Šta je novo?

FIFA 14.

Imaš na netu o tome "pre-rendered with an actual engine features".

Mešate babe i žabe.

Ovde je reč najviše o fizičkom endzinu koji neće biti na PC-u i tada već starim platformama. Grafički će se jako jako malo razlikovati što se i juče moglo videti.

Inače ako je vama grafika najbitnija u fudbalskoj igri onda LOL!!! Kao deca se ponašate.
upravo to, nije mi stalo do grafike i hocu da igram fudbal kako treba. ako vec prave novi engine, ne vidim sto ga ne bi ubacili i na pc.

malo o next gen verziji
https://www.youtube.com/watch?v=73YkkapVdm0

izgleda isto, ali uz dovoljno novina da se nazove fifa 14 :D doduse, kontam da kada se spoje sve te sitnice u igri, izgleda super.

btw, jedna meni jako fina informacija - prilikom bilo kakvog prekida u igri, ne zaustavlja se igra. Sve ide kao sto je i bilo, nema onog magicnog resetovanja igraca na svoje pozicije i slicno.

Kako su animacije dobre :O

Izgleda fantastično. Jel PC dobija osakaćenu verziju ili normalnu? Ima li informacija o tome?

Izgleda fantastično. Jel PC dobija osakaćenu verziju ili normalnu? Ima li informacija o tome?
PC verzija ista kao i za PS3 i Xbox 360, samo na next gen konzolama je fifa sa ignite endžinom.

Ovo je PS3, Xbox 360 i PC verzija:

nemojte se *****ati, fifa 14 i fifa za next gen nisu slicne.
obicna za nas smrtnike izgleda prilicno isto... sto opet ne znaci da je necu kupiti.

Kakva bezocna laz. :D

Bas me zanima da li ce stvarno toliko bolje da izgleda od FIFE 13.

CR7

Fifu preporučujem svima, zadnje tri godine. Svi koji su je igrali, rekli su da je znatno bolja od pesa. Imam original četrnaesticu, a pre neki dan skinem pes sa torenta, rekoh da uporedim i dodjem do zaključka, da mi krivo pesovaca

Original cetrnaesticu? :) Mislis 13?

Meni je PES uvek bio podjednako zabavan kada sam ga igrao, ali mi FIFA vise lezi zbog boljeg osecaja realisticnosti (iako su neki kljucni elementi kao odzivnost kontrola i osecaj prilikom suta daleko losiji).

Fifu preporučujem svima, zadnje tri godine. Svi koji su je igrali, rekli su da je znatno bolja od pesa. Imam original četrnaesticu, a pre neki dan skinem pes sa torenta, rekoh da uporedim i dodjem do zaključka, da mi krivo pesovaca

Hvala CR7

Poslednja izmena:
Ja sam, da budem iskren, od kada sam presao na FIFU malo zavideo PES-ovcima koji igraju zabavniju i arkadniju igru. FIFA bas zbog te kvazirealisticnosti ume da bude mucenje, kad krenu da se vuku po terenu, padaju jedni preko drugih, sudaraju se...

Znaci pc gamer-i dobijaju last gen verziju fife 14, navodno zbog toga sto majoritet nas ima slabu konfiguraciju, hmm da EA povjerovati cu u to pfffff

Da vidis kako ce odjednom sledece godine svi imati bolje konfiguracije. Procena isplativosti i nista drugo, nece da rade verziju za pc jer im ne donosi toliko para. Sledece godine ce vec imati gotov engine i verovatno ce lakse nego ikada da portuju konzolnu verziju zbog slicne arhitekture, ali sada ne mogu da uglave obe verzije do novembra i to je jedini razlog.

Naravno, da majoritet ima slabe masine je pusta laz. Koliko je se samo promijenilo stanje racunara od Krize 1 pa na ovamo...

A meni opet ne radi FIFA 13 na reinstaliranom windowsu 8. Ubicu se nacisto.

Kad ce taj demo vise?

Ima da je kupim samo zbog Ultimate Teama, predobra stvar, unikatna i dobro urađena. Divizije, kupovi, hemija izmedju igrača, packovi...

Nesto sam na brzinu pogledao sta su sve promenili u Ultimate team-u. Video sam neke nove kartice, promenjen chemistry, bolju pretragu i sl. Negde sam i procitao da ce brzina igraca igrati manju ulogu, nadam se da se to odnosi i na FUT

Nesto sam na brzinu pogledao sta su sve promenili u Ultimate team-u. Video sam neke nove kartice, promenjen chemistry, bolju pretragu i sl. Negde sam i procitao da ce brzina igraca igrati manju ulogu, nadam se da se to odnosi i na FUT

Najveci problem je bila brzina igraca, jer bilo je dovoljno da nabijes hemiju i da ubacis neke trkace, koji samo trcati znaju i eto ti reze dobre.

Ma bas to. Jako me zanima kako su to resili ove godine.

Ne vidim razlog da neko kupuje fifu 14 pa cak ni zbog UT. U sustini fifa 14 za pc je kopija fife 13 zivi bili pa videli kad izadje.

Kupovace samo zbog transfer apdejta i UT-a.

I jos par funkcija da se nadomjesti takodje, neki pressure tip, da kad igrac uzme da se dodaje u odbrani, da mozes da pravis pritisak na njega sa vise igraca, a ne samo da sa jednim trcis..

Nazad
Vrh Dno