Šta je novo?

FIFA 13

Ovaj UT je postao smesan.
Krene mec,svaka lopta ti se lepi za nogu,svaki sut je odlican,povedes 2,3:0,i onda,sada je na redu protivnik.
Odjednom se moji igraci vuku po terenu,sudaraju medjusobno,protivnicki golman brani sve zivo a ono sto ne odbrani uglavom ide u stativu,precku...,nikako u gol.
U pocetku sam mislio da je do mene,ali sada vidim i na stranim forumima, da ljudi sve vise kukaju o ovom problemu.
Bas zbog skripte i igranja protiv racunara,uzimam original,rekoh,zivi igraci su tu,pa nema tih gluposti,kad ono,jos gore.
Da isprave to nece nikada,to znam,pare su uzete i bas ih briga sada i za probleme tehnicke pririode i ovakve stvari.

Skripte ne postoje u online, samo se tripuješ :)

I ja bih rekao, za sto sati igranja nisam stekao takav utisak.

Pazi ovako,lepo vam govorim,malo procackajte ostale forume i videcete o cemu pricam.
Ako nekoga razbijam,npr. u prvom poluvremenu,sta se onda desavava u nastavku/
Njegovi igraci su dosli sebi,trener ih je ''izribao''...?
Velika vecina govori o ovome,o cemu ja pricam.
Jednostavno se u toku utakmice desi nesto,i onaj igrac koji je do tada bio mnogo bolji,vise ne moze da se sastavi,bilo da gubim ili vodim.

Pa ja sam to odavno prihvatio kao cinjenicu :)
Zato ako me gazi prvo poluvreme, samo strpljivo cekam nastavak jer obicno u jednom trenutku obrne to... I uglavnom se tako desava

Problem je ako nekad celu utakmicu povladjuje jednom igracu pa onda bude bas frustrirajuce.

Pazi ovako,lepo vam govorim,malo procackajte ostale forume i videcete o cemu pricam.
Ako nekoga razbijam,npr. u prvom poluvremenu,sta se onda desavava u nastavku/
Njegovi igraci su dosli sebi,trener ih je ''izribao''...?
Velika vecina govori o ovome,o cemu ja pricam.
Jednostavno se u toku utakmice desi nesto,i onaj igrac koji je do tada bio mnogo bolji,vise ne moze da se sastavi,bilo da gubim ili vodim.

To što ljudi koji ne mogu da prihvate poraz se istresaju po forumima ne prestavlja nikakav dokaz. Da postoji tako nešto ne bi gubio jednu utakmicu na svakih 20 odigranih :D

Prvi put cujem za tako nesto a ne mogu reci da sam stekao takav utisak iako sam odigrao jako puno utakmica.

Nego, jel se nazire kraj citerima u UT, jel ima kakvih novosti? Juce sam odigrao jedan mec i iz prve odigram jednu lepu utakmicu i sledeca vec citer. Izgubio sam zelju i nisam ni pokusavao dalje. Sta se desava?

meni vise nerviraju ljudi koji u 50 minutu na dva ili tri, ili cak i vise razlike lepo alt tabuju i puste torrente.
pa mi onih 45 minuta u igri stvarno traje 45 minuta.

Ja evo odigrao 11 utakmica.na UT na PCu nisam imao slucaj sa citerima ili ja be znam. Desavalo mi se da lik izadje odmah cim se bura protivnik, ali retko. Kako on sebi upise pobedu tako?

Taj momenat kada lik izadje cim krene igra zapravo i jeste cheat. O ovome je rec http://www.youtube.com/watch?v=NqFOpRha3aA, a cini mi se da je ovaj klip vec bio na nekoj od prethodnih stranica. Funkcionise tako sto, dok traje uvod u mec, lik ispritiska par stvari na tastaturi, na scoreboardu se pojavi da on vodi 5-0 i nekako izadje iz meca, a da pritom dobije pobedu umesto DNF za disconnect. Vec 2 meseca je taj cheat aktivan medju igracima, samo je sada bio FUTmass i veliki broj promocija, pa su ljudi eksploatisali cheat i neodgovornost ljudi iz EA prema ljudima koji igraju fifu preko PC-a. Uskoro ce i TOTY da izadje i verujem da ce tek tada cheateri da krenu u nove pohode, pa kad prodje i to nadam se da ce malo iskulirati, pa mozemo ko ljudi da igramo. Nemojte se cuditi kada kroz nedelju dana svi imaju Nejmara, Tijaga Silvu, Ramosa, Inijestu i sve te igrace za koje bi inace morali da igraju po mesec dana.

Protiv mene lik izadje tek kad mu ja iskocim kao protivni, nikadi ne vidi moj sastav. Ovo mi se nikad nije desilo. Jel tada ti gubis tek,u ili ne?

Aj vi koji igrate na PC-ju preporucite mi neki gamepad za fifu. Na tastaturi i misu necu ni da pokusavam da igram :D

X360 gamepad

Izvinite ako je bio na proslim stranama odgovor na moje pitanje, sad sam kupio igru i konstantno sa svakim protivnikom mi secka kad je lopta u sesnaestercu, ima li resenja, net mi je 8MB. Nije kao u PESU da je input lag (jeste imam nazaloet i PES original) vec secka kao da treperi i preskace 5 frejmova, bas je iritirajuce. Podeseno mi je nolimitfps i wait for vsync. Postoji li neki opstepoznati tweak ili da guglujem?

