Kog napadaca, mozda Klajverta, Van Basten, Širer?
CAM je daleko najbitniji igrac i po mom misljenju
Ikonu ST! Samo sto je bas tezak izbor. Ne mogu dovoljno da preporucim Crespa, ali i ostali su bolesni... Da ne zaboravim i Larsona!
Svi ubijaju. Dodaj slobodno na tu listu i Crespa, Ovena, Sevcenka, prime Hernandeza. Od svih njih dobices mnogo veci efekat na tim. Prvih 10-ta utakmica, nisam mogao da verujem koliko je dobar 85 Crespo. Nemoj da gledas statistike jer su ikone na potpuno drugom nivou. I nije losa ideja da uzmes neku za coinse, da ne radis SBC, jer posle mozes da ih trejdujes i isprobas nekoliko Ikona... pa koji ti vise lezi. Meni se Crespo trenutno ne menja, ali nije isljuceno da bi npr Alan Sirer bio jos bolji.
Samo u 4-1-2-1-2 🙂
kakav je mektarijan ?![]()
Pa da. To je to. Zato je meni CAM najbitniji! Dajem podjednako golova kao i sa napadačima i plus gomila asistencija.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ako planiras da odigras svih 40 onda ga sacuvaj za poslednjih 20 utakmica kada matchmaking krene da *****ava i krenu teze utakmice.Nije to ni tako lose. Ja sam dobio mnogo gore igrace u Mega packovima.
Probaj SBC - Marque Matchups. Ja sad dobio neka 2 nemacka informa u jednom istom packu, 40k samo od njih dvojice, a SBC-ovi te ne kostaju skoro nista kada prodas sve igrace... Jednom nedeljno imas 5 packova, prakticno za dzabe.
Mislim, inace, da ce ova WL biti pakao jer ce se koristiti 20 utakmica Loan Henry. 20 tekmi imas jednu od najboljih ikona u igri. Moglo bi se isplatiti za WL.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari