Šta je novo?

FIFA 18

Kako je na PCu, koliko treba za automatsko kvalifikovanje, a koliko pobeda za gold 3?

DKT turniri su haos. Citam na EA forumu, jedan decko je uspeo iz 10-og pokusaja tek. Problem je sto EA ne zeli da investira dedicated servere u Online Seasons mod, a u kvalifikacijama se i dalje koriste. Dobri igraci igraju kvalifikacije cele nedelje bez obzira sto su se vec kvalifikovali, bilo kroz DKT ili Div 1 ili 18 pobeda u prethodnoj WL, samo da bi igrali na dedidacted serverima, a bez pritiska da moraju da pobede sto ih samo cini jos tezim protivnicima. Koliko vidim aktuelan je trend da igraci mole druge igrace da ih puste u DKT, pa nemojte se iznenaditi ako dobijete takvu poruku... To sve cini DKT pakleno teskim, ocajnike cete prepoznati po boost karticama, a treba pobediti 4 za redom.

Ja sam lično onda imao sreće.
Ukupno za mesec dana, 6 puta sam igrao kvalifikacije i 3 puta se kvalifikovao, a ostala tri puta stizao do finala.
Misljenja sam bio da i nije toliko tesko, ali, ocigledno i sreca igra ulogu. Najbolje je igrati cetvrtkom kvalifikacije, tada su onda nekako najslabiji protivnici, oni koji nisu nikako mogli preko nedelje da se kvalifikuju!

Problem je u tome, sto ne igraju samo oni koji se nisu kvalifikovali, vec svi 🙁

Kada se kvalifikujes u Div 1, nema vise smisla igrati sezone, jer em rizikujes da ispadnes em moras da trpis uzasan lag u peer-to-peer baziranoj konekciji. Kvalifikacije su jedini mod koji svi igraju, najmanje zbog potrebe da se kvalifikuju... Sto dosta smeta prosecnim igracima koji onda jednostavno ne mogu nikako da upadnu u WL, jer je 4 pobede za redom u takvoj konkurenciji Div 1 igraca jako tesko.

Bas glupo!
Doduse ja nisam ni probao da igram sada kvalifikacije!

Razmiljam, da li da probam za 500k da uradim SBC za Rui Costu?

Imacu oko 300k veceras i da prodam Hero Eriksena, to je negde jos 330k?
Nisam pametan, a i ne znam da li je 500k dovoljno!

Edit: Ili pak da kupim za 700k Hadzija, odlicna kartica.

Poslednja izmena:
Nisam siguran da Costa vredi bas 500k... Malo me zabrinjava sto dosta igraca sada kuka da im ne valja, a kovali su ga u zvezde. Ako zelis bas neku ikonu, predlazem nekog napadaca od koga ces imati najvise koristi. Za malo vise coinsa mozes uzeti jako dobru trejdabilnu ikonu!

Poslednja izmena:
Kog napadaca, mozda Klajverta, Van Basten, Širer?

Poslednja izmena:
U poslednje vreme, bas sam obratio pažnju, na Costu, kada igra protiv mene.
Ono sto sam primetio, jeste jako losa realizacija, video sam da ljudi, sa njim, promasuju neke zicere.
Ja inace, uopšte, i u pravom fudbalu, više volim dobre veznjake, od dobrih napadača.
Sada, kada više nemam coinsa, barem sam prestao o Costi da razmišljam.

Sent from my WAS-LX1 using Tapatalk

I ja isto. Nekako mi je najbitniji igrac CAM!
Ali videcu, sta cu...

CAM je daleko najbitniji igrac i po mom misljenju. Mertens mi nosi ekipu od kako je pocela fifa i bio je prvi skuplji igrac kojeg sam kupio jer mi obicni smrtnici do Ronalda mozemo da dodjemo tek oko prvog maja. 😀

mene nervira što nema formacija sa rf i lf , a da ima CAM ...

Meni Hero Eriksen odlično igra, i ako ga menjam, to može biti samo za neku ikonu, ali i to je pitanje zbog coinsa, i šta dobijam za uzvrat!

Do sada, što se tice CAM pozicije, najbolje mi se pokazao De Bruyne. Pre njega sam imao Eriksena(gold), i De Bruyne je mnogo bolji. Jeste sporiji, ali je dosta jači, i ima odličnu realizaciju, retko promasuje, ono što stvarno treba da udje u gol.

Kog napadaca, mozda Klajverta, Van Basten, Širer?

Svi ubijaju. Dodaj slobodno na tu listu i Crespa, Ovena, Sevcenka, prime Hernandeza. Od svih njih dobices mnogo veci efekat na tim. Prvih 10-ta utakmica, nisam mogao da verujem koliko je dobar 85 Crespo. Nemoj da gledas statistike jer su ikone na potpuno drugom nivou. I nije losa ideja da uzmes neku za coinse, da ne radis SBC, jer posle mozes da ih trejdujes i isprobas nekoliko Ikona... pa koji ti vise lezi. Meni se Crespo trenutno ne menja, ali nije isljuceno da bi npr Alan Sirer bio jos bolji.

CAM je daleko najbitniji igrac i po mom misljenju

Samo u 4-1-2-1-2 🙂

Poslednja izmena:
I u 4-2-3-1 gde ih ima 3 komada. 😀

Sad si me bacio u dilemu da li da uopste uzimam Nejmara i Mbapea ili da za te pare uzmem neku ST ikonu...

Ikonu ST! Samo sto je bas tezak izbor. Ne mogu dovoljno da preporucim Crespa, ali i ostali su bolesni... Da ne zaboravim i Larsona!

Poslednja izmena:
sigurno, igrao sam sinoć protiv overmarsa(levo krilo), bolestan je 😀

Mene je lik, odvalio sa Sevcenkom. Dobio me 3:1, ali, dao je dva komada, identična, sa Sevcenkom. Znaci samo odloži loptu, na 20-25 metara, i ovaj iz trka, bum, jednom u levi ugao, drugi put u desni, i cao.

Poslednja izmena:
Fino sam se iscitao, vidi se da vi obrcate ogromnu kolicinu coina, trading opasno radi [emoji4] ja zaradjujem na losim SB packovima, jedini vredni pomena koje sam izvukao su Roho, Bernard iz Sahtjora i to je to, sve ostalo boranija a doguram do gold 3 (igram dosta al nisam pro ***), a sad sam skockao finu ekipicu, uzeo sam Kejna znaci lik je ubica daje golove iz svih pozicija, a za kornere ne gubi duel i vrhcina), a sklopio sam i calcio ekipu, i to najvise zbog Insigne-a, decko kida i jos sam ga dobio sa hunterom vec ubrizganim za 16k odlican [emoji16]
739940b25ea09db466d82e7010123d8a.jpg
23df448b097ee33e011dff23f0cdc340.jpg

Sent from my iPhone using Tapatalk

Ikonu ST! Samo sto je bas tezak izbor. Ne mogu dovoljno da preporucim Crespa, ali i ostali su bolesni... Da ne zaboravim i Larsona!

Odigacu jos ovu WL sa ovim timom koji imam trenutno, pa cu u ponedeljak uz cyber monday da sprcam ovih milion coinsa na jaci tim.

Taman ces mi reci kako te je sluzio Crespo u WL posto mi je on jedna od opcija. 🙂

Svi ubijaju. Dodaj slobodno na tu listu i Crespa, Ovena, Sevcenka, prime Hernandeza. Od svih njih dobices mnogo veci efekat na tim. Prvih 10-ta utakmica, nisam mogao da verujem koliko je dobar 85 Crespo. Nemoj da gledas statistike jer su ikone na potpuno drugom nivou. I nije losa ideja da uzmes neku za coinse, da ne radis SBC, jer posle mozes da ih trejdujes i isprobas nekoliko Ikona... pa koji ti vise lezi. Meni se Crespo trenutno ne menja, ali nije isljuceno da bi npr Alan Sirer bio jos bolji.

Samo u 4-1-2-1-2 🙂

63e40c553ac7f077cf8fc6931b8f79fb.jpg

Pa da. To je to. Zato je meni CAM najbitniji! Dajem podjednako golova kao i sa napadačima i plus gomila asistencija.

Poslednja izmena:
Evo statistike mog Mertensa. Jedini koji ima zacementirano mesto u prvih 11.

7f63441a02de5d5eb85b184eae1e3903.jpg

I da se malo pohvalim, pre par minuta sam po prvi put osvojio Diviziju 1. Nadam se da nece biti i poslednji. 🙂

35e49061f7b7e974d525883cc805291c.jpg

E da, covek odluke je naravno bio Mertens. 😀

Sent from my A0001 using Tapatalk

Poslednja izmena:
Svaka cast, i to prilicno ubedljivo! :smash:

I od mene svaka čast. Nema šta, Mertens ti baš pravi razliku! [emoji1303]

Svaka cast i od mene. Ja sa takvim igracima veze nemam da igram. Premali fizikal za moje neke koncepte igre.

Послато са LG-D802 уз помоћ Тапатока

Otvorih danas dva Rare mega packa i jedan Rare gold pack. I...
Bernardo Silva, celih 3000 coinsa. Haos od WL!
Da ne dobih onih 45k, duplo golo.
OD SBa, otvorih dva Mega packa i Granquist Hero, 16k.
Uglavnom, jako LOSE!

Poslednja izmena:
Nije to ni tako lose. Ja sam dobio mnogo gore igrace u Mega packovima.

Probaj SBC - Marque Matchups. Ja sad dobio neka 2 nemacka informa u jednom istom packu, 40k samo od njih dvojice, a SBC-ovi te ne kostaju skoro nista kada prodas sve igrace... Jednom nedeljno imas 5 packova, prakticno za dzabe.

Mislim, inace, da ce ova WL biti pakao jer ce se koristiti 20 utakmica Loan Henry. 20 tekmi imas jednu od najboljih ikona u igri. Moglo bi se isplatiti za WL.

Poslednja izmena:
Nije to ni tako lose. Ja sam dobio mnogo gore igrace u Mega packovima.

Probaj SBC - Marque Matchups. Ja sad dobio neka 2 nemacka informa u jednom istom packu, 40k samo od njih dvojice, a SBC-ovi te ne kostaju skoro nista kada prodas sve igrace... Jednom nedeljno imas 5 packova, prakticno za dzabe.

Mislim, inace, da ce ova WL biti pakao jer ce se koristiti 20 utakmica Loan Henry. 20 tekmi imas jednu od najboljih ikona u igri. Moglo bi se isplatiti za WL.
Ako planiras da odigras svih 40 onda ga sacuvaj za poslednjih 20 utakmica kada matchmaking krene da *****ava i krenu teze utakmice.

Sent from my A0001 using Tapatalk

Nazad
Vrh Dno