Šta je novo?

FIFA 13

Ja ovde vidim samo preporuke za xBox controler...
A posto imam oba a koristim samo xbox, to nesto znaci :)

Sta nas ocekuje za vreme bozicno/novogodisnjih praznika na FUT-u? Igram tek prvu godinu a spominju se Team of the year, neki specijalni paketici i sl pa me zanima kako ce to sve izgledati

Prošle god je bilo tim godine iz svake lige, plus valjda najbolji "potcenjeni" igrači na svetu, tako nekako... Uglavnom, plave su boje, i skuplji su od crnih, a malo su bolji :)

Jel budu neki specijalni packovi u kojima se oni mogu izvuci ili ih mozes dobiti i u obicnim packovima? Jel TOTY igrace mozes izvuci tokom cele godine ili samo u nekom periodu?

Nema posebnih packova, za ovo ostalo ne znam sigurno, ali pretpostavljam da možeš da ih dobiješ samo u određenom periodu.

Taman sam stekao pare za te paketice kad ono Cazorla izdivlja veceras i sad ce 100% ponovo biti novi IF. Kontao sam da prodajem ovog sto vec imam, ne trebaju mi oba, ali mu je dosta pala cena. Valjda ovaj drugi nece biti previse skup, sve do 500k je ok.

Kupujem fifa ut coins-e ~200k ,pa ako bi neko prodao i ima visak neka se obrati na PM :)

Pozdrav.

I ček, vredi li sad otvarati ove jumbo gold pakete?

ja sam dobio richardsa i gomilu ugovora. sta znam, nije lose.
dobio sam i givena, ali njega sam stavio na prodaju odmah.

ne trosi pare za to,neces nista korisno dobiti.Jedino bas ako te ukenja,ja sam dobio formaciju 4-1-2-1-2 koja se prodaje za ~10k a ostalo je boranija a u drugom bukvalno nista..

Kupujem fifa ut coins-e 100-200k ,pa ako bi neko prodao i ima visak neka se obrati na PM

Samo ako imas coina na trosenje. Ako tek gradis tim onda je bacanje para, preveliki rizik. Veceras sam otvorio pet, dobio Falkaa, Vilju, Kagavu...cini mi se da sam nesto malo u minusu. Za vikend sam dobio Xavia i Aguera.

Sad kupujem packove kad mi volja, imam 3 tima po mom ukusu i dosta coina ali pre toga sam ih otvarao samo kad osvojim diviziju

Procitah na IGN-u da se saigraci, u odnosu na FIFU 12:
nesto pametnije i aktivnije ponasaju u napadu... ubacuju u prostor, traze loptu, otvaraju na drugu stranu ...itd.

Jeli neko primetio tako nesto... barem 10% vise ?

To bi mi nesto znacilo...

Odlučio da isprobam i kupio sam paketić (nije baš da sam imao keša previše, ali imam dva solidna tima), i nije loše, kada bih uspeo da prodam ovo što mi je višak bio bih zadovoljan izborom, ali nešto nisam ubeđen u to...

Procitah na IGN-u da se saigraci, u odnosu na FIFU 12:
nesto pametnije i aktivnije ponasaju u napadu... ubacuju u prostor, traze loptu, otvaraju na drugu stranu ...itd.

Jeli neko primetio tako nesto... barem 10% vise ?

To bi mi nesto znacilo...
Definitivno. Pravo je zadovoljstvo kad igras sa jakom ekipom i lopta je u nogama nekoga sa dobrim pasom i onda samo gledas kako saigraci utrcavaju.

Hvala Mr A. Wenger... ova mi impresija vredi vise od svih 36 strana komentara... Mozda padne i original...ako dozvole familija i posao...:sceptic:

Pravim tim Premier lige.
Neki predlog za dobrog ST,LM i RM.
Imam oko 60000 za kupovinu.

Sto se tice ST, ako ces dobrog a jeftinog onda definitivno Esswein, prebrz je i zna s loptom :) Za LM Michel Bastos a za RM Juan Guillermo Cuadrado :)

Poslednja izmena:
Pravim tim Premier lige.
Neki predlog za dobrog ST,LM i RM.
Imam oko 60000 za kupovinu.
LM, RM Young i Valencia. Obojica su jaki dobri. RM moze i Ben Arfa. ST Fernando Torres, meni ubedljivo najbolji ST u premier ligi a od tih najboljih probao sam sve. Ostane ti i kusur

Ne "koristim" PL u ut, ali čini mi se da svaki drugi tim sa kojim igram ima Benta u špicu, tako da verovatno valja :)

ja igram sa bentom i dzekom u napadu, ubacujem i podolskog. ekstremno sam zahvalan.
podrzavam janga i valensiju.
eventualno dzonson.

Ok,verovatno cu da pazarim Benta.
Kupio sam Suareza,ne znam,ali mislim da sam bacio pare.

eventualno dzonson.
Jako dobar na krilu, koristio sam ga neko vreme.
BPL bas ima dosta dobrih napadaca. Oba Cissea sam koristio i jako sam zadovoljan a ne mogu biti jeftiniji. Kao sto sam rekao Torres No1 a na deobi drugog su mi Baloteli i Aguero. Tevez je jako dobar. Podolski ima samo jednu manu a to je desna noga. Mislim da bi sa njom promasio i prazan gol. Uvek kod napadaca gledam da ima 4star Weak Foot

kupio sam ga i mnogo sam se *****ao:/ jeste brz, ali ima tek ok sut, a vrlo je slab i lako gubi loptu:/
bent je malo sporiji, ali moze da izdrzi igraca dovoljno da sutne.

On je super u paru sa nekim malo jacim ko moze da zadrzi loptu dok ovaj protrci. U svom prvom BPL timu sam imao Cicarita i Adebajora i bili su odlicna kombinacija, igrali su odlicno.

Osim sto je Agbonlahor najskuplji napadac BPL, ako ne racunamo IF :D Na PC FUT se ne moze kupiti ispod 500k

Jel neko zna kako se dobija Italijanski komentar u FIFI 13 ?

Bio bi vam zahvalan za pomoc...

Nazad
Vrh Dno