Jel ti i Boris otvarate neku firmu ? Mozda ce se zvati '' ko ce vise smoriti u FIFA temi " ?
Ajd razumem da neko ko voli PES kinji neke stvari u FIFI tipa sut i sl al da neko kaze da animacije igraca u FIFI ne valjaju i da PES tu sije FIFU je zaista notorna glupost.
To se vec vidi golim okom pa je cak i Boris to shvatio![]()
ne znam ko ti je taj ortak, ne visim na ovoj temi.
A ti mora da si neki mnogo ******* duhovit lik a? :smackbum:
grafika izgled igre i animacije u Pes 2011 su nekoliko svetlosnih godina ispred fife...ja ne znam ni sto ja kret*n raspravljam to s botovina na ovoj temi... necu vise
Pozdrav
Borise, govorim o proslom PES-u. PES je tek sa ovom verzijom dobio zaista odlicne animacije. Medjutim ima tu jos mesta za napredak iako sam i ja sam odusevljen.
Naravno to je super jer ce se igrati obe igire. I meni se grafika mnogo vise svidja U PES-u. I nervira me kolorit FIFE.
Sto se tice ovog svalera od ^ uzaludno je trositi karaktere na takve likove![]()
Neki od nas igraju i vise od 15 godina. Kakve to veze ima?Pratim simulacije fudbala intenzivno skoro 15 godina, sve fife i sve pesove sam igrao i za mene je prvo simulacija fudbala pa svi ostali zanrovi, znam jako puno ljudi koji igraju "fudbalicu" i znam sta raja voli, i odma da vam kazem da su ljudi koji vole ovaj najarkadni fudbal u manjini u Srbiji...
Gresis, dueli u PES-u su bili komedija, sada su samo losiji.dueli i remplovanje su stvarno komedija...
Igrao si u to vreme pc Fifu? Strasno.U vreme PES-a 2008 ja sam pikao PES6 i fifu i totalno sam bio razocaran u japance, ali sada najiksrenije i bez trunke sarkazma - pes je sada jako mnogo ispred fife da je to nemerljivo...
Covek igrao FIFU kada je bila stvarno smesna i totalno arkadni fudbal i kaze daje ta bila najbolja
WTF?!![]()
ne znam ko ti je taj ortak, ne visim na ovoj temi.
A ti mora da si neki mnogo ******* duhovit lik a? :smackbum:
grafika izgled igre i animacije u Pes 2011 su nekoliko svetlosnih godina ispred fife...ja ne znam ni sto ja kret*n raspravljam to s botovina na ovoj temi... necu vise
Pozdrav
uh ne znam šta da kupim. Šta mi Vi preporučujete PES ili Fifu i zašto ?
Je l' moze nekako da se promeni metricki sistem? Nisam nashao nigde u opcijama...
Takodje, ne postoji nikakav trening u timskom Career modu?
Igrao sam malo juche sa drugarom i moram priznati da mi je poprilichno splasnuo prvobitni entuzijazam...Igra jeste dosta drugachija od PES-a, u nekim navratima i bolja, i to je vrlo pozitivna stvar (posebno za nekog ko je zeljan promene i ko je zadnjih godina odigrao par hiljada PES mecheva :d), ali i FIFA pati od gomile bagova i nelogichnosti...
Izgleda da ce ipak biti FIFA - PES 50%-50% ove sezone![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari