Šta je novo?

FIFA 15 PC IGNITE

• Začetnik teme Začetnik teme rolo
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Регистровао се. Значи могу било који тимови за сада?
Јел' може и 2 на 2?

Poslednja izmena:
Pitanje:
Moze li demo sa origina da se igra u dvoje? Dolaze mi neki drugari pa bi igrali tastatura vs djostic (xbox verzija). I da li mogu komande da se podesavaju?

ne. u praksi ti turniri su nemoguci da se izvedu, veruj mi, video sam jedno 20 pokusaja i svi do jednog nisu bili zavrseni.

perafulozof - koliko znam, moze.

Регистровао се. Значи могу било који тимови за сада?
ZAbraniti timove sa 5 zvezda igrace se bolji fudbal,bez bagova :wave:

Da, posto Liverpul sa 4.5 zvezdice i Sturidge, Sterling i Markovicem igra bas onako fin fudbal, prava simulacija...

Bugovi polaze od namere igraca da ih koristi. I sto vise igram FIFA15 to sam sigurniji da je ovo po gameplayu najgori i najarkadniji fudbal od FIFE08... skoro pa ko PES2009 🙂

Kakav je ovo bio update za fifu? Nisam nasao nista na netu

Hm, izgleda da su vratili latency bar, za ostalo nisam siguran, ali oni non stop nesto menjaju u pozadini slajdere, a da to i ne primetis.

http://fifasoccerblog.com/blog/fifa-15-pc-gets-new-title-update/

-Added the latency indicator to FIFA 15 Ultimate Team so fans can view health of connection before entering an online match.
-Improved set-piece cameras in Online Seasons for Guest players.
-Corrected home crowds in Match Day Live matches.
-Fixed occurrences where the player would be unable to progress at the end of a FUT match due to the post-match menus not appearing.
-Fix to hospitality upgrades in Career Mode and Pro Clubs.
-Addressed exploit where players could infinitely switch kick-takers on set-pieces
-Fixed occurrence where changes to the Subs and/or Reserves are not brought into Season matches
-Fixed issue where non-user controlled players run to the kick-off circle at the start of a match. (PC Only)
-Fixed occurrences where players couldn’t progress through the Virtual Pro creation. (PC only)

Dakle, ništa bitno.

Update iliti mlacenje prazne slame. Ovo uglavnom slabo sta ima veze sa gejmplejem sve neke formalne stvari.

Menjali su i stvari vezane za gameplay od izlaska igre. Sređivali su golmane, šuteve sa distance, da lakše igra svira penal kada se povlači dres i slično. 🙂

Vrhunac sviranja penala je kad:

1. svira kontakt nakon što je lopta napustila "fauliranog". Dakle, uklizaš da blokiraš, on uspe da doda, a u nastavku ga pipneš sa tim uklizavanjem, pritom ga čak i ne oboriš, već eto, samo bude kontakt = PENAL!
2. protivnik pokuša makazice ili neki slični "leteći" zahvat - ako ga bilo kako pipneš dok je u vazduhu pa makar držao samo kretanje = PENAL!

Sledeći put snimam takve poteze obećavam 😀

Mada, da ne grešim dušu, jako mi se svidja kada tackle u 16 u pogrešnom trenutku svira kao penal. Svaki replay takvog penala izgleda kao 90% penala u stvarnosti.

Poslednja izmena:
Meni nije jasno nikako sto su ukinuli replay save? Kakvih sam poteza i golova imao pa pojeo sam se sto ne mogu da snimim to 🙁

pa nadji fraps ili bandicam negde i snimaj 🙂

Vrhunac sviranja penala je kad:

1. svira kontakt nakon što je lopta napustila "fauliranog". Dakle, uklizaš da blokiraš, on uspe da doda, a u nastavku ga pipneš sa tim uklizavanjem, pritom ga čak i ne oboriš, već eto, samo bude kontakt = PENAL!
2. protivnik pokuša makazice ili neki slični "leteći" zahvat - ako ga bilo kako pipneš dok je u vazduhu pa makar držao samo kretanje = PENAL!

Sledeći put snimam takve poteze obećavam 😀

Mada, da ne grešim dušu, jako mi se svidja kada tackle u 16 u pogrešnom trenutku svira kao penal. Svaki replay takvog penala izgleda kao 90% penala u stvarnosti.
Нема везе ако је лопта напустила фаулираног, опет може да се досуди пенал. Ово ти кажем из искуства🙂.

Суди се ако судија процени да треба;-).

u stvarnosti odbrambeni bi povukli nogu nazad kad lopta prodje pored njih.

a ovde je problem sto i najsitniji kontakt posle dodavanja svira kao prekrsaj.

Играо малопре против неког Реал Мадрид узео он, сваки шут гол хахахаахха. Роналдо лево десно и пролази као кроз сир ауу сунце ти жарко. Они не могу једну Фифу добру да направе, невероватно. Најглупља игра икад.

Daj i ti njemu iz svakog šuta gol 😛

Смејурија од игре/аркаде. Када лопту има Роки сви се склањају хаххаах шоу.

Ma lako je reći, zaustavi Ronalda. Problem je u jako dobroj kontroli napadača, katastrofalnom ponašanju odbrane i na sve to jako velikom brzinom igre što naravno odgovara napadačima.

Pa ti daj onda vise golova, lepo je rekao covek. Druga je stvar sto nije bas realisticno, sto se odbrana tesko igra i u napadu mozes vrlo lako jednostavnom promenom pravca da stignes sam ispred golmana... mogu samo da zamislim kako izgleda protiv Ronalda, Mesija i Robena koje kontrolisu vesti igraci. Doduse to isto vazi i za Ibarba. Sto neko rece UT nije pay2win nego pace2 win 🙂

Resenja nema a problem se moze malo ublaziti ako igrate povucenu i pasivnu odbranu, standing tackle radim sa igracem kojim udvajam a ne direktno. Bez toga nema mnogo sanse 1-1 iako se prave strasne rupe u odbrani.

Ne znam kako su to uspeli ali napravili su jos goru arkadu nego prosle godine, ali trazi 100-nak utakmica da se naviknete i nije bas toliko nepodnosljivo kada bi ljudi mogli malo da kontrolisu temperanent i igraju strpljivo i skoncentrisano 90min. Prosle godine su custom taktike sa containom vladale online, svaka utakmica KSI i bar jedan gol glavom.

Pa dobro..

Sve u svemu ovo je prva fifa nakon par godina da ne uzivam ni malo dok igram nego se napinjem i nerviram.

Meni nije jasno nikako sto su ukinuli replay save? Kakvih sam poteza i golova imao pa pojeo sam se sto ne mogu da snimim to 🙁

Ni meni ovo nije jasno. Pobogu ovo je toliko jednostavna stvar, ma potpuna sitnica i oni je izbacuju. Ali kao što reče kolega u postu iznad mog, ovo je jedina fifa u kojoj ne uživam tako da neću puno patiti zbog svih nedostataka koje ima, između ostalog ni zbog odsustva mogućnosti snimanja replay-a jer pada uninstal. Igra koja od mene traži da kidam živce zbog gomile nelogičnosti umesto da uživam ni ne zaslužuje da je igram. Možda jednog dana kada je patch-uju.

Poslednja izmena:
Zavrsio sam sa UT necu vise da kidam sebi zivce, pao uninstall 😀

Na kraju ispade bolje sto sam investirao novac namenjen za 15-cu u Titanfall i FIFU 14, jer koliko vidim veliko su g***o od igrice izbacili. Ako se neko vrati na 14 neka me doda na Origin-u DonMarko96 pa da se igramo malo 😀

Ovom zakrpom su ispravili dosta bagova, konacno je prava uzivancija igrati fifu, kao prosle godine u ovo vreme. Dosta menjam timove pa se iznova privikavam na razlicite stilove igre, trenutno kidam sa Ronaldinjom, Lucasom i Willianom a imam i BBVA na celu sa Jamesom.

Nazad
Vrh Dno