S-man
Čuven
- Učlanjen(a)
- 29.08.2005
- Poena
- 620
Moja oprema
- CPU & Cooler
- Ryzen 5700X, LC CC 120 RGB
- Matična ploča
- MSI B450 TOMAHAWK MAX
- RAM
- 32 GB DDR4 G.Skill
- GPU
- Sapphire 7800 XT Nitro +
- Storage
- 512 GB KINGSTON A2000 M.2, 1 TB Samsung Evo 870, 1 TB Samsung Evo 870, 2 TB Samsung Evo 870
- Zvuk
- Mercury 2.1, HyperX Cloud II
- PSU
- FSP HydroG Pro 1000W
- Kućište
- MS Black Widow
- Monitor
- Dell G2724D, AOC 24G2
- Miš & tastatura
- Lamzu Thorn, Dark Project Novus, Redragon Kumara, Aqirys Mira
- Ostale periferije
- xbox gamepad
- Pristup internetu
- Optički internet
Poceo sam pre nekih desetak dana da igram FIFA 13 nakon sto sam je kupio preko amazona pa da dam neke svoje utiske. Igram najvise sezonu sa Juventusom i trenutno sam u 3. diviziji. Generalno mi se svidja igra, vidi se da je poboljsan "player impact" pa sada ima mnogo manje komicnih scena po terenu, grafika je skoro ista u odnosu na FIFA 12, optimizacija je dobra sve radi na maksimalne detalja iako je racunar vec malo stariji. Najvecu zamerku kojoj dajem igri su golmani. Bez obzira koji je golman svi brane kao da si spojio Kasiljasa, Bufona, Ceha i Lav Jasina.
Iskosa je skoro nemoguce dati gol, zicere skidaju opusteno. Potrebno je i po deset ekstra sansi da bi se dao jedan gol. A da ne pricam tek kako je uradjen golman De Hea. Da on tako brani u stvarnosti imao bi dozivotni ugovor u Junajtedu.
Vecina igraca na netu koliko sam za sada primetio najvise uzima Mancester Junajted jer stvarno deluje da su oni ubedljivo najjaci klub u igri. Posebno se vidi koliko su mozda cak i premocno odradjeni kad neki kvalitetniji igrac igra snjima.
Poslednja izmena: