Šta je novo?

FIFA 15 PC IGNITE

• Začetnik teme Začetnik teme rolo
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Ima i onih koji troše bogatstva na kesice. 🙂

Naravno, ima ih, koliko hoćeš.
Ali, glupo je, da ovi youtuberi , i dalje reklmiraju prodaju coinsa.

Znam lika koji je uzeo za 500e fifa poena i uzima one kesice. I to sa nasih prostora ovdje, mozete misliti sta tek rade Ameri *****ni npr.

Problem sa kupovinom novcica je prisutan I dalje medjutim imate fore samo jednom da ih kupite posle toga sledi upozorenje od EA na mail gde se kaze da sledeci put kad to uradis dolazi do reseta kluba itd..Dakle mozes da kupis milion coinsa I nikom nista...ja sam potrosio svega 10$ na FIFA poene ostalo zarada od turnira itd,dva pristojna tima od toga,Ali nije ovo toliki problem koliko je sam gameplay (;

Moze li jedno glupo pitanje. Kada igram offline sa drugarima ili online friendly sa ortakom, da li svaki put moram da namestim formaciju i squad ili to može negde da se sačuva i da pred meč to ucitam? Ovo je frustrirajuce svaki put namestati

mozes - fazon je da odes u squads, team managment i tamo promenis celu default postavku tog tima. oprosti ako je sturo, ali nisam pri igri.

Ne znam sto vas pogadja to sto ljudi uzimaju za pare coine? Prvo bice brzo banovani, drugo obicno su noobovi samo takvi, djecurlija. Otresem ih u 80% slusajeva k'o siroce napolitanke 🙂

Poslednja izmena:
Nakon prve sledece transakcije.

Tom logikom ne bi postojala uslovna kazna, nego bi se odmah islo u zatvor za sitne prekrsaje 🙂 Gledajte ovo s pozitivne strane, pumpanje coinima dovodi do pada marketa tj. do drasticnog pada cijena igraca sto je dobro i za nas smrtnike da se ogrebemo za nekog dobrog igraca za relativno kratko vrijeme 🙂

Dokle god nema cheatera koji izlaze odmah po pocetku meca i meni se ovamo smanjuju ugovori i pise ne daj boze poraz, boli me uvo za sve ostalo 🙂

Već je izašlo.

Drugo ništa nije najavljeno, bar ja nisam video. To ti je što ti je.

Drugari, sprema se lagano prvi online turnir u FIFI za naše prostore pa ko hoće neka me doda na Origin - Atlantis-SRB ili neka mi pošalje u privatnoj poruci svoj Origin ID

Usput, ako je neko slučajno pronašao kako da se importuje engleski meni u igri, bio bih mu jako zahvalan 😀

Evo jedan tips za 3-4k coina, instant. Ako ste prije igrali fifu i visok ste lvl, imate tone dresova, lopti i kopackih. Pokupujte sve to onim xp poenima u katalogu i fino sve posle quick sell. Ja sam uzeo oko 4000 coina 🙂

@wladymeer posto ti je inbox pun a ja nisam pri racunaru mozes ti mene da dodas na origin id: balzakur

Drugari, sprema se lagano prvi online turnir u FIFI za naše prostore pa ko hoće neka me doda na Origin - Atlantis-SRB ili neka mi pošalje u privatnoj poruci svoj Origin ID

Usput, ako je neko slučajno pronašao kako da se importuje engleski meni u igri, bio bih mu jako zahvalan 😀
Пуно ти сандуче🙂. Ево ти мој id: NenadSerbia.

brisem upravo i dodajem vas veceras oko 8-9 🙂

I da, cisto da znate, za ligu, ako nas bude dovoljno, ocekujte moguce modifikacije u gameplayu poput:

- zabrane klubova sa 5 zvezdica
- dodavanje unazad posle kick-offa
- zabrane tap-in golova

i slicnih arkadnih elemenata za koje usput saznamo a koje FIFA15 nazalost nosi sa sobom a sve radi toga da se sto vise zabavimo a sto manje nerviramo 😉

Може појашњење за другу и трећу ставку? 🙂🙂🙂 шта је tap-in гол?

stavka 2 - kick-off i krenem napred, predriblam ceo tim i vicem Messi, Neymar, Ronaldo ili stagod 🙂

umesto toga, dodas lepo unazad ka veznom redu pa onda pravi napad.

stavka 3 - probijes po boku, udjes u nekih 5-6m od gola, dodjes u nemogucu situaciju ali pipnes pas, through ili cross i eto tvog saigraca na drugoj stativi koji magicno ispred svih drugih stize i zabija. isto vazi i u 1na1 situacijama sa golmanom - budi fudbaler pa zavrsi akciju sam, nemoj da dodajes na drugu stativu 😉

naravno, ovo su jos predlozi ali, kad vec imamo igru takva kakva je, ne moramo mi da je cinimo jos gorom silovanjem stvari koje nerealno prolaze.

Ајде да видим тог који ће ми проћи целу одбрану. Покушавали али провалио у старту. Јесте да је баг али мислим да је то ок. Друго правило је небулоза и врло је могуће да не успе осим ако је идеална ситуација. Зашто морам да завршавам сам.па није проценат додавања одатле 10000%. Не слажем се и мислим да треба обе ставке оставити као опцију.

kada igras online koliko i ja naucis da posmatras situacije malo sire od licnog primera sto zbog onih koji igraju slabije odbranu od tebe sto zbog onih koji su u stanju da 100 puta na mecu probaju identicnu stvar. I tu nije stvar kako ti igras odbranu vec njihovog koriscenja exploita. To su obicno dobri igraci koje nije blam da centriraju okrenuti ka svom golu sa 50m jer znaju da se golman zabaguje i izleti previse (Fifa 11 PS3) ili sutiraju sa centra jer znaju da imaju 85% sanse da daju gol (FIFA09 PS3)

Nisi prosto ni svestan iz kakvih sve situacija tap-in moze da se izvede a to je zato sto ne razmisljas na taj nacin.

U svakom slucaju, to nije konacno i bice ostavljeno na glasanje - namera mi je vrlo jasna - igranje fudbala a ne igrice koliko god je to moguce.

Poslednja izmena:
Ајде да видим тог који ће ми проћи целу одбрану. Покушавали али провалио у старту. Јесте да је баг али мислим да је то ок. Друго правило је небулоза и врло је могуће да не успе осим ако је идеална ситуација. Зашто морам да завршавам сам.па није проценат додавања одатле 10000%. Не слажем се и мислим да треба обе ставке оставити као опцију.

Lako je tebi da laguješ sve od Kanade sa 150 pingom :d

isto vazi i u 1na1 situacijama sa golmanom - budi fudbaler pa zavrsi akciju sam, nemoj da dodajes na drugu stativu 😉

Ovo je jako glup predlog, ako golman krene da izleće, tj. ne ostane na crti i treba ga kazniti sa pasom do igrača na strani, pogotovo ako protivnik ne zna da markira drugog igrača dok se bavi istrčavanjem sa golmanom. Real Madrid, polovinu svojih golova daje takvim pasovima Bale-a ili CR7 kada pretrče odbranu ili bok, dovoljan primer je recimo sinoćna utakmica 🙂

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno