Racunao sam na te nagrade, damn it!
Treneri koji daju bonus na ugovore?

Kako se oni uopste koriste... Mislio sam da imas jednog menadzera i to je to. Ovo za rotaciju zvuci razumno, sad se kajem sto sam rasprodao kompletan drugi tim jer ne praktikujem izmene u toku igre.
Jedan trener ti je aktivan, onaj kojeg staviš u tim, ostali su pasivni. Te pasivne skupi tako da imaš 50%, više od toga ne može. Možeš da vidiš koliko si skupio u igri u Club Items ili iz Web appa kad kreneš da primeniš ugovor, pa ti on napiše kolika je vrednost. Moja preporuka ti je da juriš +1, koliko god možeš, jer su oni jeftini, možeš da kupiš jednog za 300, dok su +3 često preko 1000, obično oko 1500, a Murinjo i Lev, ne pitaj koliko su. Takođe, nema veze ako su im istekli ugovori - i dalje će davati bonus, tako da ako imaš više italijana, možeš da ih menjaš dok ne ispucaš sve i onda obnavljaj onog koga najviše voliš. Naravno, moraćeš da uzmeš bar jednog skupljeg, barem sam ja morao - uzeo Vengera.
Što se tiče izmena, i ja ih ne praktikujem, ali imam 4 ekipe, League 1 glavnu, BPL na koju ću kasnije da se bacim, daj-šta-daš italijane (obično koje izvučem, ne prodajem, ako ne vrede puno keša) i jednu Š ekipu koju koristim za singlplejer, oni su mi free-money, nije mi bitan chemistry i kad ispucam, quick sell i to je to. Naravno investiram samo u L1, pa kad uzmem i Falcaa

selim se na BPL za koji će mi trebati mnogo više keša.
Imam ovoliko timova jer često prave specifične turnire, pa da mogu da ispunim req, ali pazim na prioritete, kada sam prošle godine kretao kupovao sam razne kartice, pa umesto jednog jakog tima, imao sam tri solidna. Ove godine fokusirano.
U kojoj si diviziji, kako ti ide? Ja se borim za opstanak u 6. sa ovim mojim, bukvalno svaki protiv koga igram ima mnogo jace igrace.
Nisam se još posvetio ove godine previše onlajnu, pucam na singlplejer, iako tu ima manje keša, ali teže je, slažem se, treba dosta vežbe.
Znaci, i ti predlazes da ne kupujem packove? Ako ipak uzmem, da li se vise isplate ovi premium ili obicni gold packovi?
Pa pazi fora je što je FUT ipak baziran na tim paketićima, kapiram da svi igramo zbog tog "otvaranja", tako da ti ne bih savetovao da odustaneš od toga kompletno, samo umereno otvaraj.

Ja više volim premium, veće su šanse za nešto kvalitetno (iako nema šanse da izvučeš Mesija, Ronalda, Ibrahimovića, možeš da nađeš neku consumable karticu koja vredi dosta, recimo chem. style), a obično sadržaj može da se proda za najmanje 3.000, pa gubitak i nije toliko strašan, ali se na duže staze ne isplati.
Što se tiče golova glavom, to je gotovo neizlečiva bolest oba fudbala... Ja sam prošle godine donekle to rešio sa Kompanijem koji je bio fantastičan - u odbrani uvek odbije ubacivanje, a u napadu i iz kornera sam dao sa njim dosta golova. Definitivno mi je bio najomiljeniji.