Žrtvovao sam jedan disk za onog nemačkog narodnjaka za Xbox 360. Prvi utisci su pozitivni. Finalni gameplay se poprilično razlikuje od onog koji je predstavljen u demo-u. Nema više cile-mile. Ima da tražiš način kako da stigneš do gola,a bogami i da postigneš gol. Odigrao sam nekoliko utakmica, i mogu samo da kažem da ovo nema nikakve veze sa prethodne dve verzije (Fifa 10 i World Cup). Dueli, dodavanje, igra glavom, prijem lopte... sve je urađeno dosta kompleksnije nego pre. Jedino što su šutevi nenako šmrljavi. Runi mi je par puta šutirao na gol kao da nije doručkovao, a bez fruštuka se ne ide na posaoMoraš da dobro proučiš igrača šta može, a šta ne. Imam utisak da su ovoga puta do maksimuma odradili karakteristike igrača odnosno njihove sposobnosti i mane. Isprobao sam i Replay theater i to izgleda tragično, zato što nemožeš posle da pregedaš snimak kao tokom meča, a kopiranje samog replaya tokom utakmice ako nije trajalo 3-4 minuta nije ništa. Vuklo se kao mrtva baba, frejm po frejm. Igrao bih ja još nego dete počelo da urla PEPA PEPA, tako da ništa više od Fife. Moraću da je naučim da viče FIFA FIFA
![]()
FIFA 10 may have had zippy sci-fi passing, moments of madness and goals from the halfway line
Nisi ti nju razumeo, dete je verovatno vikalo PESA PESA! :d![]()
Vidi se koliko eurogamer poznaje gradivo koje ocenjuje - to je bilo u FIFI09 a ne desetki![]()
Najbolje da su dobri revieweri i realne ocene, u vecini..Tako da taj prosek nema toliko smisla, barem za sportske igre..
Za neke igre i nema, ali kada se poklapa sa misljenjem vecine ljudi koji igraju obe igre ... tu dileme nema.
Vecina je uvek u pravu..Mani me, revieweri koji nisu provalili neverovatnu gresku (da ne kazem omrazenu rec FAIL) u F1 igri, vestacka vremena i rezultate AI protivnika, znaci komedija..nijedan od njih to nije primetio.. sto neko rece, prepodne ocenjujem 'fudbal', popodne 'rpg', poslepodne 'voznju'..
@Dejan XY a zasto bi bilo? Jel treba da nas bude?
treba i ovi iz fife da obuku Mesija u ono odelo i da mu snimaju pokrete...ovi igraci u fifi su katastrofa - da neupotrebim neku grublju rec
Kao neki zakrzljani roboti, beda jedna...
@rAMA, a sta da ti kazem kad je sve dzabe varovatno...najiskrenije mi zao zbog tebe.
Iksreno nije ni pitanje da li se mogu porediti po animacijama i grafici ove dve igre.
na PC-u igram, ne trosim konzole...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari