Šta je novo?

FarCry 2 - utisci, testovi, itd...

Bio je bug u pitanj.u Vrata od onog bara se nisu otvarala. Morao sam da pokrenem igru iz početka... Tek kasnije sam ušao u bar, pa me je onaj crnja uptio kod onog sveštenika inače do tada nije bilo nikoga u crkvi.

Osnovna igra je patila od te boljke. Meni se nesto slicno desilo na 70%, kad sam trebao da obavestim "poslodavca" o izvrsenoj misiji. Vrata se jednostavno nisu otvarala. Bolje patchuj igru pre nego sto krenes dalje. ;)

Da li mi se cini ili ...ova igra stvarno dosta bolje izgleda u Dx10 nego u Dx9 ?

Cini ti se...igra izgleda identicno u oba moda...

Senke su nesto mekse i providnije u DX10... a posto je FC2 prepun senki, ipak "makes some difference".
AA je lepsi...

Naravno, to se tek oseti na zveri od grafulje... u zestokim setovanjima...

Ali slazem se da nisu bas iskoristili mogucnosti DX10.

Moguce, mada kad sam isprobavao, nisam primetio. DX10 mi je davao nesto vise FPS-a, ali i uzasan stutter povremeno, narocito kad vozim.

Far Cry 2

Je li ova igra non stop napucavanje kroz Afriku ili postoji tu neki zaplet kao i u prvom delu?,)

Ee bože svašta, odjednom mi igra kreširala i kada sam je ponovo pokrenuo dobio sliku na četvrt ekrana, koje njesra! Imali li tu leka ili da cepam tako? Iskreno, za sad mi je totalno glupa igra! Jedino što me drži je lepa grafika, a priča im je, udri me do zore, a ista ne sviće!:mad:

ma u igri vidiš sve u prvih 20 minuta, posle toga se sve ponavlja i prilično je imbecilno.

btw za ovo iz tvog potpisa se skroz slažem :D mada možeš otići i u foody, proći ćeš jeftinije doduše imaćeš osećaj da jedeš sunđer

Igra je meni npr delimicno zanimljiva, a uopste i taj osecaj da nisi ogranicen kretanjem i da mozes da se uzivis u ulogu nekog ''placenika'' i da si prepusten sam sebi- nema moci, oruzje se glavi, cevi eksplodiraju, ai je precizan i lukav ali nekad i zabaguje.
U sustini podseti i na neku avanturu ali su misije uzasno jednolicne, tek od 60% igre krece zaplet i prekid monotonosti, ja sam do tih 60% igrao 2 meseca, ali sam se vise za....vao po africkim predelima :D a onda sam za 3 dana presao tih 30-40 %, ima i zanimljivih desavanja i preokreta tak oda je to poprilicno izvuklo igru, ali da su mogli bolje- mogli su.
Steta, lepa grafika, nelinearnost, onolika mapa..

To i ja kažem, grafika, nelinearnost, monotonost i mek. :D

Frka ljudi nesto sam pobrkao , naime o cemu se radi . FC2 na moniotoru 23 inca par dana bez problema a onda se smanjila slika momnitor 23 a l slika tu negde 19 inca . Masina je iz potpisa ,probao sam novu instalaciju ista prica , vpa reko i na drugom racunaru a4 5300 ista prica .FC exlusive, Call of Duty deluxe edition , 2 i 4, i jos neke igre i sve ide bez problema . Probao sam nesto ali vise nemam snage . A ni volje .:trust:

Nista te ne razumem :) Idi u options i povecaj rezoluciju na maximalnu za taj monitor... Ne znam sta drugo :)

Hvala Bajici na savet , :happy:sada sve radi kako i treba .

После девет година поново сам узео да играм ову игрицу. И даље имам неке недоумице око мисије коју добијам од фракција и мисија коју у исто време добијам од пријатеља (црвена и плава).
Шта је боље, правилније, исправније одиграти за даљи ток игре. Ако прихвати мисију пријатеља како ће се понашати фракције (да ли ће се љутити) и обрнуто. Хоћу да одиграм што више мисија.
Већ сам ово питао пре девет година, али рекох до сад је ову игрицу одиграло много више људи па ће и одговора бити више, наравно ако се неко сећа. [emoji3]

Sent from my MI 5 using Tapatalk

Ovaj Far Cry je jedan od boljih, samo bih trojku stavio ispred.

Јел може једно питање ако се неко сећа. У самом доњем десном углу, југозападно постоје четири дијаманта у пустињи, два која су ближе и који су у вагонима сам успео да узмем, а друга два која су дубље у пустињи не могу јер представљам да добијем сунчаницу и умрем. Пробао сам и ноћу и исто се дешава.
Како да узмем и та два дијаманта?

Sent from my MI 5 using Tapatalk

Ова два дијаманта се узимају кад се пређе на другу мапу.

Сад ме занима још пар ствари:

1. Видео сам да може да се откључа још неке екстра мисија, ја сам као успео нешто да откључам и појавила ми се опција "predecessor tapes" али како то да користим?

2. Негде сам прочитао да да би одиграо све споредне мисије односно мисије од свих пријатеља треба пустити да те ти пријатељи пар пута спасу јер ти онда тај који те је спасио постаје главни пријатељ и тако ће ти свако од њих дати по две мисије.

3. Да ли их треба пустити да те понекад спасу или играти без да те спасу?

Послато са MI 5 уз помоћ Тапатока

Послато са Xiaomi MI 5 уз помоћ Тапатока

Nazad
Vrh Dno