Šta je novo?

Feathercoin [FTC] (NeoScrypt)

razilka jeste u memoriji, meni gige WF3 daju vise od safirki i to samo zbog raslike u memoriji....

moje su dualx 280x i 7950

Kod:
sgminer.exe -k neoscrypt --rawintensity 5120 --worksize 64 -g 4 -o ... -u ... -p ... --gpu-engine 1050,1050,1050 --gpu-memclock 1500,1500,1500

ja imam onu seriju iz 2013 (280x) koja daje vise, kasnije verzije kopaju manje (imam 3 komada i kopaju oko 320)
Ne fercera, dobijam samo HW (iako u mineru ide 350+ kh/s) :S:
Ovo je moj model 280x vapor-x
2015-07-08_182226.png

koji je sledeći niži rawintensity za 280x (i za 7950)

Kolicina ftca po bloku se menja tako da je malo moguce da pool moze da tacno pokaze dnevnu kolicinu

S njim nikada nisi mogao da znas koliko ces iskopati jer se diff jako cesto menja. Jedina i jedina sigurna varijanta ti je da racunas na 24h, nista drugo.
Uostalom, imate Coinotron, sta ce vam drugi pool uopste.

+ to sto kazes...

Coinotron je da najbolji, nema greske!

Kolicina ftca po bloku se menja tako da je malo moguce da pool moze da tacno pokaze dnevnu kolicinu

Može malo pojašnjenje jer koliko znam blok reward je 80..

S njim nikada nisi mogao da znas koliko ces iskopati jer se diff jako cesto menja. Jedina i jedina sigurna varijanta ti je da racunas na 24h, nista drugo.
Uostalom, imate Coinotron, sta ce vam drugi pool uopste.
Koliko vidim problem i jeste jer je za 24h pronadjeno/isplaćeno mnogo manje...prosečan diff za 24h je bio 7 a pronadjeno/isplaćeno je mnogo manje nego da je prosečan diff bio 10...
U svakom slučaju coinotron ili give me coins daju po kalkulatoru ;)

Poslednja izmena:
Pa to i pricam. Zasto bi se mlatio neko na tamo nekom pool-u koji zakida kada FTC imate na cointronu koji je najposteniji pool ikada.

Pa uvek se nadje neko ko experimentiše sa pool-ovima , zbog takvih sam i postavio obaveštenje na koje slučajno naletih :D

Mislim da je taj retarget u vezi sa diff-om ( možda i grešim) mada još nisam primetio/video da je block reward manji ili veći od 80..bitno je da pool-ovi daju koliko treba ;)

Poslednja izmena:
Jeste retarget vezan za diff ali je ova dalje stavka mislim vezana za kolicinu novcica u odredjenim blokovima

Jel' može neko da me podseti šta to kod sync wallet-a zauzima 25% i5-4690k procesora?

Poslednja izmena:
Ovo je valjda novi Wolf-ov .cl tamo na forumu pišu da ide do 450 Kh/s sa određenim podešavanjima. link

Izvinjavam se na pogrešnoj temi.

Sto ga ne cini potencijalno losijim od bilo cega drugog osim btca

pazi treba proveriti taj "nicehashov" miner. predhone verzije su bile pune virusa , te sam ih izbacio ,provericu kako rade. na 7850 zadnji put kada sam testirao, pre nekih mesec dana sa zadnjim minerima su davali oko/do 140 na 7850 kartice. ftc shit neshit odrzava se dosta dugo . malo malo pa dodje na vrh kao najisplativija valuta koja se kopa sa normalnim minerom (ne rcunam eth, exp). algo koji najmanje trosi struju , najmanje greje karte. u ono vreme jedino vredelo da se kopa sa 280x ,sve ispod je bilo neoptimizovano. nervira diff koji ide po zivcima skace gore dole. sa druge strane nvidia ima strasno dobre minere za neoscript ,kao skoro i za ostale :(, tako da nema nista od toga ako 270x ne baci bar 300

Ipak je ftc manje isplativ od ETH-a...

Institucija :)

Ja sam cisto iz radoznalosti probao ovaj novi miner i onda opet ugasio masine, stoje vec pola godine ugasene :)
Na 280X ide oko 450kh/s, mada mi nije jasna jedna slika na kojoj se vidi da je neko uspio da sa njima dogura na 650 al sa xintensity 4. Mozda bi se moglo i vise ali nije mi se dalo.
Stao sam na 550 000 federa za sad...

Nazad
Vrh Dno