stankovic82
Slavan
- Učlanjen(a)
- 12.01.2009
- Poena
- 405
Odakle im samo toliki coinsi na samom pocetku igre?
Kupili.
Odakle im samo toliki coinsi na samom pocetku igre?
Kupili.
Moze li jedno glupo pitanje. Kada igram offline sa drugarima ili online friendly sa ortakom, da li svaki put moram da namestim formaciju i squad ili to može negde da se sačuva i da pred meč to ucitam? Ovo je frustrirajuce svaki put namestati
To je ok za offline i pri tom ne pamti igrace, samo formaciju 🙁mozes - fazon je da odes u squads, team managment i tamo promenis celu default postavku tog tima. oprosti ako je sturo, ali nisam pri igri.
Пуно ти сандуче🙂. Ево ти мој id: NenadSerbia.Drugari, sprema se lagano prvi online turnir u FIFI za naše prostore pa ko hoće neka me doda na Origin - Atlantis-SRB ili neka mi pošalje u privatnoj poruci svoj Origin ID
Usput, ako je neko slučajno pronašao kako da se importuje engleski meni u igri, bio bih mu jako zahvalan 😀
Ајде да видим тог који ће ми проћи целу одбрану. Покушавали али провалио у старту. Јесте да је баг али мислим да је то ок. Друго правило је небулоза и врло је могуће да не успе осим ако је идеална ситуација. Зашто морам да завршавам сам.па није проценат додавања одатле 10000%. Не слажем се и мислим да треба обе ставке оставити као опцију.
isto vazi i u 1na1 situacijama sa golmanom - budi fudbaler pa zavrsi akciju sam, nemoj da dodajes na drugu stativu 😉
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari