Šta je novo?

FIFA 13

Poceo sam pre nekih desetak dana da igram FIFA 13 nakon sto sam je kupio preko amazona pa da dam neke svoje utiske. Igram najvise sezonu sa Juventusom i trenutno sam u 3. diviziji. Generalno mi se svidja igra, vidi se da je poboljsan "player impact" pa sada ima mnogo manje komicnih scena po terenu, grafika je skoro ista u odnosu na FIFA 12, optimizacija je dobra sve radi na maksimalne detalja iako je racunar vec malo stariji. Najvecu zamerku kojoj dajem igri su golmani. Bez obzira koji je golman svi brane kao da si spojio Kasiljasa, Bufona, Ceha i Lav Jasina. :) Iskosa je skoro nemoguce dati gol, zicere skidaju opusteno. Potrebno je i po deset ekstra sansi da bi se dao jedan gol. A da ne pricam tek kako je uradjen golman De Hea. Da on tako brani u stvarnosti imao bi dozivotni ugovor u Junajtedu. :) Vecina igraca na netu koliko sam za sada primetio najvise uzima Mancester Junajted jer stvarno deluje da su oni ubedljivo najjaci klub u igri. Posebno se vidi koliko su mozda cak i premocno odradjeni kad neki kvalitetniji igrac igra snjima.

Poslednja izmena:
imas ti jos dosta da igras ako ti je de hea odlican golman :D
ja bih igrao sa junajtedom samo da neko drugi brani :)
Moze se dati gol iz raznih pozicija i sada je, meni barem, generalno i lakse dati gol nego u prosloj. kroz igranje ces skontati kada da je odalamis, koju stranu da gadjas, kada finesse shot da bude...

ja bih igrao sa junajtedom samo da neko drugi brani :)

Pa ti stavi da ti brani Lindegard :D

Valjda cu se vremenom poboljsati da koristim stvorene sanse ili posto najvise volim da igram sa Juventusom da dodje Drogba kao sto pisu pojedini mediji :d

Dobijem sad utakmicu u cetvrtoj diviziji u ultimate teamu, i na kraju meca izadje mi da sam dobio 0 (nula) coinsa i posle vidim da mi uopste nije registrovao mec i da treba ponovo da ga igram. Zalim sad sto sam dao i tih 1500 dinara, da sam znao da su im ovako losi serveri nikad ne bih uzeo, i jos mi je pao DNF modifier posto mi stalno puca veza sa serverom.

Bolje igraj H2H sezonu, tu je manje tih cheater-a... barem sam ja stekao takav utisak.

Nisam igrao neko vreme, kakvo je sad stanje sa cheaterima na FUT-u? Jel ima nekih promena?

Ne mogu da budu čiteri, igrao sam offline diviziju, verovatno su bagljivi serveri. A krenuo sam da igram online diviziju i verovatno neću više da je igram, velike su sise igrači, vodim 2-0 nekog lika i on verovatno da bi me smorio samo stiska start i čeka da istekne onih 30-40 sekundi i tako stalno, ne mogu da verujem da su takvi *****i.

Cheatera i dalje ima, ali su vecinom u prvoj diviziji. Ima ih isto koliko ih je bilo i poslednjih mesec dana, tipa jedan od pet nije cheater, pa ako imate zalihu ugovora mozda i mozete da odigrate koju. Ja igram iskljucivo onaj Golden Cup kada zelim da igram FUT, jer im se ne isplati da cheatuju za 2k coinsa. U poslednje vreme bas se veliki broj ljudi zali u vezi FUT-a na PC-u, pa se mozda i desi nesto po tom pitanju...

Definitivno moraju nešto da promene ako planiraju da zadrže igrače, i po pitanju servera i po pitanju čitera i ostale bagre.

Sa serverima nisam imao puno problema, retko kad me izbacivalo iz igre. Cheateri, to je vec druga prica. Zbog njih vise uopste ne igram. Upropastili su FUT, posebno market. U prvih par meseci sam trgovinom dosao do milion coin-a, sastavio lep tim i bas uzivao u Fifi. Sad je nemoguce trgovati i jos teze igrati. Ako mi se bas igra odigram Zlatni Kup, tu ima manje cheatera ali nije uzitak kao kad osvojis diviziju. Ono sto me posebno nervira je nedostatak podrske za PC igrace. Taj cheat je aktuealan vec duze vreme i iako sam kontaktirao korisnicku sluzbu, prijavljivao cheatere i raspitivao se za nacine na koje mogu da pomognem nisam dobio bilo kakav odgovor koji bi me naveo da mislim da su ozbiljni u nameri da rese taj problem. Da sam znao kako ce biti sigurno ne bi kupio Fifu, kao sto znam da necu kupiti sledecu, bar ne za PC.

Ljudi,kakva je to fora sa izvodjenjem kornera/
Znaci,lik kao da promeni izvodjaca,ali u sledecem trenutku su svi moji igraci nabijeni na gol liniju.
Sada sam igrao protiv lika i na taj nacin sam dobio gol,on baci na povratnu,njegov igrac slobodan ostaje na 16 i dok sam ja istrcao da izblokiram,lopta vec u mrezi.

Zanima me: ako je neko kupio original u Game-su (BGD) - koje je jezike dobio kao "commentary"...stvarno me zanima ?

Engleski i Arapski lol xD jer igre dovlače nekim "zvaničnim" kanalima iz Saudijske Arabije...

oooooooooooooooooooo riki kaka kaka oooooooooooooooooo riki kaka kaka ooooooooooooo riki kaka kaka ko sad sme protiv milana je li bre :D

Kanda ti navijaš za Milan? :D

Usrećiće se s njim, isto kao kad se Ševčenko vratio :D

Da li neko zna... je li moguce instalirati 2 x FIFA 13 na dva razlicite particije istog Windowsa7 ?

Imam jednu narodnu izmodovanu... i sansu da dobijem original iz belog sveta....

Ja imam neku koja se ne instalira, tako da je moguće.

Verovatno je mislio da nadjes portable verziju, a onda ces moci normalno da instaliras fifu i tako imas 2 verzije na pc-u.

Zanima me ova podesavanja za kompjutera CPU GAME CUST. sto je vece tj. prema 100 sve te karakteristike su bolje? Logicno je ali me zbunilo sto ima npr. povecaj/redukuj. Tako napisano mi zvuci da je sa leve strane tj. prema 0 da se poveca a prema 100 da se redukuje.

Jel ovaj novi patch uradio nesto bitno? Jel ima jos citera na UT?

I mene zanima. Prestao sam da igram kad sam usao u seasons u prvu ligu - od 4 utakmice, jednu sam izgubio, ostale tri su prekinute kad sam dao gol. Na jednoj sam cak dao gol posle 5 minuta, opet mi se nije racunala pobeda.

Ako mislite da li su nešto eksplicitno radili na tome, nisu. U changelogu nema ništa o tome, popravljali su druge stvari, a opet, juče je auction house ponovo zakucao sa kupoprodajom kartica.

Odigrao sam jednu celu div1 sezonu i nisam video cheatere, od svih utakmica možda mi se jednom desilo da je "puklo" tako.

Video sam changelog, znam da ne pise nista. Posle par kup utakmica probam seasons i odmah citer. Bas su sabani

Pard dana unazad kad hocu da igram seasons pre pocetka meca u areni me izbacuje iz igre.UT radi normalno,probao sam sa ponovnom instalacijom igre,nije pomoglo.Imam orginal,ima li neko resenje za seasons?
Nisam igrao UT par meseci i sad kad sam zbog problema sa seasons krenuo ponovo da ga igram cini mi se da je gameplay mnogo brzi u odnosu na seasons.

Vrh Dno