upravo to, nije mi stalo do grafike i hocu da igram fudbal kako treba. ako vec prave novi engine, ne vidim sto ga ne bi ubacili i na pc.Mešate babe i žabe.
Ovde je reč najviše o fizičkom endzinu koji neće biti na PC-u i tada već starim platformama. Grafički će se jako jako malo razlikovati što se i juče moglo videti.
Inače ako je vama grafika najbitnija u fudbalskoj igri onda LOL!!! Kao deca se ponašate.
PC verzija ista kao i za PS3 i Xbox 360, samo na next gen konzolama je fifa sa ignite endžinom.Izgleda fantastično. Jel PC dobija osakaćenu verziju ili normalnu? Ima li informacija o tome?
malo o next gen verziji
Fifu preporučujem svima, zadnje tri godine. Svi koji su je igrali, rekli su da je znatno bolja od pesa. Imam original četrnaesticu, a pre neki dan skinem pes sa torenta, rekoh da uporedim i dodjem do zaključka, da mi krivo pesovaca
Nesto sam na brzinu pogledao sta su sve promenili u Ultimate team-u. Video sam neke nove kartice, promenjen chemistry, bolju pretragu i sl. Negde sam i procitao da ce brzina igraca igrati manju ulogu, nadam se da se to odnosi i na FUT
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari