I ček, vredi li sad otvarati ove jumbo gold pakete?
I ček, vredi li sad otvarati ove jumbo gold pakete?
Definitivno. Pravo je zadovoljstvo kad igras sa jakom ekipom i lopta je u nogama nekoga sa dobrim pasom i onda samo gledas kako saigraci utrcavaju.Procitah na IGN-u da se saigraci, u odnosu na FIFU 12:
nesto pametnije i aktivnije ponasaju u napadu... ubacuju u prostor, traze loptu, otvaraju na drugu stranu ...itd.
Jeli neko primetio tako nesto... barem 10% vise ?
To bi mi nesto znacilo...
Nema na cemu. Sad igram 433 i definitivno se primeti novi AI, krila mi daju jako puno golova upravo zbog dobrih utrcavanja.Hvala Mr A. Wenger... ova mi impresija vredi vise od svih 36 strana komentara... Mozda padne i original...ako dozvole familija i posao...:sceptic:
Sto se tice ST, ako ces dobrog a jeftinog onda definitivno Esswein, prebrz je i zna s loptomZa LM Michel Bastos a za RM Juan Guillermo Cuadrado
![]()
LM, RM Young i Valencia. Obojica su jaki dobri. RM moze i Ben Arfa. ST Fernando Torres, meni ubedljivo najbolji ST u premier ligi a od tih najboljih probao sam sve. Ostane ti i kusurPravim tim Premier lige.
Neki predlog za dobrog ST,LM i RM.
Imam oko 60000 za kupovinu.
Jako dobar na krilu, koristio sam ga neko vreme.eventualno dzonson.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari