Šta je novo?

FIFA 13

Je li moguce da ovi magarci iz EA nisu postavili opciju Italijanskog komentara za SerijuA ili Namackog za Bundesligu... pa to amateri mogu da urade...
Izgleda da virus unistavanja borbenih simulacija iz Ubisoft-a (Clifs of Dover, Sh5...) prelazi na EA sport...
I onda mi neko kaze - kupi original da podrzis izdavacki tim... Sramota!

Poslednja izmena:
Komentator kosta... Engleski je i vise nego dovoljan za 97% kirisnika...

Fifa ima odrađene komentatore na više jezika, samo su pametnjakovići to "regionalno restrictovali".

Evo liste svih komentatora:

AVAILABLE_COMMENTARY_LANG_1 = eng,us
AVAILABLE_COMMENTARY_LANG_2 = cze,cz
AVAILABLE_COMMENTARY_LANG_3 = dut,nl
AVAILABLE_COMMENTARY_LANG_4 = rus,ru
AVAILABLE_COMMENTARY_LANG_5 = fre,fr
AVAILABLE_COMMENTARY_LANG_6 = ger,de
AVAILABLE_COMMENTARY_LANG_7 = hun,hu
AVAILABLE_COMMENTARY_LANG_8 = ita,it
AVAILABLE_COMMENTARY_LANG_9 = pol,pl
AVAILABLE_COMMENTARY_LANG_10 = por,pt
AVAILABLE_COMMENTARY_LANG_11 = spa,es
AVAILABLE_COMMENTARY_LANG_12 = spa,mx
AVAILABLE_COMMENTARY_LANG_13 = eng,us,2
AVAILABLE_COMMENTARY_LANG_14 = por,br

Poslednja izmena:
Daj mi to objasni... "regionalno restrictovali"?
Moze li da se aktivira ?

U FIFA 12 sam imao neki multi-language paket... pa igras Roma-Lazio s Italijanskim komentarom... ili Schalke-Dortmund sa Nemackim... to mi uzasno nedostaje u FIFA13, ***. naviknes se!

Moze li da se aktivira ?

U FIFA 12 sam imao neki multi-language paket... pa igras Roma-Lazio s Italijanskim komentarom... ili Schalke-Dortmund sa Nemackim... to mi uzasno nedostaje u FIFA13, ***. naviknes se!
i ja sam gledo da ukljucim italijanski ili bar spanski ali nista od ove 13-ke

Španski i meksičko-španski komentatori u FIFi 2013 su fenomenalni. Ne mogu da zamislim da igram bez njihovog komentara. Koliko samo doprinose atmosferi. GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL.

Moze li da se aktivira ?

Pa lepo, ako imaš italijanski ip, na EA profilu si podesio da živiš u italiji i italijanski kao default jezik, a pri tom ključ koji si aktivirao na originu sadrži italijanski language pack, Origin će ti skinuti italijanskog komentatora, i tako dalje. Na to sam mislio. Kao što rekoh u EA rade genijalci. Verovatno se na netu mogu skinuti language packovi i budžiti, ali ko zna kako radi i koliko je kompatibilno sa poslednjim update-ovima.

Poslednja izmena:
Pa kad bi kupio original u Bgd koje bi jezike imao ?

Ili kad bi mi neko iz Italije kupio FIFA13 koje bi jezike imao ?

Nisam ni razmisljao o drugim komentatorima dok nisi spomenuo. Gledao sam jedan klip sa spanskim komentatorom, stvarno je odlicno. Definitivno bi bilo lepo imati vise opcija ali za mene taj nedostatak nikako nije deal-breaker.

Ja sam uzeo kljuc preko cjs-cdkeys i imam samo engleski.

Taj cjs-cdkeys je ok dakle, vidim da nema fife nigde drugo...?

Imam osecaj da igra ima po default-u jednu manu...

AI protivnici imaju magicnu moc oduzimanja lopte - bilo kakav duel je nemoguc makar 2-3 sekunde.
Cim pridjes protivniku - on ti automatski oduzima loptu u desetinki sekunde ?!?

Je li neko primetio ovu magiju protivnickih igraca?
Gde bi u podesavanjima mogao da smanjim ovaj efekat ???

Poslednja izmena:
Nisam ali sam cini mi se kacio u ovoj temi vec neka podesavanja slajdera preuzeti sa fifasoccerblog-a... Ljudi su ga nahvalili.

