ATI`
Slavan
- Učlanjen(a)
- 15.04.2006
- Poena
- 415
Jeste - Chinaski![]()
![]()
:laugh:
Jeste - Chinaski![]()
![]()
Predjoh i ja ovu mrcinu od igreKasno sam "provalio" da mogu da se koriste autobusi, ja kao ***** sve vozio...
![]()
Vratio CPU clock na def. :dPrijatelju aj podeli kako si se oslobodio BSOUD-a u FC2?![]()
Upravo uploadujem, al nisam bash siguran da je 90%(tu je negde) obrisao sam igricu pa ne mogu da proverim:S:...jel ima neko da mi posalje "save" na oko 90% igre. ja sam stigao do 88%.
sto da menjaju gameplay; pa makar bi on tebi trebalo da se svidja. isti je kao StalkerDa bar hoce promijeniti gameplay u slijedecem patchu![]()
Sad sam tek izvalio. Ladno ima da se izabere albanac sa kosova kao jedan od karaktera. U profilu mu pise kao iskustvo "KLA" lol.
Posto su tokom igre jedni od friends upravo karakteri koje mozes da biras na pocetku, nisam jos imao prilike da mi taj bude friend. Ali mislim da cim bih ga video, popio bi odma sniper u vugla.
Ti si opsednut nacionalnostima. Prvo u COD4 a sad i ovde. Opusti se malo. To je samo igra.
sto da menjaju gameplay; pa makar bi on tebi trebalo da se svidja. isti je kao Stalker![]()
pa verovao ili ne ja sam ovako poprilicno liberalan lol ,
A ja sam Tina Turner.![]()
A i primetio sam da u svakom postu imaš lol. Mnogo lolaš.![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari