Šta je novo?

Feathercoin [FTC] (NeoScrypt)

Moze da, ja govorim samo u normalnim racionalnim okvirima...sve iracionalno je moguce ovde, cak i pre nego racionalno :)

Ali nije samo za FTC dupla razlika u ceni,i kod ETH je dupla razlika u ceni izmedju Cryp. i Bitr.

Ma dali ovo nije resio kriptsi da bude opljackan pa sad akumulira koine ???

Poslednja izmena:
nije u tome fazon i na unu je dupla razlika, sve sto moze da se posalje sa cryptsy je dupla cena...mozda nije sve ali zvanicno da :)

Dobro i on to na svoj racun :) vise simpaticno nego uvredljivo, ja to tako vidim :)

Uglavnom jel neko ulazio u FCT - Factom ili ga samo slepo posmatramo kako cuda cini?!

Ja posmatram kako cuda cini vec neko vrijeme. Ulecem vec mjesec dana i nikako...nisam pametan ali oni koju su usli super su prosli.

Ko je usao 17.12.i ranije sa 1btc, sada se lepo obogatio.

ma samo pucaj, sale nikad nije na odmet :)

bolje to nego da se svadjamo

Nova teorija: prati se dupla arbitraza...ako cena na cryptsy skace, bittrex prati sa duplo manjom cenom. Vidi se iz prilozenog da je cena na bittrexu otpratila duplu na cryptsy. Blago onome ko ima vezu sada da moze slati btc sa cryptsy :)

Edit: zaboravio sam sustinu da napisem. Ako se ovo sa cryptsy nastavi postoji lepa mogucnost rasta ftc na obe menjacnice pa ko voli nek' izvoli :)

Poslednja izmena:
A ako kripsi ovako nastavi ili će da pokriju sve navodne gubitke, ili će neka agencija od tri slova da im zakuca na vrata zbog pranja para :)

I ta teorija je moguca, mislim ipak da ce pre FTC gore nego ruke agenata dotaknu vrata Cryptsy :D

za malo

Untitled.jpg

talenat je u pitanju... :d

FTC je polako krenuo gore mada meni jos rano za izlazak. Ono sto sam imao na berzi sam prodao sinoc i ocigledno sam pogrijesio jer je krenuo gore umjesto dole. U zadnje vrijeme uglavnom imam los tajming za prodaju :D

Pa ni ja ovo iz walleta ne diram dok ne dodje bar na 0.5$, idem na varijantu il' pukovnik il' pokojnik. Mora i mene jednom da usere pa makar za 10 godina :D

sta bre 0.5$, bez 1$ ne da pricamo :D

(nisi jedini ja prodao na oko 10 kao da kupim kad padne ono cajper, sad ne znam ni da li da ulazim_

Problem je sto se nista nece desiti dok je FTC na Bittrex-u, ako izadje na Poloniex kojim slucajem ili na BTC-e kao najava e onda moze nesto da bude. Al ako se malo pogleda FTC jedini od ovih starijih koji nije drasticno skakao vec duze vremena.

Haha da da bilo bi Cao Zdrao, palme ovo ono :p Aaaaa ne bi nas konobari tjerali vise iz kafana :p

na btce je bio pa su ga mrdnuli, ne verujem da ce opet

To meni kazes ili? Kaako vidis da novcanik stoji na btce ako je meni upuceno

Pa svima stoji, logujes se na btce i vidis...nisu ukinuti novcanici i cak mozes da odradis deposit i withdraw bez problema.

sto bi...?!?!?!

Pogledas na finance u btc-e imas FTC wallet i mozes lepo da polozis feathercoine i da ih vratis, ceka se berza jos :)

hebote gle stvarno, to je razlog skoka znaci, ubacili su i xpm?
jel kupujete ftc i ove sto su ubacili, vidim i trc ubacili, prebacujete novcice?

to su ubacili kad, pre 2 dana?

Poslednja izmena:
Vrh Dno