Šta je novo?

FIFA 18

Pozdrav svima,

pre nekih mesec dana sam napravio Android aplikaciju za Fifu, zove se FUT 18 Stats.

Ja kao igrac, voleo bih da imam statistiku, prosecnu i sve ukupno po vikend ligi ili divizijama, tako da znam sta da menjam za sledecu, da li da unapredim pas igru ili suteve itd.

Posto vec postoje aplikacije koje to rade za vas, ali moras sam da ubacis 8 parametara za oba igraca sto je ukupno 16 po igri, ja sam napravio aplikaciju gde korisnik slika match facts screen i onda se slika posalje na server i u narednih 10 minuta (cesto brze) od slike se napravi tekst i stavi u tabelu aplikacije.

Mozete da pogledate www.futstatsapp.com , tu bi trebalo sve da je objasnjeno i link ka google play-u. Za iPhone bi trebalo da postane dostupno u narednim danima.

Zanima me vase misljenje,
pozdrav.

Ja nisam normalan, muljam, menjam igrače i nonstop u ovim transakcijama gubim, doduše bilo je i dobrih prodaja i kupovina, ali nikako da se skrasim sa ekipom. Nadam se da ću sada biti miran neko vreme. Fali mi još Younga da vratim na levom beku. I da vidim da li Vertongena da zamenim Van Dijkom, Otamendijem ili Mustafijem. Za sada je ovako.
3c48af216f52e58f89f081a2ab95d38f.jpg

Najtoplije preporuke za Del Pjera, ko ima mogucnosti. Ono sto on igra je neverovatno! Fenomenalni sutevi i golovi iz svih i sa svih pozicija. Vredi svaki coins!

Sent from my iPhone using Tapatalk

Meni ništa ne vredi. Ne pamtim kad sam u SB izgubio utakmicu više od jedan razlike, a retko sam i gubio. Sad 2 tekme, mada jesu malo jači protivnici, ali i takve sam dobijao glatko. Prva 4-0, druga 3-0. Krš tim. Van Dijk i Ake su katastrofa, kao da ne postoje. Sterling i Son se nevide. Lakazet i Jesus ne mogu ništa jer su fizički loši. A golman e on je posebna priča. Ni Kurtoa mi nije bio kao Nojer ali za Edersona je profesor. Tako da sam završio sa Futom. Sa ovakvom timom gde u SB ne mogu da dobijem AI pacerske ekipe, online bi se iživljavali protiv mene.

Poslato sa VKY-L29 uz pomoć Tapatoka

Treba ti vrhunski CAM, veruj mi. Meni je to najbitnija pozicija. Ne zali coinse za tu poziciju.
Preporodice ti se ekipa.
Ederson je meni ok, ali broj jedan je De Gea, tako da dovedi njega, ako mozes.
Meni ova ekipa igra fantasticno. I moj napad je fizicki slab, ali dosta igram na dupli pas, okret i kombinacije sa CAM-om, pas u praznu kroz odbranu, vrhunski CAM to radi savršeno, tako da se ne oseti njihova fizička slabost, niti napadača, niti krila.

Treba ti vrhunski CAM, veruj mi. Meni je to najbitnija pozicija. Ne zali coinse za tu poziciju.
Preporodice ti se ekipa.
Ederson je meni ok, ali broj jedan je De Gea, tako da dovedi njega, ako mozes.
Meni ova ekipa igra fantasticno. I moj napad je fizicki slab, ali dosta igram na dupli pas, okret i kombinacije sa CAM-om, pas u praznu kroz odbranu, vrhunski CAM to radi savršeno, tako da se ne oseti njihova fizička slabost, niti napadača, niti krila.
Ne znam nemam coinsa za tako nešto mada meni u Nemačkoj ekipi IF Rodrigez na CAMu nije bio glavni igrač ali mi je zato Lewandowski davao po 3 gola na svakoj utakmici jer on može sve sam i da primi i da se zagradi i da predribla i da istrači a zna da ga da i sa preko 30m a to ovde nemam zato sam razmišlja o Lukakuu jer sam navikao da se oslanjam na individualne sposobnosti napadača, a na Lakazeta i Jesusa ne mogu da se oslonim jer nisu oni taj tip napadača. A nemam ni odbranu koju sam tamo imao, tako da sam napravio grešku i to je to.

Poslednja izmena:
TOTW 25

totw25.png

totw251.png

Sane, Grizman i Ederson senzacionalni. Miler i Siprijen fenomenalni.

Imam Ederson OTW kartu i sad je ta karta sto se statsa tice nivo zlatnog De Hee, ali to u igri ne mora nista da znaci.

Krenuo da oravim Larsona pa kud ouklo. Hocu jednu ikonu da uparim sa if Jesusom.
Doduse kratak sam nekih 200k al eto cilja.

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

Uzeo sam običnog Lukakua i sad je dosta bolje. Jak, brz, dobro skače. Uzeću njega u IF izdanju ako skupim 300k

Uzeo sam običnog Lukakua i sad je dosta bolje. Jak, brz, dobro skače. Uzeću njega u IF izdanju ako skupim 300k

Ja sam njega izvukao skoro u paketicu, untreadable i stavio hunter hemiju ali mi se nešto nij epokazao, deluje mi suviše spor ali ima šutinu.
Inače ovaj IF Jesus je najjača kartica koju sam imao, lik razbija, kako god da šutne ulazi. A Pogba obični mi i nije opravdao uloženo od 330k, verujem da su zato skuplje verzije brutalne.

Ja sa njega koristio do skora, više od tri meseca, dosadio mi je pa sam ga promenio Hernandezom. Inače je odličan bio. Videćemo za dalje.

Ja sa njega koristio do skora, više od tri meseca, dosadio mi je pa sam ga promenio Hernandezom. Inače je odličan bio. Videćemo za dalje.

Jel pričaš za Lukakua. I koju verziju.

Ja sam njega izvukao skoro u paketicu, untreadable i stavio hunter hemiju ali mi se nešto nij epokazao, deluje mi suviše spor ali ima šutinu.
Inače ovaj IF Jesus je najjača kartica koju sam imao, lik razbija, kako god da šutne ulazi. A Pogba obični mi i nije opravdao uloženo od 330k, verujem da su zato skuplje verzije brutalne.
Pogba je meni na klupi jer u formaciji sa jednim CDMom pored kantea on nema mesta. Kante mi je duplo bolji od IF Vidala i SIF Tolisa zajedno koje sam furao kod Nemaca.

Pogba je meni na klupi jer u formaciji sa jednim CDMom pored kantea on nema mesta. Kante mi je duplo bolji od IF Vidala i SIF Tolisa zajedno koje sam furao kod Nemaca.

Doduse ja koristim Pogbu na cm, sad ne znam kako bi tu Kante legao ali razmisljam da ih zamenim i vratim nekih 150-200k taman za Larsona. Jel koristis kantea 87 ili 88?

Od nedelje nisam igrao fifu, u ponedeljak sam menjao komponente i digao nov sistem.
Danas sam skinuo opet fifu, ali ne ce da se spoji na ea server, ni preko web aplikaciji, niti direktno preko igre.
Govorim o pc verziji.
Da li neko ima takodje ovaj problem ili je do mene?

Doduse ja koristim Pogbu na cm, sad ne znam kako bi tu Kante legao ali razmisljam da ih zamenim i vratim nekih 150-200k taman za Larsona. Jel koristis kantea 87 ili 88?

Koristim 87 i kida . Nisam ni video da ima obični 88. Pogbu ćeš sa početnom cenom od 200k prodati za 230 do 250. To ću ja da uradim i SIF lakazata ću da prodam pa ću da kupim TOTW Lukakua.

Od nedelje nisam igrao fifu, u ponedeljak sam menjao komponente i digao nov sistem.
Danas sam skinuo opet fifu, ali ne ce da se spoji na ea server, ni preko web aplikaciji, niti direktno preko igre.
Govorim o pc verziji.
Da li neko ima takodje ovaj problem ili je do mene?
Ne rade im serveri... Opet. Neće ni preko kompaniona, evo već oko 3-4 sata.

Nece ni meni isto pola dana. Sad cu probati na kompu.

Da, ne radi nista. Krenuo u singlu sezonu sa Arsenalom, kao drugu igru da igram :)

Proradili su serveri... Ili možda nisu?
00077df095d9ceb7def4fb2d10033706.jpg

Sad jesu. Usao sam u fut, posle izasao iz igre i origin mi trazi activation key za iggru. Nidje veze

Pobudalili skroz

Sad radi

Prodao sam Pogbu i Lakazeta i kupio TOTW Lukakua. To sam čekao. Brz, jak kao bik, spretan i vrlo precizan. Daleko bolja kartica od obične.

Vrh Dno