Jel smanjenje "Positioning: Marking" slidera kod protivnika : ublazava super-brzinu kojom mi oduzima loptu u pokusaju prodora 1 na 1?

Lici mi na to...?

Poslednja izmena:
I rodjak i ja smo kupili tu, dobijes kljuc u roku par minuta a cena je ok.

Hvala ti! Trebalo mi hitno pa sam kupio odatle i sve je ok, super su... Doduše sad je na Originu jeftinije nego igde drugo, par evra u odnosu na ono što sam ja platio, ali nema veze.

Poceo sam da igram i na PCu i iz prve presao svaku diviziju i stigao u prvu. Cini mi se da su igraci losiju nego na PS3. U prvoj imam 4boda iz dve utakmice i samo jedan poraz iz prethodnih 35meceva. Ko je za neki online mec neka posalje ba pm nick sa Origina

Istina je, sledeće godine ću opet morati uzeti konzolnu verziju. Protivnici u sezonama su za klasu lošiji od mene (do titule u prvoj diviziji sam došao sa sve ukupno 60 pobeda, 10 nerešenih i 3 poraza), a čak me ove godine mrzelo da uvežbavam drblingle, slobodnjake i slične finese, a FUT ne mogu da igram zato što me stalno spaja sa onim glitcherima, pa tražim pola sata nekog protivnika.

Mnogo vise ljudi igra konzolne verzije, posebno ps3 u Evropi. Na pc-u su takve igre ipak "sporedne" ljudima... Od tolikog broja igraca na konzolama, stvarno se nadju i bolji protivnici.

Jos ja ne mislim da igram nesto. Ne koristim desni stick u napadu, znaci ne driblam, igram samo pas igru u napadu... Na PS3 sam uvek bio blizu da udejm u prvu diviziju ovde iz prve osvojio drugu diviziju. Istina je da sam i na PS3 dosao do druge uz sve titule iz prve, al mi se ovde cini dosta lakse...

Kako ne koristis uopste desni stick? Kako dajes sebi for?

For dajem toliko retko da je to neverovatno... Mislio sam ne koristim ga za finte, a for dajem samo kada sam na krilu i imam prazan prostor ispred sebe... Upravo sam lika dobio 9-0 u prvoj divisiji, 17bodova tri kola pred kraja sa osrednjom ekipom (Krul- Asu Ekoto, Collocini,Agger, Ivanovic- Cabaye, Parker, Kagawa,Cazorla, Ba-Dzeko). Izmene su mi Glen Johnson, Mikel, shawcross, Dembele i Papis Cisse.

A ti pričaš o ultimejt timu... U pravu si za to, očajni su igrači tu.

Tevez ili Baloteli?
Sta mislite?
Ili mozda neki treci napadac iz Premier lige,do 40000?

Kako nakupite 40.000? Osvojio sam sve zaredom, trosio samo na produzenje ugovora i nove igrace, nemam preko 12.000. Trgovina?

Kako nakupite 40.000? Osvojio sam sve zaredom, trosio samo na produzenje ugovora i nove igrace, nemam preko 12.000. Trgovina?

Pazi ovo,vec cetri,pet dana,sve sto zaradim od utakmica sam trosio na paketice,i nista,ni prosecan igrac.
Malopre ostao u prvoj diviziji,sakupio od neke prodaje jos malo i kupio paket za 7500.
Tu sam dobio Yaya Toure-a,prodao ga i od tih para kupljen je Falcao.
Da sam cele nedelje umesto sto sam bacao pare na paketice,skupljao,imao bih za Aguera npr,ovako,uglavnom nista.

Pazi ovo,vec cetri,pet dana,sve sto zaradim od utakmica sam trosio na paketice,i nista,ni prosecan igrac.
Malopre ostao u prvoj diviziji,sakupio od neke prodaje jos malo i kupio paket za 7500.
Tu sam dobio Yaya Toure-a,prodao ga i od tih para kupljen je Falcao.
Da sam cele nedelje umesto sto sam bacao pare na paketice,skupljao,imao bih za Aguera npr,ovako,uglavnom nista.

Igras na kompu ili na konzolama? Ako si preko kompa posalji mi na PM user da odigramo nekad neku

gde kupiti najjeftinije igru, moze na PM, hvala

Vrh Dno