Šta je novo?

FarCry 2 - utisci, testovi, itd...

znaci.
ako rezim sporednu misiju- plavi, gubi se glavna - crvena. znaci da moram ponovo da idem u grad po ISTU misiju ili ?
Ne, kad resis plavu misiju, resio si i crvenu istovremeno (samo na drugaciji nacin).

Ne, kad rijesis plavu misiju ostaje ti i crvena. Plavu radis za prijatelja a crvenu za jednu od one dvije grupe. Plava je sporedna misija a crvena je glavna.

Ne, kad rijesis plavu misiju ostaje ti i crvena. Plavu radis za prijatelja a crvenu za jednu od one dvije grupe. Plava je sporedna misija a crvena je glavna.

:lupko:

Nisam igrao jedno dve nedelje ali sam siguran da nije tako. Kad zavrsis bilo plavu bilo crvenu morash opet u grad po misiju.

Koga zanima, evo kako do nekih bonus misija:

Far Cry 2 Promotional Content Code

Unlock Code: THaCupR4

Extra Missions
--------------
* The Georgian
The Georgian informant has gone into hiding at the Fuel Depot in UFLL territory, find him and discover what your predecessor learned from him about the Jackal’s location.

* The Bolivian
The Bolivian informant is on the run, trying to escape the country by stealing a plane from a small airfield in APR territory. Try to get to him before your predecessor does.

* Special Delivery
Your employers have more information for you about your predecessor – learn the location of his new dead drop and raid it to find information about his secret meetings.

* Le Francais
A French smuggler and arms dealer who may have been providing arms to the Jackal has been tipped off, and your predecessor is trying to stop him from crossing the border. Find out what Frenchman’s price is.

Reinstalirao sam ceo sistem i opet instalirao Far Cry 2,ali nece da radi benchmarking tool,odmah pukne pri startovanju.Jel bese bilo reci o ovome?

vidim da se vodi polemika oko crvenih i plavih sporednih misija.

Uvek sam dosad *****ao prijatelja i nikad nisam otisao da resim plavu misiju,jer kontam oni me plate,daju mi 15 dijamanata i red je da ih ne za****m,ali sta ce biti ako ih za****m i sledeci put opet odem kod njih po misiju?Da li je neko to uradio?Da ne bude dodjem tamo i oni kazu "za**** si me i metak u celo dobijem"

Poslednja izmena:
:lupko:

Nisam igrao jedno dve nedelje ali sam siguran da nije tako. Kad zavrsis bilo plavu bilo crvenu morash opet u grad po misiju.

*** kod mene je tako. Uvijek prvo uradim plavu misiju pa onda crvenu. Ja nisam igrao 2-3 dana jer nemam vremena ali ako se dobro sjecam tako je bilo kod mene.

a sta se dobije kad se uzme ili kupi repair upgrade (upgrejd za popravke)?

uzeo sam jeep wrangler,big truck,car,fishing boat,assault track,ali ne vidim neke promene kad ih popravljam.

a sta se dobije kad se uzme ili kupi repair upgrade (upgrejd za popravke)?
uzeo sam jeep wrangler,big truck,car,fishing boat,assault track,ali ne vidim neke promene kad ih popravljam.

Mislim da brže radi popravku ...

Poslednja izmena:
nesto bas nisam siguran,jeste da ranije nisam brojao ali sad okrene kljuc 6 puta i onda napravi.

MP je kidalica. Nema spamovanja frag-ovima, skakutanja, zaleganja, a AR-16 je blast.:smoke:

Poslednja izmena:
gde se uzimaju pilule, nesatlo mi je pilula pa sam zaginuo i bacio me je u grad?

nervira me ono stalno zaglavljivanje oruzija!!!!!!

Mene uhvatilo odushevljenje, ali sad je opet splasnulo...postaje dosadno zbog silnog ponavljanja, sumnajm da tju ovo zavrshiti skoro, a mozda i nikada.

Mene uhvatilo odushevljenje, ali sad je opet splasnulo...postaje dosadno zbog silnog ponavljanja, sumnajm da tju ovo zavrshiti skoro, a mozda i nikada.

najgore je ono... dobijes zadatak, a ono nalazi se daleko, a ne isplati se autobusom da ides. I onda te zove friend, trebas sa njim da se nadjes na totalno drugoj strani, a ni tamo se ne isplati autobusom da odes. I onda dok stignes na ta dva mesta, prodje vise od pola sata. blah...

Kontam da tju da ubacim neki cheat da se malo izivljavam, ili neshto vetj.
Nego kakav bre autobus?!
Ja idem onim shatro land roverom, ili shta usput ukradem.

Nisam procitao celu temu(do 15.strane negde),izvinjavam se ako se ponavljam sa nekim stvarima...:)
Posle koliko vremena(otprilike) gameplaya mogu doci do prvog snajpera?Mislim da bi jedino to moglo da me zadrzi od uninstala,nisam odusevljen nesto posebno.
Pored toga ,jako me bole oci dok igram ovu igru...To mi je mozda i veci problem od nezanimljivosti.
A i ovi afrikanci bas su punokrvni,2-3lit. po metku...Glupost.:D

brzo, sat-dva. treba ti 12 dijamanata ili tako nesto, odradis dve ili tri misije za prodavca oruzja.

gde se uzimaju pilule, nesatlo mi je pilula pa sam zaginuo i bacio me je u grad?

pa kupis novo oruzje i nece ti zaglaviti,jer ono polovno ili korisceno se pokvari,a kad kupis uvek imas i kad se pokvari opet odes i uzmes isto to,ne kupis nego uzmes u onoj kuci pored gde se kupuje.

a tablete dobijes kod onog crnje,mislim da je u gornjem desnom uglu mape,ako se ne varam,jer sam u drugom delu pa se bas i ne secam.

brzo, sat-dva. treba ti 12 dijamanata ili tako nesto, odradis dve ili tri misije za prodavca oruzja.

'Fala...
A ima li neka fora sa kucanjem u konzolu da se smanji ova krvavost,uzasno me to nervira!
P.S. Evo sad sam jos malo igrao i,moze ovo da se predje, pod uslovom da se ne poredi sa originalnim naslovom,cini se da tako nesto stvarno nema nikakvog smisla...

ova igrica pocinje da smara, resavajuci misije idem sa kraja na kraj mape, a i predjenos igre se sporo povecava zato sto rezavam i plave misije za koje nedobijam nista osim reputacije koju sam dobio.
da li postoji tacno odredjen broj misija koje moram da predjem ili ne moram sve da predjem?

pitanje.

stigao am do dela kad sam trebao da odem do onog bara i da pomeognem mojima da odbrane napad, uspeo sam a i njih sam izlecio a onda je sledio drugi napad, gde se nesto desilo.
odjednom sam se pojavio u nekoj pustinji na kraju mape a mislim da je i mapa malo drugacija. moji prijatelji su nestali. dli je to normalan sled igrice ili ne posto sam pre tog dela imao da izberem dve opcije, a izabrao sam crvenu?

pitanje.

stigao am do dela kad sam trebao da odem do onog bara i da pomeognem mojima da odbrane napad, uspeo sam a i njih sam izlecio a onda je sledio drugi napad, gde se nesto desilo.
odjednom sam se pojavio u nekoj pustinji na kraju mape a mislim da je i mapa malo drugacija. moji prijatelji su nestali. dli je to normalan sled igrice ili ne posto sam pre tog dela imao da izberem dve opcije, a izabrao sam crvenu?

normalno je

Ides kod onog popa u centru.

Zato nemoj da uzimas oruzije od protivnika, vec ga kupi. I gledaj da ga upgradej, konkretno "reability". Onda ce znatno manje da se kvari.

Poslednja izmena:
Imam problem... Negde na 55% igre u drugoj mapi (svetu), posle odradjene misije za onog opicenog Marokanca (one of the buddies) desava mi se show stopper bug, posto ne mogu da se vratim u kantinu u kojoj sam i pokupio quest.... Any help? :S:

tek sam poceo igru i moram da priznam da se dosta vuce na ultra high detaljima :( da li je to normalno? fps ide 15-45 recimo, kako gde. i u onom benchu sam dobio dosta manje od vlasnika 8800GT. kako radi ostalima na 4850?

tek sam poceo igru i moram da priznam da se dosta vuce na ultra high detaljima :( da li je to normalno? fps ide 15-45 recimo, kako gde. i u onom benchu sam dobio dosta manje od vlasnika 8800GT. kako radi ostalima na 4850?

Meni na very high ide oko 30 - 40 fps sa konfiguracijom iz potpisa. Nemam pojma zasto ti je tako... izgleda da i bogu secka far cry 2 :p

Probaj da ides na benchmark. Istestiraj na very high, i na ultra high, i uporedi ih sa ovim rezultatima. Dakle ovo su testovi na very high, 1680x1050, 2xAA.

http://www.benchmark.rs/forum/showthread.php?t=178106

Ili ovde za rezoluciju 1280x1024 http://www.benchmark.rs/forum/showthread.php?t=178034

Poslednja izmena:
ljudi, ja dosao do 65% igre, i pravio se pametan da ubacujem patch koji sam skinuo, ali nikako da ga aktiviram. Naime, ja ga instalirao, i sada kada startujem igru treba da ubacim neki kljuc, ali meni je sada igra zakljucana a nemogu da uninstall patch. Jel mozda neko imao slican problem

Nazad
Vrh Dno