Šta je novo?

FIFA 18

Super za XP, FixFifa je vec urodio plodom. Mada ovo giftovanje resava transfer size, coin boostovi itekako znace na pocetku sezone.

Mislim da sam na oko 6-7 pobeda na 15 utakmica u WL, a ne znam ni kako cu da stignem jer danas i sutra nisam tu ceo dan. Igram sokantno lose i bilo bi cudo da stignem na 18 pobeda. 13-14 realnije zvuci.

Aguero za sada bledunjav, masi zicere, ali vise krivim lag. I SB laguje vikendom, jedva sam danas pobedio bronzane na penale. Jel neko mozda zna koliko je prosle nedelje trebalo bodova za Elite 2? Nakupilo se malo tokom nedelje.

Sent from my LG-D855 using Tapatalk

Za Elite 2 trebaju ti, 62 hiljade da budeš miran.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Gledam ove Rare Mega Pekove,gledaju oni mene [emoji23][emoji23]

U iskusenju sam dal da otvaram :/

Послато са LG-D802 уз помоћ Тапатока

iskren da budem nisam znao kako kontrole da nemestim na tastaturi.. znam ja podesim ali nece i anistal je pao .. 🙂

Pade jos jedan iz top 100 🙂

Ja iz totw packa takodje Neta dobio i necu vise da bacam coinse uzalud.

Za mass bid sam cuo i ja pa ga ne forsiram toliko vise. Napunim transfer targets jednom u sat i po ili dva, pa koliko ugrabim.
4a71e27ac4a04c59948dc9bac7a523b6.jpg
23e8839f7f080f98a6d40c766a6b49b2.jpg

Sent from my A0001 using Tapatalk

Poslednja izmena:
Za mass bid se dobija samo privremeni ban... Bar je tako bilo do sada.

Ja privremene dobijam 2 3 puta dnevno i jednom na 24h. Trajni ban mislim da nije moguc jer ne radimo nista sto nije legalno

Na privremeni i mislim, samo mi nije jasno, sta je tu nedozvoljeno, pa da banuju ljude.

Zbog cestog bidovanja. Ja roknem po 200 kartica i vise pa dobijem ban ma 10 min. Slicna stvar kao i sa mnogim multiplejer igrama. Previse bidovanja i kupovine u kratkom roku.

Pa kako oni misle da zaradjuju ljudi? Od njihovih paketa nema leba.

Sent from my iPhone using Tapatalk

U PL Premium SBC 2 pack-a za redom, prvi Kurtoa a onda De Hea :smash: untradable a u TOTW tradable Icardi 87

Da li da pokusam da uradim ovaj TOTW SBC. treba da dam 60k, a kakve sam srece, vraticu 15k.
Edit: sada videh da mogu neke moje da dam.

Poslednja izmena:
Ovako, od kak osam poceo da igram fifu, omiljeni klub u igri mi je MU.
E sad, odradim PL SBC, prvi put Mihtariujan, drugi put Valensija, meni vec kroz glavu, da uradim i treci put, mozda uleti Pogba.
Napravim i treci tim, kado ono Mata.
Koja je verovatnoca, za ovako nesto?

Uradi i 4 🙂

Ja uradio onog irca SBC, dok ne istekne. Trebaju mi supersubs za WL. Svi su mrtvi u 70. minutu.

Ovo je od nekih 10-tak PL Prem. SBC-a i jedan TOTW tradeble. Za Golmana sam pokriven 😀

Prilozi

• 1.jpg
    1.jpg
    431.4 KB · Pregleda: 36
Poslednja izmena:
Jel to radite ovaj premium pl upgrade?

Sad cu uradim i ja da vidim kakve sam (kurate) srece

Jel probao neko IF Felainija?

Edit:
Jedan fin ulov, upravo sada:

394035bfec043b63eebd95662479b1ed.png

Poslednja izmena:
Fifa ima NAJGLUPLJI matchmaking od svih igara. Odigrao sam 23 utakmice u WL i 5 puta sam se pao sa igracima iz top 100. Jednog sam uspeo da pobedim, ostali su me odvalili od zivota. Trenutno sam na 17 pobeda i 6 poraza.

Udjem na champions channel i vidim kako se ljudi iz top 100 padaju sa silver 2, gold 3, pa silver 1 i tako bezveze. Najbitniji mod u igri nema nikakve logike. EA na visini zadatka...

Fifa ima NAJGLUPLJI matchmaking od svih igara. Odigrao sam 23 utakmice u WL i 5 puta sam se pao sa igracima iz top 100. Jednog sam uspeo da pobedim, ostali su me odvalili od zivota. Trenutno sam na 17 pobeda i 6 poraza.

Udjem na champions channel i vidim kako se ljudi iz top 100 padaju sa silver 2, gold 3, pa silver 1 i tako bezveze. Najbitniji mod u igri nema nikakve logike. EA na visini zadatka...
Za top 100 je dobar, zamisli kako bi bilo da ih upari medjusobno. Generalno gledano mozda po Elo sistemu, tu i pripadas. Kazu da top 100 igraci izbegavaju jedni druge, nose spec. dresove...

Meni je ipak gluplje sto igrace u 5. diviziji upari da igracem iz Div 1. Divizije bi morale da budu bazirane na tome da igras samo protiv igraca u istoj... Kao i u stvarnom zivotu sa ligama.

@Stankovic: opa, odlican pull.

IF Felanini vazi za jednog od boljih CDM. Igraju sa njim u visemilionskim timovima. Kazu da je uzasno dominantan zbog visine i snage bez obzira na pace jednostavno je uvek u akciji i sece sve.

Nije los onaj irac, posle 70. min... Samo mi je zao sto mi je izmakao IF Young za jako male pare.. Krenuo da radim SBC, ostalo mi poslednjeg igraca da bidujem, outbiduju me i bukvalno mi promakne za par sekundi jer je istekao.

I jos jedna stvar po kojoj cu gorko pamtiti ovaj BF a to je propustena prilika da zaradim na 83-jkama. Apsolutno svi su napravili pare. Oko 2000 po igracu min... Pa vidi koje su to pare za 100 kartica.

Poslednja izmena:
Ok, probacu Felainija.
Na svim igračima, preko 83 rejtinga si mogao da zaradis pare.
Ja juce, krenuo da kupujem Keitu, uzimao ga za 900 coinsa, i uzmem 5,6 komada, ostavim igru i skroz zaboravim.
Tek kasnije, kada je krenuo taj SBC, ja se setim, ali gotovo,propuštena prilika.

Sent from my WAS-LX1 using Tapatalk

Auuuuu cestitam! 🙂

Pusti to sto je untradable. Povezi ga sa boatengom i alabom i imas mozda i najjaci trio kada se uzme u obzir da je vidal IF kartica.

Sent from my A0001 using Tapatalk

Ma znam, ali, trebaju mi coinsi.
Uz to, dobijem dva puta untradable Dante-a, i na kraju sklopim sve kartice, da probam da dobijem nekog isplativog TOTW igraca, kad ono Rafael.

Greskom sam Kvik Selovao Mesija,tako da sam zavrsio sa fifom 18.

Cujemo se na ovoj temi kad izidje devetnestica🙂

Vozdra ljudi [emoji481][emoji481]

Greskom sam Kvik Selovao Mesija,tako da sam zavrsio sa fifom 18.

Cujemo se na ovoj temi kad izidje devetnestica🙂

Vozdra ljudi [emoji481][emoji481]

Salis se?
Pa uzeo si mi titulu, vise nisam No1.
Jel si mozda koristio mobilnu aplikaciju, kada si napravio glupost?

Nazad
Vrh Dno