Šta je novo?

FIFA 14.

Razocaravajuce.

Zna EA svoj posao, kako se muzu pare.
Malo su utegli gameplay + update rostera, novi meniji i to je to za ovu godinu.
Sledece godine nova leprsava grafika..

Seasons 2vs2 je isto novina vredna kupovine...

Uopste nisam siguran u to. Dokle god nemaju pravu konkurenciju, nece se truditi. Najvise cemu mozemo da se nadamo je da ce PC verzija biti identicna konzolnoj.

Nakon one price da nece biti verzija za PC sa konzolnim enginom zato sto nisu dovoljno jake konfiguracije, ocekivao sam malo vise od "razlika je u suptilnim detaljima".

Seasons 2vs2 je isto novina vredna kupovine...

Pa to je sjajna vest, nisam ni znao :)

novi meniji i to je to za ovu godinu

I nov soundtrack :) Zna EA sta vole mladi! :D

Hm. Sta sad raditi. Planirao sam next gen verziju, ali cu verovatno next gen uzeti tek krajem ove/ pocetkom sledece godine, a ne ceka mi se toliko da bih igrao 14, nisam siguran da li su suptilna graficka poboljsanja vredna nove verzije, i mozda najbitnije, userbase za next gen verziju bice verovatno toliko mali da ce se osetiti kroz otezan matchmaking.

Poslednja izmena:
Zna EA svoj posao, kako se muzu pare.
Malo su utegli gameplay + update rostera, novi meniji i to je to za ovu godinu.

Vala, i EA i 2K treba biti po prstima dok kleče na kukuruzu koliko loše interfejse prave u sportskim igrama.
Uvek se iznerviram. :D

cuvajte se u fifi vratio se bog, jesus, riki breeeeeeeeeeeeeeee!!!

Ahahaha Riki Kaka :vomit: Pre 6-7god je to bio igrac, sad nikakav

Da li si stavio takav smajli za Kaku?

U pravu je. Klinci koji danas igraju fudbal su miljama ispred Kake i penzionera. Ozil, Isco, Neimar, Messi, pa i sada već matori Ronaldo su čudotvorci za matorane. Isco je po mom mišljenju najbolji fudbaler sveta, samo to tek treba da dokaže trofejima.

Možda su bolji sad od Kake i penzionera, ali ti klinci ne mogu da se porede sa Kakom od pre 7 godina.

Boze me sacuvaj, ne mislim kakav je sada, cemu smajli koji povraca za takve fudbalere, jesu svi oni koji nisu na vrhuncu za povracanje?

Možda su bolji sad od Kake i penzionera, ali ti klinci ne mogu da se porede sa Kakom od pre 7 godina.

Ove priča idu od kada postoji fudbal, uvek su bili "bolji" oni koji su igrali pre 7-10 godina nego sada. Tih priča sam se naslušao kroz svoj život :)

^
Nisi jedini koji se naslusao i jos i dalje slusam!Nisu samo te price vezane za fudbal,nego za bilo sta!Uvek ce biti bolje pre nego sada!

Zidan,...par praznih mesta...pa ostali ;)

Za one koji su propustili
[YOUTUBE]YB9HjYmYwpk[/YOUTUBE]

Tih godina se u premier ligi se koristila jako lagana lopta, praktično balonjara je to bila, tako da iz tog perioda ima puno atraktivnih golova, poput ovih od Le Tissier-a...

Ja sam kupio dosta igara sa Amazona, sve je bilo OK, između ostalih i FIFA13, i naravno nikakvih problema nisam imao.

Ne znam da li je već neko pisao, ali FIFA 14 je 31e na Amazon.com:
http://www.amazon.com/FIFA-14-Plays...e=UTF8&qid=1378653981&sr=8-2&keywords=fifa+14

gledao sam CD keys sajtove baš da bih uzeo, ali nigde nisam našao jeftinije... Uzeh Prem BF3 sa Amazona i sve je ok bilo, tako da kapiram da mora i ovo da bude okej.

Ne znam u cemu je fora, ali na ovom linku ja vidim samo 59.6 dolara, sto je dosta vise od 31e :)

Edit: Moja greska, za PC je 31e :)

oooooooooooooooooooooo riki is backkkkkkkkkkkkkkk oooooooooooooooooooo riki is backkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk, a sada svi :banana::banana::banana::banana::banana:

Ne mogu da verujem da se navijači Milana raduju što je on došao...

Pa jednu stvar treba priznati, crveno-crno mu stoji :)

Ne mogu da verujem da se navijači Milana raduju što je on došao...

Zašto se ne bi radovali čoveku koji im je doneo LŠ? To je nešto što vredi mnogo više nego njegova trenutna forma. :)

Njegova forma od pre 6 godina vredi više nego njegova forma sad? :) Aj dobro...

Sutra stiže demo.

Jedva čekam.. Nego 'sutra' je širok pojam, u koje li vreme stiže :d

FIFA 14 Demo je up :)

Vrh Dno