Šta je novo?

Feathercoin [FTC] (NeoScrypt)

Imam ja jednog iz Modrice koji ima farmu HDD-ova....cemo vidimo

Ne znam to iskreno...znam da kopa od pocetka pa me nagovarao da prodam rigove i kupim HDD farmu. Reko sanse nema :)

Ja sam se razmisljao da malo ozbiljnije u to uletim ali nisam imao bas najredovniju isplatu kao ostali tako da me je to odbilo. Ali bilo je fine zarade od toga.

Jeste da...sada mu traze upotrebljivost da mu dignu jos cenu...ovaj uglavnom jos kopa.

cena ide lepo gore , ali se nesto dimi iza brega ....

edit
ccc koje su ovo navlakushe ... cena je samo na cryptsy tako visoka ... .... na bittrex 2x niza

Poslednja izmena:
jes tacno tako, smrdi guma opasno!

edit: Moze li ovo manipulativno da bude, tj.da bittrex u saradnji sa cryptsy-ijem namerno drzi dole cenu (odnosno cryptsy gore) i onda ce je podici u jednom momentu?! Mislim, pre svega, na obrnutu logiku od onoga sto svi mislimo. Neminovno je da cryptsy nije dobar ali mozda ovde rade manipulaciju, jer vidim nisu lose pozicije na cryptsy za FTC...6.5 BTC-a je u momneut potrebno da se cena digne na 1200 na bittrex...nije mnogo...nisam pametan. Misljenja...?

Poslednja izmena:
Ja kupio 6000 komada po 67 ako padne kupim jos malo pa neka stoji

Na nema ovde puno potrebe za razmisljanje. FTC je ostavljen za izvlacenje, na kraju ako nista dupla je zarada koju mozda cryptsy i bittrex dijele. Ono sto sad pametan covijek treba da radi jeste da kupuje FTC na bittrex-u :)

Poslednja izmena:
Pa logicno je da onda idu na 5 puta vecu arbitrazu (tj. da cena FTC-a bude 5k ili mnogo vise satoshija) i da svi coini na cryptsy padnu sa cenom totalno, osim FTC-a da skoci?!

Ne kontam, kakvu informaciju? Sto je on kupio mislis pa nece ici gore :)

Ne kontam, kakvu informaciju? Sto je on kupio mislis pa nece ici gore :)

Pa ako sa cryptsija moze FTC da se povuce, sto ne bi cureo jos dole na bittrexu? Sigurno na cryptsiju ima jos najmanje milion FTC-a.

Poslednja izmena:
Pa naravno da je ocekivano osim ako ne postoji dupli interes u kojoj bittrex (ili neko na bittrexu) ceka jeftine coine pa ce da digne cenu. Meni se cini ovaj scenario moguc, isusivanje FTC-a sa Cryptsyija, ono sto ostane ce da bude za lepu cenu prodato i onda samo treba skontati kako to pustiti sa cryptsy na wallet :)

Pa naravno da je ocekivano osim ako ne postoji dupli interes u kojoj bittrex (ili neko na bittrexu) ceka jeftine coine pa ce da digne cenu. Meni se cini ovaj scenario moguc, isusivanje FTC-a sa Cryptsyija, ono sto ostane ce da bude za lepu cenu prodato i onda samo treba skontati kako to pustiti sa cryptsy na wallet :)

Al ce to da bude skok...ima da odleti sa 200 na mozda 2000 :)

Sta ces, ostali orderi su mi na ispod ove sad cene,

Nego razmisljam da izvadim btc iz steka, ceo jedan komad ;d i da ga puknem u ftc pa sta bude

Ne moze sa 200 kada je sada 1200, a ako FTC i dalje bude meka za slanje cena ce mu ici jos gore na cryptsy. Neka ode do 10k za sada, odlicno je!

Mislio sam na bittrexu...da ga sabiju na 200 pa da poleti...Mada proletos smo videli da je vtc otisao sa 3.000 na 250.000...Dakle sve je moguce.

ne ne, ja govorim za cryptsy...bittrex nece sabiti cenu vise od ove, neko to kupuje jer volume neprimetno raste!

To letos je bilo sve zajedno, vtc na 250k, ltc na 0,03 i ftc na ~7k u piku, ne treba gledati odvojeno... 10x malo li je(msm za ftc) :d

Zato kazem 10k je lep izlaz za mene iako ga cekam na 50k u nekom periodu!

Letos je ftc išao sa pozicije ispod 1000, recimo da se sad spusti do ~500 pa da ide na 4-5K ali ovo sa kripsijem menja računicu na neizvesno...
Vtc je išao ispod 2000 pa i do 1000. u jednom trenutku sam menjao skoro 1:1 za ftc ali sam ranije izašao jer nisam očekivao baš 250k. Njega bi trebalo sačekati da još padne. ja tako planiram.

ja poslo nesto BTC-a na bittrex da kupim FTC i konfirmacije stoje vec sat vremena 0/2

evo upravo se desava , jedna transakcija je dozivela 1/2, krenule si verifikacije...

Ja ne mislim da ce ici mnogo ispod 600...to mu je minimum. Ova bura sa Vernom ce promeniti tok planova oko FTC-a

Nazad
Vrh Dno