Šta je novo?

FarCry 2 - utisci, testovi, itd...

Kontaktirao sam distributera za nase podrucje i objasnio im stase desava,rekosemi da donesem igru da pogledaju stase desava i eventualno zamene cd.Kazu verovatno neispravan cd,mozes mislit.

Konacno zavrsi na HardCore tezini.

Kako sam skontao ima dva kraja jer ti da da biras akumulator i kofer sa dijamantima,ja naravno uzeo kofer,ali nisam probao sa akumulatorom da vidim kakav je razlika.

Poslednja izmena od urednika:
Upravo sam je presao na hardcore, uzeo sam dijamante na kraju (naravno) pa ako je neko uzeo akumulator neka javi sta se desava, mene mrzi i onako je predugacka :wave:

Ja igru presao drugi put, igra ipak uopste nije toliko losa.

Inace sto se tice FRAMES PER SECOND, dosta losiji FSP imaju korisnici sa AMD procesorima. Lik sa losijom grafickom kartom (8800GT, ja 8800GTS) ima za 15 - 20% bolji FPS od mene.

performance drop se javlja i kod mene i to posle 5-6 minuta. jedino resenje je ALt+TAB, ralika posle toga je enormna ! Verujte mi da posle toga i `1440*900 sve na ultra ili very high je veoma igrivo !

Ljudi malo pomoći mi treba..... kad ulazim u igru u delu učitavanja pred početak misije pukne igra i resetuje mi komp...da li neko ima neku ideju kako da sredim to?

a kada vec pomazete recite i meni zasto dobijam BSOD u igri? :)

postovani i dragi forumasi malo preterujete igra savrseno radi na ati 2600XT. Medjutim igra je odvratna nema slobode kretanja kao u kecu i zadaci su previse dosadni. Moje misljenje je da je ovo totalni promasaj isto kao i crysis kada se pojave one letece gluposti.
Ajd sada pocnite sa pljuvanjem komentara

Poslednja izmena:
@mickk, Chinaski

Znate šta vam je činiti:D <<< neka vam boja smajlija bude smernica :d

to ne dolazi u obzir!
btw. ako neko kaze da je do kartice ili drajvera dobice poene za flejmovanje :D

samo u ovoj igri, igra nije pecovana iz objektivnih razloga. memorija je ok. nije ni bitno, videcu vec sta cu...mislio sam da se jos nekom pojavljuje i da je mozda ucestao problem...

Poslednja izmena:
i ja dobijam isto bsoud ali nije do kartice jedina mogućnost su drajveri koji su po meni malo ne dopeglani....

u ostalim igrama rade dobro. videcemo za 10 dana kakvi su 8.12.

postovani i dragi forumasi malo preterujete igra savrseno radi na ati 2600XT. Medjutim igra je odvratna nema slobode kretanja kao u kecu i zadaci su previse dosadni. Moje misljenje je da je ovo totalni promasaj isto kao i crysis kada se pojave one letece gluposti.
Ajd sada pocnite sa pljuvanjem komentara

i mene licno je razocarala...vec posle 5 min ove igre se smorim:S:eek:cekivao sam vise:wall:

i ja dobijam isto bsoud ali nije do kartice jedina mogućnost su drajveri koji su po meni malo ne dopeglani....

ja sam jos na ovom driveru hotfix_xp32-64_dd_ccc_70516 (43MB) i nema bsod, u stvari sve igre rade odlicno za sad, igra radi u 1680 sve na very high, a fps ne pada ispod 37, dok je prosek oko 55 fps u samoj igri

na ultra high dolazi do pada fps u samoj igri ali ne pada ispod 28 u 1680 prosek oko 35 fps, a razlika izmedju ultra high i very high je zanemarljiva

zanimljivo da je razlika izmedju rezolucija 1280 i 1680 prakticno u svega par fps na ultra high detaljima 2-3 fps (minimum)

pomoc

presao sam 88% igre, misija "meet reuben at the marina bar" stigao sam tamo ail se nista bnedesava nemogu da udjem u bar?

kako da predjem?

Prilozi

• Untitled7.jpg
    Untitled7.jpg
    108.2 KB · Pregleda: 118
Poslednja izmena:
Hoce li mi neko reci zasto kad u drugom delu preuzmem misiju kod antenskog stuba izvrsi atentat na tog i tog koji se nalazi u gradu u centru, i kada odem tamo i izvrsim atentat, i pobegnem sa lica mesta, i dalje stoji otvorena misija i crveni krug u centru kao da nista nisam uradio?

U prvom delu mape sam odradio bruku tih misija..

STIZE PATCH 1.2

Objavili ljudi iz ubisofta na forumu da novi patch izlazi izmedju 8. i 11.decembra!

Da se radujemo?! :)

ja se radujem :) samo nadam se da cu moci da nastavim igru sa svojim sejvovima.

Poslednja izmena:

Prilozi

• Untitled2.jpg
    Untitled2.jpg
    99.2 KB · Pregleda: 68
Poslednja izmena od urednika:
Je li se pojavio i jedan od onih "strasnih" modova koje su najavljivali?

Nazad
Vrh Dno