Ne fercera, dobijam samo HW (iako u mineru ide 350+ kh/s) :S:moje su dualx 280x i 7950
Kod:sgminer.exe -k neoscrypt --rawintensity 5120 --worksize 64 -g 4 -o ... -u ... -p ... --gpu-engine 1050,1050,1050 --gpu-memclock 1500,1500,1500
ja imam onu seriju iz 2013 (280x) koja daje vise, kasnije verzije kopaju manje (imam 3 komada i kopaju oko 320)
Probaj worksize 256,gpu threads 2,raw intensity 6144...
možda da probaš sa I intensity,dodaj i thread concurrency 8192...Isto dobijam samo HW...Takodje probao sa raznim kombinovanjem i smanjenim rawintensity i isto samo HW.....kao da ne podnosi naredbu rawintensity
možda da probaš sa I intensity,dodaj i thread concurrency 8192...
Kolicina ftca po bloku se menja tako da je malo moguce da pool moze da tacno pokaze dnevnu kolicinu
Koliko vidim problem i jeste jer je za 24h pronadjeno/isplaćeno mnogo manje...prosečan diff za 24h je bio 7 a pronadjeno/isplaćeno je mnogo manje nego da je prosečan diff bio 10...S njim nikada nisi mogao da znas koliko ces iskopati jer se diff jako cesto menja. Jedina i jedina sigurna varijanta ti je da racunas na 24h, nista drugo.
Uostalom, imate Coinotron, sta ce vam drugi pool uopste.
Izašao je novi miner za neoscrypt (up to 300%) https://www.nicehash.com/index.jsp?p=news&id=56
Ma FTC je shitara neopevana![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari