Šta je novo?

FIFA 18

Da li prodati Pastorea za 70.000, posto je i zvanicno u timu kola, ili mislite da ce cena ici jos gore?

Edit:
U timu kola, u veznom redu Pogba,Naingolan i Vidal. :shock::shock::shock:
Ala ce klincurija da otvara pakete.

Poslednja izmena:
Jedva sam nasao zelenog Pastorea za 63k. Ko je mogao da pretpostavi da ce dobiti ovako bolestan boost. Ima statistike sada kao Naingolan koji kosta preko 200k. Ikona vise ne treba. A iskulirao sam ga dok je bio 18k. 🙁

I ja sam imao jednog , kojeg sam kupio za sicu, ali g aprodao pre neki dan, za 35.000, kada je pocela cena da skace.
Da sam samo znao...
Mislim da se ipslati, da barem jedna kartica cuci u klubu.
Ako dobije jos jednu nadogradnju, cena ce biti visoka.

Poslednja izmena:
Dobice verovatno, ali meni nije ni bitno jer mi se perfektno uklapa u hemiju i vec sada ima statistike kao Naingolan. ***, da sam ga uzeo za 18k... Ne znam zasto zelena kartica jos nije apdejtovana?

6-dGFJoJBIS-dxJzWaSa6dh2zxmQ8OHJ4z2NLv0q3Wo.jpg Kazu da su Pastoreove ocene greska. Nalepljena njegova slika na Tolisovu od prosle nedelje greskom. Na ovoj slici bi trebale biti njegove prave ocene.

A i ima smisla da je greska jer je boost preveliki + Pastore nije igrac koji zasluzuje toliki defending, a da ne pricam o fizickom delu. Na kraju krajeva nadimak mu je El Flaco sto znaci mrsavko. 😀

Poslednja izmena:
Aha! E pa onda mi ne treba. :/

Pogledajte prilog 241101 Kazu da su Pastoreove ocene greska. Nalepljena njegova slika na Tolisovu od prosle nedelje greskom. Na ovoj slici bi trebale biti njegove prave ocene.
Uhhh, moguće, ovo vec deluje realnije.
Sada gledam karticu, pa nema sanse da je dobio onakvu nadogradnju, sto se tice odbrane i skoka.

Sent from my WAS-LX1 using Tapatalk

Poslednja izmena:
Pa da, i ja sam se pitao sta je radio na toj utakmici. 🙂

Ma, nema veze. Zeznuo sam, do juce je bio 30k, ali prezivecu. Jedan dan bidovanja ode... i dobice jos nadogradnji valjda, duga je sezona.

Ne znam samo, zasto je i Marquinosu skocila cena.
Prodao sam danas, dva komada za 39k, sada je 43-44k.

https://www.futbin.com/18/squad/1635844

Ja sam planirao ovaj tim da napravim za black fruday i kada sam video tog laznog Pastorea pomislio sam kako ce da upadne umesto naingolana i ustedecu 130k, ali prerano sam se ponadao. 🙂

Predugo igram sa Lukakuom. Iako mi odgovara jedan jaci napadac osecam se hendikepirano jer svi forsiraju pace, a odbrana se tesko igra, pa sam odlucio da napravim ovaj tim gde cu forsirati 4-2-3-1 i 4-1-2-1-2(2). Neke igrace vec imam, a ako bih ostatak kupovao sada kostalo bi me ravno milion coinsa, pa cekam black friday gde verujem da cu ustedeti makar 100k.

cekam black friday gde verujem da cu ustedeti makar 100k.

Cek, svi kazu da su prosle godine cene skocile za BF, i pored onih lightning rounds promo packova, i da je crash odavno prosao?

Mertens na CAM ili RCAM u zavisnosti od formacije.

Poceo je crash pre par dana, ali sigurno ce biti jos jedan mali crash tokom lightning rounds jer ce se packovi masovno otvarati i krenuce undercuting. Par dana posle black friday cene ce se vratiti u normalu, a top tier igraci ce verovatno biti jos skuplji. Proveri futbin za proslogodisnje igrace. Ono sto sam ja gledao pokazuje da ce cena igraca pasti jos malo.

Ajde i ja malo da rizikujem,kud svi turci tu i mali mujo. Uzeo sam 4 zelena Rashforda za 100k . valjda ce dati veceras neki het trik,bilo bi lepo [emoji23]

Послато са LG-D802 уз помоћ Тапатока

Sta mislite o zelenom Rodrigu?
Cena mu je oko 25k, ja sam uzeo 2 komada, kada je cena bila ispod 20k.
Za sada je dao 7 golova, i ima 4 asistencije , dobio je poziv u reprezentaciju, Valensija igra nenormalno dobro...

Pastoreu sada zestoko pada cena momentalno kada su skapirali da nije Tolisov apgrejd. ;(

Imao sam i ja propala ulaganja ove nedelje. PSV je pobedio 1:0 nadoknadi vremena golom stopera Isimat-Mirina i bilo je logicno da covek dobije IF karticu jer je postigao gol za pobedu i njegova ekipa nije primila gol + je CB.

