Šta je novo?

FIFA 18

Ekipa kidalica 😉 jel mozes da sibnes takticka podesavanja i instrukcije igraca koje preporucujes posto bih presao na tu formaciju sa 4321?

Sent from my SM-G935F using Tapatalk
Pa ništa posebno. Svi bekovi si mi stay back. CDM ovi i krila su balancred i krila su takođe stay wide i get in behind. CAM mi je stay forward i napadač get in behind. Ostalo default. U taktici mi je shooting 75, crossing 70 i tim pressure 40. Ostalo je sve 50.

Btw: Jesus mi je mnogo bolji napadač od Aguera, videćemo još.

Poslato sa VKY-L29 uz pomoć Tapatoka

Hazard će na doboš. Brzo se umara a ništa posebno nije. Tu bi IF mane bolje ležao. I Pogba mi se brzo umara ali on i pored toga vredi.

SIF Mustafi je bolji od IF Fertongena, SIF Ake je najbolji stoper u PL. VVD je dobar ali je Balji bolji.

SIF Mustafi je bolji od IF Fertongena, SIF Ake je najbolji stoper u PL. VVD je dobar ali je Balji bolji.
Meni je Vertongen ok. A zna i glavom da ga da iz prekida.

Ali je SIF Mustafi isti tip, samo malo brzi, malo jaci, malo bolji jednostavno.

A SIF Ake je najbolji stoper kojeg sam ikad koristio, taj pace za stopera nije normalan, nevjerovatno pozicioniranje pritom ima. Sad koristim De Ligta pored IF Fernandeza kod Spanaca umjesto Varana i mogu reci da je bas odlican. Visok, ima fizikalije, pas i brzinu, strasna karta koja kosta bas malo. Mogu i kod Engleza da ga uparim sa Akeom ali mi je Mustafi ipak bolji.

Izvukao sam wl na kraju i pored ocajnog starta, 17 pobjeda

Poslednja izmena:
E sad me zanima koga bi vi prvo doveli Ramosa ili De Heu? De Hea moze da igra u oba tima i onda mogu da prodam oba golmana koja trenutno imam, mada ce Ederson sad gotovo sigurno dobiti upgrade, a ovo je ipak otw karta, ili da ostavim golmane i idem po Ramosa koji je jeftiniji 100k od De Hee?

fut1.png

fut2.png

Vazna je i cijena otw Edersona trenutno, najmanji bn za koji moze da se uzme je 140k, ali i ako dobije upgrade u srijedu to ce samo rasti, a opet sumnjam da moze biti bolji od obicnog De Hee, svi se slazu da je De Hea najbolji golman na ovogodisnjoj Fifi i da pravi najvecu razliku na golu.

Bas su strasni refresh Kazemiro i Alba, Kazemiro mi je inace vrhunski kao CDM i prije refresha bio, da ima malo veci pace samo bio bi apsolutni op. Ali tu shadow odradi posao.

Poslednja izmena:
Prodao Grizmana i uzeo Pogbu i if Jesusa.. Koji upgrade, prezadovoljan sam. Jesus na 3 meca 9 golova a Pogba razbija u oba pravca, jedino sto gubi dosta kondicije posle meca al sta sad.

I na kraju da li Ake 81 ili Mustafi 87 umesto Vertongena jer tu su po ceni?

Šta meni bi da prodam kao zemlja jake Nemce i da pravim ovu krš ekipu. Ne zna se ko je gori. De Bruyne je najgori i najtromijiigrač igrač , pa Azar, pa Aguero. Sa ovom ekipom ne smem online. 4 poraza u SB. Ni jedan gol nisam dao, a za 4 utakmice protiv prosečnih ekipa napravio sam možda 4 polušanse. Vertongen, Mustafi, Bailly, ko god, vozanje klasično. Kod Boatenga i Hummelsa nije bilo voznja.

Osnovna verzija De Brujnea je loša, činjenica, dok POTGS 93 CAM, razbija. Umesto Aguera bolje da ti igra Jesus IF. Meni se Azar na levom krilu jako loše pokazao, tamo bolje da ti igra SON if 87 ili Mikitarijan IF 86.

Šta meni bi da prodam kao zemlja jake Nemce i da pravim ovu krš ekipu. Ne zna se ko je gori. De Bruyne je najgori i najtromijiigrač igrač , pa Azar, pa Aguero. Sa ovom ekipom ne smem online. 4 poraza u SB. Ni jedan gol nisam dao, a za 4 utakmice protiv prosečnih ekipa napravio sam možda 4 polušanse. Vertongen, Mustafi, Bailly, ko god, vozanje klasično. Kod Boatenga i Hummelsa nije bilo voznja.

Hmm, čudi me, možda malo i navika itd.
Ja sam sa ovom ekipicom sinoć imao 5 pobeda u SB (na legendary tezini, manje više ubedljivo) i jednu u fut kvalifikacijama, gde sam dobio slabiju ekipu od sebe na penale i gde su mi igrači odjednom postali poluinvalidi.

Screenshot_20180306-133213.jpg

Vjerovatno je navika, posto sa mojim ekipama imam 1-2 poraza u sb, a sve igram na legendary naravno i bez problema stizem do e1. E sad, jaci su bundesligaski stoperi, ali sredina ili Dzejms kao desetka da je bolji od De Brujnea, nema sanse.

Ništa. Prodajem ovu bagru pa ći uzeti specijal Eriksena za CAM. Sona ili Mikija na LM (Mane je preskup}. A šta sa napadom. If Lukaku ili if Firmino ili neko treći. Uz Jesusa ili kao rezerve za njega

Nameštena je kad pogodiš 20 prečki i stativa a ja do gola nisam došao. Predao sam Hazazda i Aguera. Još sam i zaradio nekih 50k. Još da prodam De Bruynea i SIF Mikija LM pa ću sa vidim dalje. Uzimam Eriksena sigurno i sona a za ST ne znam šta ću. Možda Lukaku ako ostane para, ili da preskočim napadača i sona pa da uzmem Manea.

If Jesusa koristim od novembra, neverovatan je. Sada sam ga prvi put zamenio Hernandezom pa ćemo videti.

Sent from my iPhone using Tapatalk

probaj if jesusa, bolestan je.
On mi je ST imam ga. Treba mi još jedan. Možda Firmino ili Lakazet. Nisu previše skupi između 100 i 150k. If Eriksen ide na CAM, if Son levo i verovatno Firmino na ST

Sad to ovako izgleda.

Btw. Kane je dobra ideja. Imao sam ga ranije. Doduše običnog. Malo je trom ali zna da šutne.
38347f04f34815687234614a9591f623.jpg

Mislio sam na neku if verziju, mene likovi sa njim redovno ubijaju.

Sent from my WAS-LX1 using Tapatalk

Otpada. 370k je najjeftiniji.

Poslednja izmena:
Iskreno, mene najviše gazi, onaj plavi, a on verovatno košta mnogo.

Sent from my WAS-LX1 using Tapatalk

Završio tim
8bd56637ec4551b9bff283d7db74e5c5.jpg
c4159f3ff9fbce78e1f45051b8806e50.jpg

Dobar tim ali ne znam koliko je formacija dobra, mada svakome lezi nesto drugo ali ja dok sam bio na 4-2-3-1 i na 4-3-3 nista nisam mogao, tek prelaskom na 4-1-2-1-2 ili na klasicnu 4-4-2 sam poceo bas dobro da igram i mnogo lakse se kombinuje kad imas dva napadaca. Krila su meni nekako odsjecena na ovoj Fifi, ovako se branim sa osam, a napadam sa tri igraca, brza je bas transformacija iz odbrane u napad, a tesko je da ti probiju taj bedem na sredini.

Imao sam ovog Firmina i iako ima bolje stats od obicnog KDB, De Brujne mi je za klasu bolja desetka.

http://www.futhead.com/18/players/49525/roberto-firmino/

Inace meni Zezus pravi bas dosta problema, pa i najvise od svih napadaca iz PL, imam ga i zlatna mi je rezerva, ali ne vidim koga da dovedem da mi izbaci SIF Vilsona iz tima. On i IF Zaha su mi ludacki tandem. Kejn TOTY je najbolji definitivno, jer odakle god da sutnes s njim to je gol, pritom TOTY ima brzinu nenormalnu, ostale verzije nemaju pa bar ne moze da te pretrcava, ali te neke verzije Kejna, posebno igrac mjeseca i SIF Son imaju ludacki sut, mogu da se brane sto se tice prostora, mogu da se izguraju, ali ako ostanu sami na sekundu na 25 metara od gola, kraj.

Ono sto je pak sigurno, Bejl je najbolja karta koju imam defintiivno i covjek pravi nestvarnu razliku kao napadac. Sve ima, brzinu, snagu, gradjenje, sut, centarsut, pas. Klasicna meta.

Poslednja izmena:
Imao sam i sif Wilsona i if Zahu ali if Jesus mi je mnigo ubojitiji. Doduse otuda i duplo jaca cena u odnosu na ovu dvojicu zajedno.

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

Pa razmišljao sam ili ovog Firmina ili Lakazeta. Ipak sam uzeo Lakazeta. Malo ću ga probam u kombinaciji sa Jesusom, pa ću videti. Ja od starta igram 4-1-2-1-2, ali sam ovo novu stavio radi pogbe i Kantea.

Nazad
Vrh Dno