Šta je novo?

Feathercoin [FTC] (NeoScrypt)

I ja probao neki dan na minut-dva da vidim dal' je istina :D...samo sam iz nacehash miner-a uzeo neoscrypt.cl i ubacio u onaj "stari" (sgminer-5-dev-neoscrypt-windows-new2) miner i evo rezultata na standardnih 1000/1500 za obe karte... 280x (445) i 7950 (355)...
2016-01-03_160432.png

edit:
@majsta, ako opet dogura na $1...:eyebrows:

Poslednja izmena:
Ma ja se uopste ne bojim za FTC, on ce iz pozadine iskociti samo tako. Samo sto ce ljudi zaliti sto ga nisu niti kupili niti kopali sada kad se moze.

koliko se novcica iskopa sa 1x 280x, gde ga ima na menjacnicama sada kada je shitsy u problemu

probo da startujem ovaj novi miner (nicehash) ali mi AVAST poceo da pizdi pa sam odustao ...

ne moras miner dovoljno je samo bin file staviti u stari koji ti je radio do sad i sve radi

Nije valjda da kopate FTC :)

Dovoljno je i 50 centi ;)

Uostalom Sajber, zasto mislis da ga je poljak ostavio na coinotronu?

Poslednja izmena:
eto nasao sam vremena i isprobao na konjotron novi fct ocl kernel na starom mineru 7850 kartice sa taktom 1050 1250 daju 190-194 kh/s u odnosu na ranije , 136-138 kh/s

Ma kopaj eth pa kupi ftc, ako se trenutno ne dobija vise

Ma jok, hteo sam samo da probam kako ide. Necu da se uvaljujem u ftc. Igram na dash na duze staze, ne zanimaju me drugi novcici trenutno.
Pre bih u burst uvalio pare nego u ftc ;)

Gigabyte GTX970 G1 GAMING (+100mhz, bez dizanja napona) na Coinotronu baca oko 580-590 Mh/s. Windows 8.1, ccminer 1.5.73, najnoviji drajver (361.44)
podešavanja za bat su:

ccminer.exe -q -a neoscrypt -o stratum+tcp://coinotron.com:3337 -O workername:workerpassword

Nema sanse da dobijas 590 Mh/s moze biti jedino kh/s

BURST se, iako je dobra ideja, trazi jos uvek (upotrebnu vrednost), FTC se nece traziti kao ni LTC samo P&D :)

KO to kaze da se LTC ne trazi?
I ko to sme da stavi koju paru da nece doziveti u skorije vreme jedan muski pump?

Ne trazi u smislu nekih upotrebnih vrednosti, nije zapetljan kao BURST npr. Ako se stavljaju pare ja sam na strani izazivaca isto jer naravno da ide P :)

Pa šta mislite da je pametnije, kako biste vi sad na mom mestu uposlili jedan zaludni GTX970? Da ga pustim da kopa 18Mh/s ETH, ili 580FTC? Nekako je je luksuz u današnje vreme da ne radi ništa...

Prodaj to i kupi 3 kartice 7870/270/270x i kopaj eth, to je ubedljivo najbolje rešenje, imaćeš ~55-60Mhs, ako uopšte planiraš da kopaš. Dnevna neto zarada je oko 200din...

Poslednja izmena:
U stvari, kad bih odmah prodavao, stvar je jasna... U ovom trenutku, ako Coinotron ne laže za "estimated coins/day", to je 1,18$ dnevno.

Poslednja izmena:
@sasami bro, to je karta iz moje "osnovne" mašine, kakva crna prodaja... :) Ja regularno kopam rigovima sa 280x, nego kontam, što ne bi i ova karta kopala nešto kad ne radim zahtevnije stvari? Evo, dok ovo pišem, ona kopa FTC, a to je je očito isplativije nego da baca 18mh/s sa ETH minerom. Jedino što nisam nikad bio zainteresovan za FTC, pa mu ne znam istoriju i "ponašanje", pa samim tim ni to da li ima smisla pričuvati ga ili je pametnije odmah prodavati.

Nisam znao situaciju, samo neocrypt i lira 2 algoritme za nVidiu ima smisla pustati...

Poslednja izmena:
Istorija FTC-a je da nema istorije :) samo grafikon pogledas i sve ce ti se samo kaz'ti + uporedi vremena grafikona sa btc skokovima i jos ce ti se svest prosiriti :)

Nazad
Vrh Dno