Šta je novo?

FIFA 18

Solidni i standardni igraci na svim pozicijama. Dele Ali me urnise svaki put. Nisam samo siguran za Fabregasa. Probaj Felainija, kazu da dominira sredinom bez obzira na sporost, imam utisak da ti treba makar 1 defanzivan srednjak jer su svi oko 60 defense.

Poslednja izmena:
Jedno pitanje. Uzeo bih zelenog Sanea. Ako postigne gol veceras,dal ce mu skace cena i za koliko otprilike?

Послато са LG-D802 уз помоћ Тапатока

Solidni i standardni igraci na svim pozicijama. Dele Ali me urnise svaki put. Nisam samo siguran za Fabregasa. Probaj Felainija, kazu da dominira sredinom bez obzira na sporost, imam utisak da ti treba makar 1 defanzivan srednjak jer su svi oko 60 defense.

hvala. uzeo sam martiala, pa ću sledećeg dele alija, itd. videću i gundogana da kupim jer može za 20tak hiljada da se uzme.
meni je trenutna sredina: winaldum, bakayoko, herrera.

Poslednja izmena:
Tek sad vidim da postoji silver igrac koji se biduje za 200k :klanjanje:

Cristiano neki.

Auuuu, sta sam napravio.Bidovao, preko mobilne aplikacije De Brujnea, i greškom odem na buy now, i kupim ga za 600.000, i onda, onako pospan i nervozan, umesto za 307.000, stavim ga za 37. 000.
I odoše moji coinsi, kao da ih nije ni bilo.
Ne znam, ovo vise neću sakupiti, to je sigurno. Ko zna, zašto je ovo dobro.

Sent from my WAS-LX1 using Tapatalk

Auuuu, sta sam napravio.Bidovao, preko mobilne aplikacije De Brujnea, i greškom odem na buy now, i kupim ga za 600.000, i onda, onako pospan i nervozan, umesto za 307.000, stavim ga za 37. 000.
I odoše moji coinsi, kao da ih nije ni bilo.
Ne znam, ovo vise neću sakupiti, to je sigurno. Ko zna, zašto je ovo dobro.

Neverovatno. Desavaju se i meni greske prilikom bidovanja ali ne bas za 600k. Znam da ti ne vredi sada nikakva uteha ali probaj malo da se izvadis mas bidovanjem, i ko zna, mozda uleti neka "nadoknada" tokom sezone u reward packovima. Mi sve vreme razmisljamo o profitima a niko ne prica o rizicima trejdovanja.

@Aleksandrinjo: taj Kristijano je fenomen. Skocila mu je cena 10x od kada je izasao iz packova i niko nema pojma zasto je toliko, iako ima nesvakisasnje statistike za silvera.

Sent from my LG-D855 using Tapatalk

Nije mi prvi put, znao sam i ranije, da tako kupim igraca, ali da ga ovako prodam, e to mi nije polazilo za rukom.
Sada, kada sve igrače prodam, ostajem na 500.000.
Tako mi i treba, kada nisam znao, da napravim Rui Costu. Sada ostadoh i bez njega, i bez coinsa.

Haha, dvojici srecnika se isplatilo nespavanje.

Vala baš. Više onom od 600k, mada je super prošao i taj od 37k.
Vratiće ti se. 😉

Mislis, ******ma se uvek vraca.😀😀

Edit:
Strasno me vuce, da sada ulozim u zelenog Pastore-a.
Ali, kako to vec ide, kada ti nije dan, nece ni on biti u timu kola, tako da cu samo da zaokruzim epsko pucanje.

Poslednja izmena:
Mislis, ******ma se uvek vraca.😀😀

Edit:
Strasno me vuce, da sada ulozim u zelenog Pastore-a.
Ali, kako to vec ide, kada ti nije dan, nece ni on biti u timu kola, tako da cu samo da zaokruzim epsko pucanje.
Koliko ti je uopste ostalo coina? Ne verujem da ces biti na gubitku, cena mu padati nece tako da je investicija malog rizika. PSG ide do polufinala najmanje. Ako si uzeo i neke scream kartice umesto da radis ikonu prodaj ih pocetkom decembra kada bude bio pun mesec za dupli profit. Ali sve su to spekulantski potezi. Ja bih se ipak pre uzdao u proverene strategije koje ne mogu da omanu.

Ostaje mi, ako sve igrace prodam, oko 500.000.
Nemam scream kartice, to sam planirao, ali eto, nije mi se dalo.:d

Ako prodas igrace sa cime ces da igras?

To mislim, na ove sto vrede.
Ove boranije imam, koliko hoćeš, + imam untradable ljubicastog Benatiju, onog skandinavca, ljubicastog irca...

E cool onda. Irac sabija naleteo sam jednom na njega i nemoguc je za cuvanje. Samo je jako nezgodan za hemiju.

On greje klupu, i čeka 70 minut.
Za SB mi i ne trebaju skupi igraci, oni su mi potrebni za WL.
Evo I jutros, sa englezima, od 20.000,prve tri utakmice, u SB, i ukupno 7.200 poena.

+1 za sb

jedno pitanje, u sb jel se 4 protivnika menjaju samo jednom dnevno ?

Poslednja izmena:
Ja sam isto prodao ceo tim. Imao sam par skupih igraca kojima cena pada svakodnevno.

Sad trejdujem u cekam da skupim 3m coinsa da sastavim tim koji zelim. Trebace mi jedno mesec dana,ali sta da se radi. Idem iskljucivo proverenom metodom na sitno,malo je dosadno ali je safe [emoji23]

Jel neko probao, ljubicastog Sigurdsona, malo mi po ocenama, izgleda sporo, ali ga ljudi hvale.

Sigurdson je nesto brzi,ali inform Felaini je dosta bolji. Doduse i jedan i drugi su podjednako spori. Ne oseti se ta razlika u Sigurdsonovu korist.

Hmm, to me vuce, ali, volim da mi igrač na toj poziciji ima bolji šut, slabijim nogom.

Za koliko si pazario Pastorea?

Narednih 2 3 dana necu imam kad da bidujem pa sam uzeo dva Sanea za po 199k. Valjda ce uvalja neki gol za vikend da izvicem po 20ak coinsa od obe kartice...
Za Pastorea sam zakasnio,a bio mi u planu

Ja prodao jutros Sanea, za 190.000. Morao sam, da sakupim coinsa malo, da mogu da trgujem.

Sad trejdujem u cekam da skupim 3m coinsa da sastavim tim koji zelim

Opa, porasli apetiti 😀 Neka, neka...

Ja sam malo utanjio sa trejdovanjem, nakon sto sam sklopio tim sa kojim sam zadovoljan, poslednjih dana radim samo zaostale SBC-ove...

Nazad
Vrh Dno