Desavalo mi se da lik izadje odmah cim se bura protivnik, ali retko.
Taj momenat kada lik izadje cim krene igra zapravo i jeste cheat.

@Boyan ovo sto je naveo nije cheat, za sve drugo si u pravu.

Meni se cini da kad ne igram cesto, kad prodje par dana da ne ukljucim FUT, lakse nadjem protivnika. Divizije su postale neigrive zbog toga, uspesna trgovina nemoguca. Ne znam jel mi gore kad cheater ima smesan tim sa svim izmesanim pozicijama ili dream team sa igracima koje oni koje ne varaju nece nikad kupiti zbog istih. FUT je totalno upropasten a niko iz EA se nije oglasio. FIFA za PC im je totalno nebitna, nikad ne bi dozvolili da se ovako nesto desi na konzolama

Izvinite ako je bio na proslim stranama odgovor na moje pitanje, sad sam kupio igru i konstantno sa svakim protivnikom mi secka kad je lopta u sesnaestercu, ima li resenja, net mi je 8MB. Nije kao u PESU da je input lag (jeste imam nazaloet i PES original) vec secka kao da treperi i preskace 5 frejmova, bas je iritirajuce. Podeseno mi je nolimitfps i wait for vsync. Postoji li neki opstepoznati tweak ili da guglujem?

Probaj D3Doverrider, forsiraj tripple buffer iz njega...

@Pittsburgh Kada se desi da budes cheatovan ne dobijas poraz. Dobijas 300-400 coinsa i registruje utakmicu kao da nije odigrana, ali ugovore ti naravno skine.

@Boris6 Upravo to, nece EA da se cima toliko za PC, a customer support im je u rangu lokalnog kablovskog distributera. Ako ne znaju da odgonetnu problem pravice se da ga nema ili da je problem u nama korisnicima. Desava mi se da posle desetak pokusaja naletim na lika koji ima tim na mestu i 100% chemistry, pa se ponadam da cu da odigram makar jednu, ali cim krene utakmica lik upali cheat i zdravo gotovo. Jedina stvar koja im ide od ruke trenutno jeste preprodavanje igraca. Uzmem recimo Xavija (na bid) za 45k, pa ga prodam na buyout za 99k (sto je opet ispod cene) i tako skupljam pare posto kroz igranje nije izvodljivo.

Jel valja uzimati ovo? Mislim kakvi su to cheat-ovi ?!

Ako ima neko da proda key neka me iscima thx. ne treba mi nalog imam vec...

U Ultimate Teamu postoji glitčeri u prvoj diviziji, u klasičnim sezonama se može igrati normalno.

Onda cool.. nisam neki uber fan.. ko je igrao protiv mene zna da sam osrednje-los igrac ali sam 12-icu nekako zavoleo :D
Ajmo neki key neko ga ima sigurno :D

Može neko da mi objasni ovaj TOTY izbor?!
Prvo sam mislio ok, možda samo za špansku ligu... Ali onda sam shvatio da im i tu nedostaje igrača, a i bilo bi mnogo komplikovano da tako pokrivaju izbor za TOTY.
Očajno, očajno... I to ne kažem zato što ne skupljam špance (a i da skupljam koja je verovatnoća da se mogu izvući), već da daju sva mesta samo Realu i Barsi... A Baleu 2 IF kartice, a da ga ni ne pomenu sad...

To je izbor tima godine od strane FIFPro-a, tj udruženja fudbalskih profesionalaca, nema EA veze sa izborom igrača (koji je nebulozan).

I izbacuju nedeljno odredjene igrace... tj trenutno ide odbrana, sledece ce verovatno biti vezni red i na kraju ide napad.

Nisam znao da nije do EA Sportsa, ali svejedno, očajan im je izbor. Nije kao da jurim paketiće zbog toga i ovako. :D

Krenuo i ja pre koji dan da igram fifu posto mi tek tad stigao gamepad, odma sam upalio UT i ne skidam se sa njega :D Jedino sto mi smeta je njesra od origina, konstantno gubi konekciju i meni se prekida i offline divizija koju igram u UT-u, jedan mec ne mogu da zavrsim ceo dan, vise sam se smorio :/

Nije Origin kriv nego EA serveri za PC verziju koji su oduvek bili očajni.

Jel se ovo neki bag, kupio sam igraca,novac mi se oduzeo a nema ga nigde da ga uzmem u tim, ni u watch listi ni u club-u? Bilo je pre 2 sata jos ni traga od balotelija

A unassigment items jesi pogledao?

A unassigment items jesi pogledao?

unsigned items, ne znam gde je ta opcija? Sad sam probao da udjem preko web aplikacije ali ne mogu da se ulogujem, navodno nije dobar passw. a isti je kao i za origin ?!? Evo i preko app za mobilni ne mogu da udjem u app, tu je dobar passw ali security question pojma nemam sta je odgovor...

U web-apu je skroz desno, piše unassigned items, zeznuo sam se u prethodnom postu.
Pošto to ne možeš da vidiš, u igri je pod trade, pa watch list valjda.

Vrh Dno