tako i deluje. gube 10+ razlike u 2. 1/4Grci su truba, posle otkaza i poslednjih povreda nemaju nikakav tim.
Stvarno steta ne samo za nasu, vec za sve ostale reprezentacije sto ne nastupaju najbolji igraci. Kakvo bi to prvenstvo bilo da igraju Jokic, Adetokumbo, Marej, Porzingis, Sabonis, pa i Micic, Slukas, Vembanjama i dr.tako i deluje. gube 10+ razlike u 2. 1/4
🇸🇮 🇨🇻
u poslednjoj 1/4 Slovenci su usedmostručili razliku u odnosu na početak prethodne četvrtine 😱
Tuga nego sta. Kad vidis kako igraju ostali, ne bih ja tek tako otpisao ove nase. A opet svi ostali imaju vise putera na glavi posebno Zabari i Spanci. Iskreno neke moje procene idu na to da ce Nemacka biti iznenadjenje Prvenstva pod uslovom da se oporavi Franc Vagner i da do kraja ostanu kompletni, kao i da se ne sretnu sa Amerima pre finala.Tuga je ova Grčka, šteta što ne igra Adams za All blacks-e da izdominira pod košem...
Nemci mogu biti iznenađenje samo za one koji baš i ne prate basket. Oni su i pre SP, posle Amerike i Kanade, bili u grupi glavnih favorita za osvajanje medalja, uz Australiju, Španiji i nas da smo kompletniji.Tuga nego sta. Kad vidis kako igraju ostali, ne bih ja tek tako otpisao ove nase. A opet svi ostali imaju vise putera na glavi posebno Zabari i Spanci. Iskreno neke moje procene idu na to da ce Nemacka biti iznenadjenje Prvenstva pod uslovom da se oporavi Franc Vagner i da do kraja ostanu kompletni, kao i da se ne sretnu sa Amerima pre finala.
Dobise. Dobro ljudi kazu nije bitno kako si poceo, vec kako si zavrsio.vode Grci u poslednjoj 1/4, možda i prođu dalje
Iznenadjenje u smislu da pobede Kanadu u borbi za finale koja je po procenama 2. favorit PrvenstvaNemci mogu biti iznenađenje samo za one koji baš i ne prate basket. Oni su i pre SP, posle Amerike i Kanade, bili u grupi glavnih favorita za osvajanje medalja, uz Australiju, Španiji i nas da smo kompletniji.
Osim Klebera, koga je sa spiska precrtao "Šruda", svi su tu i imaju uigranost i stabilnost sastava par godina unazad. Znači im Vagner, ali i bez njega su jaki.
Baš ozbiljna i nezgodna ekipa. Protiv nas bi bili favoriti. Po meni možda i ekipa koja Amerima može da napravi najveći problem.
Zezaš?.... Simanić je hitno operisan i završio je učešće
😂😂poljupce i zagrljaje
Ja ne znam kome smo se mi zamerili, ali do sada tri meča, tri povrede. Dobrića koji se na svakom meču drži za zglob i hramlje ni ne računam.Momak je mogao da ostane bez bubrega, iako još nije gotovo, ali stvari se odvijaju kako treba i to je sad najvažnije.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari