rolo
Cenjen
- Učlanjen(a)
- 07.12.2011
- Poena
- 180
Moja oprema
- CPU & Cooler
- AMD Ryzen 7 7800X3D & Cooler Master HyperX 212 Black Duo
- Matična ploča
- Asus TUF Gaming X670E Plus
- RAM
- 32GB Corsair 6000Mhz
- GPU
- ASUS TUF RTX 4080
- Storage
- M.2 Kingston 1TB - WD 4TB
- PSU
- Cooler Master V1000 1000W
- Kućište
- Gamemax Hype Black
- Monitor
- Gigabyte AORUS FO27Q3
Ovom zakrpom su ispravili dosta bagova, konacno je prava uzivancija igrati fifu, kao prosle godine u ovo vreme. Dosta menjam timove pa se iznova privikavam na razlicite stilove igre, trenutno kidam sa Ronaldinjom, Lucasom i Willianom a imam i BBVA na celu sa Jamesom.
Nista vezano za gameplay nije ispravljano u ovom pach-u tako da ne vidim kakv je BUG ispravljen, kao sto sam reko PACE to WIN, postala mi je monotona posle 2 nedelje, nema nikakve uzivancije, kad u svakoj utakmici primis gol zato sto ti je zabagovao golman ili zato sto dobrabeni igrac pobegne od napadaca, PACE>PACE i samo PACE pun ku*ac golova u svakoj utakmici pa ko ima vise srece, kad pogledam pass% protivnika koji je na 40-50% nema tu nikakvog znanja, Benzema ili Staridz napred prebaci loptu preko odbrane i eto ti gol nema tu znanja nema pametovanja samo pucaj napravljeno je tako da se daje sto vise golova napad OP odbrana utupljena sredina beskorisna sto je reko Nepethez mogu i golmani na krilima da mi igraju ne bih video razliku sve ide preko sredine preko odbrane ili pas u prostor brz i jak napadac i to je to....