Na sve to se doda i da je holandski league SBC trenutno aktuelan i profit je trebao biti neminovan, ali EA mu nije dala karticu, pa sam ja mojih 20ak kartica kupljenih po 750 morao da prodajem po 550-600 i jos uvek ih prodajem. Nije neki gubitak, ali je mogao da bude odlican profit jer mu kartica ne bi bila ispod 4k.

Mora da su se planete lose poredjale. Losa kupovina jeste za 63k (i jos 3k za hunter chem) i nervirace me sada zbog toga ali u timu od preko 2 miliona gde se jedino uklapa od ne-ikona, pa je svaki upgrade dobrodosao. Od Coste odustajem, najverovatnije. U ovom timu ne bih nista preterano mnogo menjao, samo je sredina fizicki slaba i bas je bio hladan tus. Mogu misliti kako je Stankovicu. Super si ovo podneo, moram priznati. Iskreno, bas ti zelim puno srece sa ovim karticama, vidim da te mas bidovanje ne zanima...

@Aleksandrinjo: Rasford je jedan od najvecih talenata svetskog fudbala i velika nada Engleske uz Dele Alija... Gurace ga dosta a community ga prosto obozava tako da prognoziram nekoliko informa.

Sent from my LG-D855 using Tapatalk

Poslednja izmena:
Pa sta da ti kazem, ne vredi da se nerviram, pogotovo, sto sam sinoc uhvatio sebe, kako samo blenem u fifa meni, i nista mi se ne radi.
Ne igra mi se, ne trguje mi se...
Mislim, 600k je ogromna cifra, barem za mene, ali sve se to nadoknadi, jednog dana.
Danas sam zaradio, oko 70k, ali to je danas, sutra mozda ne bude ni 7k.
Pa ne snalazim se sa tim mas bidovanjem najbolje, vise mi lezi sniping.

Edit:
Sto si odustao od Coste?

Poslednja izmena:
Padawan,
Zato sam se i odlucio za Rasforda. Sve sam spiskao na njega sto imam. Ako ne daj boze se za****m sta da radim,ali vredi rizikovati. Jedan gol veceras ima da mu digne cenu za 10 15 hiljada

Послато са LG-D802 уз помоћ Тапатока

Jel si siguran, da vecerasnja utakmica moze da utiče, na tu kartu?

Neverovatno, zeleni Pastore je sada 40k na PS4. 40! A juce grabljenje za 63. Prokleti Toliso bag. 😡 Cak je jeftiniji od IF verzije, koja anomalija... 25k ode juce kao nista.

Sinoc sam se na jedvite jade kvalifikovao u WL, cekao sam da istekne restrikcija na jednu naciju, da bih mogao da koristim svoj 2 miliona tim. Nejmar se konacno isplatio u poslednjoj utakmici, inace je potpuno nevidljiv, kao da ne postoji... DKT je uzasno streasan inace, nadam se da cu uspeti da naguram 18 pobeda. Mada sam u losoj formi... cele sezone praticno.

Poslednja izmena:
Da, neverovatan pad. Kosta manje, od IF verzije, a kartica može da napreduje, nigde logike.

Neverovatno, zeleni Pastore je sada 40k na PS4. 40! A juce grabljenje za 63. Prokleti Toliso bag. 😡 Cak je jeftiniji od IF verzije, koja anomalija... 25k ode juce kao nista.

Sinoc sam se na jedvite jade kvalifikovao u WL, cekao sam da istekne restrikcija na jednu naciju, da bih mogao da koristim svoj 2 miliona tim. Nejmar se konacno isplatio u poslednjoj utakmici, inace je potpuno nevidljiv, kao da ne postoji... DKT je uzasno streasan inace, nadam se da cu uspeti da naguram 18 pobeda. Mada sam u losoj formi... cele sezone praticno.

Čestitke! Ja sam kvalifikovan od prošle nedelje, pošto sam imao 21. pobedu, ali pitanje je da li ću moći opet da igram toliko.
Hazard, isto tako, nigde ga nema, pa onda nekad tako bljesne.
Problem im je fizika, i generalno, bar u ovoj Fifi, igra jako bitnu ulogu!

Poslednja izmena:
Čestitke! Ja sam kvalifikovan od prošle nedelje, pošto sam imao 21. pobedu, ali pitanje je da li ću moći opet da igram toliko.
Hazard, isto tako, nigde ga nema, pa onda nekad tako bljesne.
Problem im je fizika, i generalno, bar u ovoj Fifi, igra jako bitnu ulogu!

Edit: Videću danas nagrade od dva Rare Mega paka i jednog Rare gold paka. Nadam se da neće biti baš toliko uzaludno igranje.

Greška! 🙂

Poslednja izmena:
Jel Gold 3, u WL, automatski znači kvalifikacija, za narednu WL?

Da, gold 3 je 18 pobeda, gold 2 je 21. pobeda, dok je gold 1 25 pobeda...

Ok, na pc je drugačije.
Bitno mi je, da ne moram da igram ove turnire.

Nazad
Vrh Dno