamislim, kakav je pakao, odigrati 40 utakmica, za tako kratak period.

Fifa mute, muzika do daske i ne osetim 20 utakmica [emoji23]

09f85daa187cc63feda334bf6e23e922.jpg

Sent from my Lenovo TB2-X30L using Tapatalk

Nije realno kakav maler mene tera... Kupim 12 83 Milinkovic Savica u nadi da cu da zaradim i sve je islo ka tome do popodne kada je lik dao dva gola u pobedi od 3:0 i gotovo je sigurno da ce dobiti trecu IF karticu. Druga IF kartica vec vrtoglavo pada sto znaci da ni prva nece imati ko zna kakvu cenu nakon upgrade-a. Calcio upgrade je za sat vremena i on je bas danas nasao da odigra maestralno. Tuga...

Da, ti si mi i pao na pamet, kada sam video 2 komada za poluvreme.
Znam da si pricao da uzimas IF kartice, ali nisam bio siguran.
Sta da radis, te kartice su kocka, bas cesto.
Ja sam na OTW karticama, samo tak opucai.

Je l probao neko Laudrupa? Da li vredi da se odradi? Bas me kopka... razmišljam ili da vratim Hadzija 89, ili da odradim SBC Laudrupa...

Sent from my iPhone using Tapatalk

Nisam probao, ali mislim da ne treba da ga radis.
Nekako mi ne uliva poverenje.
Inace, opet sam stao na 1 pobedu od Elite:🙁

f94eb0ec79cda3c04ad57e3f54d8903a.png

Nisam ga radio, uzeo ponovo Hadzija, odlican mi je na CAM-u.
Bzv, Bas vam se ne da u WL.
Ja ponovo poceo malo SB, a trebalo bi i sezonu da udjem sada u 1. diviziju, pa cu se kvalifikovati za WL.

15-4 u wl, ali ne mogu vise da igram, mogao sam do elite 1 posto sam u seriji od pet pobjeda.

Valjda ce mi nesto dobro doci u mjesecnom packu u cetvrtak

Fifa mute, muzika do daske i ne osetim 20 utakmica [emoji23]

09f85daa187cc63feda334bf6e23e922.jpg

Sklopio sam ceo tim sa ss-a, 5 puta gubim finale od jutros ****m mu sve. Quick sell sam ceo tim pre par minuta, nemam ni trunku kajanja. Sa sve ikonama.

Molim? Zezas? Quick sellovao ikone?!

Sent from my Moto Z2 Play using Tapatalk

Sklopio sam ceo tim sa ss-a, 5 puta gubim finale od jutros ****m mu sve. Quick sell sam ceo tim pre par minuta, nemam ni trunku kajanja. Sa sve ikonama.

Auuu, mislim, razumem te, ali potpuno.

Edit:
Odradio MM, bez ulozenog coinsa, otvorim jedan paketic, izadje ona plava animacija, ja mislio ikona, kad ono:

Sent from my WAS-LX1 using Tapatalk

Poslednja izmena:

Ludilo. I ja sam bio blizu. Pa sam iz besa otvarao manijačno za 400k paketiće. Posle sam ipak još više izludeo.

Nadam se da ipak nije quicksellovao nego rage sellovao (prodao sve za najmanji trenutni BIN).

@stankovic

LOL, kakva je ovo uopste vrsta kartice?!

Nadam se da ipak nije quicksellovao nego rage sellovao (prodao sve za najmanji trenutni BIN).

@stankovic

LOL, kakva je ovo uopste vrsta kartice?!
Ma sell samo 12k imam. Igram se Career i Pro, prso sam ovako. Srecno svima.

Nemam pojma, znam da postoje, ali ne znam sta predstavljaju.
To su Man of the Match kartice. Za Bundes postoje 3. Muller, Werner i Batshuayi. Tog Mullera sam i kupio jer je RM i dobri su mu rejtinzi.

Poslato sa Huawei P10 Plus uz pomoć Tapatoka

Znam sve te fore, počeo sam da gradim tim polako, mada mi je hemija 55 jer sam tek počeo dw ga sklapam i mislim da je u ovoj fifi hemija do sada od najvećeg značaja, u odbrani mi djeluju kao razbijena banda, furi sa svih strana

Jel moze neko, da mi objasni, na koju foru, neki igraci, kada im nije rezultat po volji, izlaze, a racuna se kao da se nista nije desilo?
U to sam sada 100% siguran.
Sada sam igrao protiv lika, treba mi bod, da osvojim 1 diviziju.
Idem sam na golmana, na 16 metara me obara sa ledja, dobija crveni karton, i izlazi, ja rekoh, odlicno, kad ono nikom nista.
To mi se desilo vise puta, ali ovo je najsveziji primer.

I meni se to desilo doduše 2-3 puta samo, ali isto kada je protivnik imao nepovoljnu situaciju ili rezultat.
Ne znam ni ja na koju foru to rade, ali iritira žestoko.

Smanje download na 150KB/s pomocu programa za tu namenu u toku igre(uz pomoc shortcuta).

E svašta, kada neko ima želju i volju time da se bavi!

Tako mogu I ja, lagano, da guram WL do elite, kada hoces.
Kakvih ljudi ima, to je strasno.

Hvala Bogu, retki su takvi, bar na PS4.

Samo, nije mi jasno.
Npr. meni često pukne veza sa EA, i redovno dobijem poraz za to.
Kako oni izbegnu poraz, posto je problem sa vezom kod njih?

Upale kad krenu da gube, verovatno, negde sam to procitao.. Nikad to nisam radio naravno.

Desilo se i meni nekoliko puta, nije bas cesto ali se desi, ali uglavnom rage quituju i pise im se poraz.

Ne znam sta se desilo ali turniri su sad prelaki, nemaju jake timove, barem ovi sto meni dolaze, a i slabo igraju bas. Pet poslednjih sam iz prve osvojio, a ovaj juce bez primljenog gola, u crtvrtfinalu i polufinalu ljudi nisu sutnuli na gol. Ili je matchmaking ocajan ili dobri igraci vise ne igraju turnire

Pa, ne igraju verovatno.
Jako malo pobeda treba, da bi se automatski kvalifikovao za narednu WL.

Disconnect glitch radi tako sto se konektuju na wifi vezu preko mobilnog telefona (napravis portable hotspot na koji nakacis playstation) i kada im ne odgovara rezultat, pozovu sebe sa drugog telefona, sto uzrokuje pucanje veze (ne znam kako ovo tacno radi, jer bi novije 3g i 4g mreze moralo da omoguce simultani voice i IP transfer ali EA serveri su izgleda osetljive na ovo). Navodno, samo u tom slucaju ne registruje loss. Nisam probao jer je ultra jadno, EA je navodno nesto i sredjivao u pretposlednjem patchu kada je bio onaj veliki skandal sa jutjuberom Krasimirom, pa je trebalo da odloze i WL, al koliko sam citao kasnije po komentarima, i dalje je moguce da napravis taj forsirani disconnect, ali rizikujes ban ako te EA blacklistuje kao cheatera.

Klasican rage disconnect je da iscupas kabl ili da odes u network i brzo otcekiras pa ponovo cekiras network checkbox.

To su Man of the Match kartice.

Da ali ovo su neke posebna podvrsta. MoTM kartice su uvek bile narandzaste, ne znam sta je ovo... Na futbinu pise eMOTM

Poslednja izmena:
Definitivno koriste i dalje tako nešto.
Provali se, kada neko namerno to odradi, a kada veze sama od sebe puca.

Nazad
Vrh Dno