A kakva ce biti Fifa za Xbox One?
^^
Da li ti je sutiranje bolje u PES 13 (da bih mogao da napravim neku komparaciju u odnosu na tvoje zapazanje vezano za PES 14)?
Ako smatras da je isto(slicno) onda mislim da nesto ne radis dobro.
Po meni osnovna prednost i ono zasto bih uvek izabrao PES u odnosu na FIFU je upravo osecaj suta i postizanja gola. Ako si dobar igrac bas nekako imam utsak da u pesu mozes da sutnes kako oces dok je u FIFI sve "skriptovano", to je moj neki utisak.
Da napomenem da sam dugogodisnji PES igrac radi "objektivnosti"...
Kako nema? Pa finesse shot postoji jos od FIFA10.Još uvek nema načina da plasiraš loptu prilikom šuta, što me izluđuje, ne daje ti slobodu, kao da igram arkadu sa jednim dugmetom.
Odigrao 7-8 partija do sada, prvi utisci su odlični. U suštini je sve isto kao na demo verziji, nema nikakvih razlika u gameplay - u ili grafici, tako da za ovu igru važi sve ono što sam rekao i za demo.
Zapravo, jedina zamerka je što transferi nisu lepo odrađeni, pa je Ozil još uvek u Realu, Bejl u Totenhemu, a Felaini u Evertonu. Verovatno će to ispraviti nekim ažuriranjem za one koji budu kupili original, dok će ostali morati ručno da prebacuju, ali koliko ja pamtim, prethodnih godina su odmah na startu transferi bili kako treba.
Sve u svemu, razlika u kvalitetu između fife i pes-a nikada nije bila veća, i mislim da će EA rasturiti Konami po prodaji (i) ove godine.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari