Šta je novo?

FIFA 13

Meni se i dalje ne dešava ništa tako. Trebalo bi da se igra diskonektuje čim krene utakmica i onda na onom ekranu gde piše rezultat da stoji da je protivnik pobedio sa 3-0. Ako ne grešim, ispraviće me neko u suprotnom.

Ja sam zato danas pratio neke aukcije: Bale, Agüero, bili su negde oko 10-15 hiljada i odjednom je samo izbacilo "Expired". Oba itema je prodavao isti klub... Šta bi moglo to da bude? Deluje kao da je EA umešao prste, ali ne znam zašto... Za drugo nemam pojma, nisam siguran da postoji takav hack još.

Njemu registruje pobedu, a ti kao da nisi odigrao utakmicu.

Da li se to dešava odmah na početku meča ili može nekad i u toku, recimo drugo poluvreme? Nije mi se dešavalo, nego samo da razjasnim.

meni licno nikada u toku meca. uvek na pocetku, tacnije pred sam kick off.

dva-tri puta mi se desilo da vodim i da me izbacim jer sam out of sync. to u toku meca.

Ja sam krenuo da ih dobijam kada sam osvojio 2 ili 3 puta uzastopno prvu diviziju. Dešavalo mi se da mi treba pola sata da nađem nekog ko hoće da igra utakmicu. Oni koji koriste taj cheat uglavnom rade na samom startu utakmice. Mada mogu da urade u bilo kom trenutku. Cheat ne utiče na tvoj rezultat, već samo na njegov. Pošto EA nije dobro odradio kako verifikacija rezultata funkcioniše.

Poslednja izmena:
Koji je zadnji patch, kolko je velik i da li mi treba neki drugi patch sem zadnjeg?

Origin sam skida patcheve, ne treba da brineš o tome. Jedino squad update treba iz igre.

Mislim da pita za pirata. :D

Kako smo se navikli na legalne igre, sad je to default :D

Baš to. :D
Realno, FIFA bez onlajna je možda 20% celokupnog užitka pa, makar ja lično, automatski opravdavam investiciju od ~20e.

Da, za pirata :). Ja igram malo sa kompom i sa drustvom se okupljam.

20e kazete, jel bude nekada neka akcija da bude i jeftinije kao na steam-u sto bude ili nekim drugim sajtovima za prodaju originalnih igara?

Ja sam uzeo na amazonu za $15. I isplatio se svaki dinar, ne odvajam se od igre vec dva meseca :D

Toga se i plasim :D. Povoljno je to, nema sta. Verujem da je dobro samo sto ne verujem da cu uzimati, ne mogu bas puno da se igram a uvek volim da pogledam i probam neki novi naslov pa kada se sve sabere i oduzme dosta slobodnog vremena zna da ode.

Nego od nedavno sam poceo da koristim gornji levi + dodavanje A ili Y. Vidim da je nekako precizniji pas a kada idem na Y daleko bolje doda u prazan prostor. Jesam u pravu ili je samo igrac dodao loptu tako da mi se ucini da je pas dobar?
Ovaj donji levi + A i Y redovno koristim, pogotovo sa Y kada sam u kontri u 80% prebacim igrace a zavrsnica kako kad...

Takodje kada idem na centar sut bocno koristim donji levi + X (ovo mi deluje daleko preciznije nego kada je samo X) ili X+X a redje kada se ukaze prilika X+X+X (po zemlji ubacivanje)

I kazite mi ovako kada igrate sa drustvom jel imate neko specificno podesavanje koja se moze primeniti na vecinu timova od 4,5-5 zvezda? Mi uglavnom odaberemo timove, nista ne diramo i peglamo. Samo ja se ponekad igram sa taktikom na kurzorima ali uglavnom slabe vajde od toga. Gledao sam na YT da kako krenu mec oni odma prebace na pressing.

Dajte vise neke savete popravili su se ovi moji, vise nisam konkuret za osvajanje turnira :D

`ladno mi se juce pojavio kupljeni i "zagubljeni na serveru" baloteli od pre metar dana :) ima li dobrih drugara da mi pozajme neymara na nedelju-dve dok ne skupim lovu? :)

Za koliko novaca može da se nađe kod za origin? Ne treba mi cd sa celofanom. Treba mi nešto za odvikavanje od WOT-a.

Poslednja izmena:
Igrica mi daje oko 60 fps a uopste nije "tecna". Stalno se pojavljuju neka mini seckanja a fps uopste ne pada tako da ne kapiram do cega je. Sa neta sa skidao razna resenja d3d overrider, raden pro itd al nista ne pomaze. Igrica je i patchovana sa 1.07 apdejtom al isti problem.

CPU: AMD x2 4000+
MB: MSI k9n neo v3
RAM 4 GB DDR2
GPU: Radeon 6770 1gb ddr5
HDD 2x1TB F3 spinpoint

Poslednja izmena:
Igrica mi daje oko 60 fps a uopste nije "tecna". Stalno se pojavljuju neka mini seckanja a fps uopste ne pada tako da ne kapiram do cega je. Sa neta sa skidao razna resenja d3d overrider, raden pro itd al nista ne pomaze. Igrica je i patchovana sa 1.07 apdejtom al isti problem.

Imaš u game setting nešto vezano za micro stuttering. Trebalo bi da ti to pomogne.

Koja je tacno opcija za to ?

Stavio sam na native rezoluciju, rendering kvalitet sam probao od low do high, msaa sam ugasio, frame rate sam i zakljucavao i otkljucavao, vsync i aero temu sam i gasio i palio.

Ako imaš nvidiu probaj da ugasiš vsync u igri i da ga forsiraš kroz drivere.

ATI/AMD je u pitanju. (GPU: 6770 1gb ddr5)

istu graficku imam, nijedan problem.Capture.JPG

Poslednja izmena:
Krenuo sam da igram na manual,i ne mogu da se sastavim.
Da li vredi zrtvovati jedan period,ili da se vracam na assisted?
Sta vi mislite?

CPU: AMD x2 4000+
MB: MSI k9n neo v3
RAM 4 GB DDR2
GPU: Radeon 6770 1gb ddr5
HDD 2x1TB F3 spinpoint

D3DOverrider skines i forsiras iz njega tripple buffer i gotovo...

Ja igram na manual-u sve sem suta i gameplay me odusevljava.U pocetku mi je pass bio negde izmedju 45 i 55% a sad posle 5-6 meseci je oko 80 procenata.Da treba iz nekog razloga da se vratim na assisted odustao bih od igre...

Ja igram na manual-u sve sem suta i gameplay me odusevljava.U pocetku mi je pass bio negde izmedju 45 i 55% a sad posle 5-6 meseci je oko 80 procenata.Da treba iz nekog razloga da se vratim na assisted odustao bih od igre...

Sto ti sut nije na manual?
Ja sam ispao iz prve divizije,pa iz druge,sada sam u trecoj
Jako mi je tesko da se priviknem.

U pocetku sam tesko dolazio u gol sanse zbog loseg peocenta iz pas igre pa mi je bilo mnogo da mi i sut stoji na manual.Vremenom sam napredovao a u podesavanja mi ostalo semi-assisted za sut ***. sad ne menjam nista.Ako si za koju partiju dodaj me na orginu micicss,u season-u sam u cetvrtoj a u UT u prvoj diviziji...

Samo malo da se uigram na manual,posto nemam nameru da se vracam na assisted.
Onda mozemo da opalimo koju.

Drugi put mi neko izlazi iz igre kad vodim, u drugom pol, znaci nije ono pre 5 min, i ne priznaje mi rez. U ***** vise. U naredne 2-3 godine cu svaku EA igru koju zelim da igram da piratujem.

Nazad
Vrh Dno