Šta je novo?

FarCry 2 - utisci, testovi, itd...

jel ima josh neko problem sa "Cepanjem" ekrana pri dnu? :S

Evo sta donosi novi patch:

General
Allow player to select display mode for Widescreen view in the display options
Improve server list with filter options (ping, punkbuster, server name, maps, game mode, dedicated server…)

Multiplayer
Allow match search from the maps leaderboard
Add minimum players setting in host options
Order scoreboard by point
Add an option to set respawn time for the host
Show VIP on scoreboard
Allow PC user to use Clan tag
IP display in the lobby server

Server
Add new functions to dedicated server
Allow the same server to host more than one game at a time

A od dodavanju i lovu na africke zveri nema nista :\

Poslednja izmena:
Predjoh i ja ovu mrcinu od igre :) Kasno sam "provalio" da mogu da se koriste autobusi, ja kao ***** sve vozio... :p

jel moze neko da mi pomogne, nemogu da pronadjem Marina bar, tamo gde me vide putokazi i crveni krug je Mike bar a meni treba Marina bar. ima i slika na prethodnoj strani 28.

Jos uvek ne mozes da udjes u taj bar?To jeste bar gde treba da se nadjes sa ortacima, i nalazi se u marini (gde je potonuo onaj trajekt), i pise na njemu Mike's...nema nijedan drugi bar u igri btw.
Jedino sto mi pada na pamet jeste da se zabagovao kvest, pa probaj da ga odradis ispocetka, od prethodnog sejva.

pokusavao sam, jedino da pocem ispocetka celu misiju od dolaska u grad.

Poslednja izmena:
Pa da...probaj skroz od sejva pre nego sto uzmes zadatak, pa ga odradi ispocetka...ako ne proradi, ***.Mozda patch pomogne?

probao ne moze. stojim ispred vrata i po nisanu se vidi da je neku u baru jer niisan pocrveni.

gde da nadjem patch?

jel ima neko da mi posalje "save" na oko 90% igre. ja sam stigao do 88%.

Far Cry 2 v1.02 Patch

http://www.gamershell.com/download_37208.shtml

Description:
- Added triple-header support to the game.
- A widescreen option has been added and can be enabled in the display options menu.
- Fixed certain characters that weren't allowed during profile creation.

Multiplayer changes

- Fixed the direct join by IP functionality.
- Added the minimum number of players in the host options.
- Added the player's death count in the scoreboard.
- The host can now set the respawn time in Advanced options, for player matches only.
- The host can now set the starting rank of all players in the match, in Advanced options, for player matches only.
- The VIP is shown on the scoreboard, for your team only.
- The scoreboard is now displayed by the highest XP points to the lowest.
- The ping system has been improved to display a more accurate result.
- It is now possible to conduct a multiplayer match search from the map leader board.
- Fixed certain characters that weren't allowed during profile creation (- . _ ,)
- It is now possible to add a clan name to the player¡¦s name through the use_clan_tag console command.
- Players can now filter the server list using different parameters (ping, PunkBuster, game mode, dedicated, server name, number of players, ranked/unranked).
- The IEDs are now destructible by shooting on them or throwing a grenade close to them.
- In ranked matches, players can now play more than one match on the same host.
- Added quickmatch to the map download screen. It will matchmake on the selected map.
- The distance from a wounded teammate is now displayed.
- The host can now select a VIP before starting the match.
- It is now possible to use the use_clan_tag command.
- Fixed a bug with clan tag and multiple clients
- Multiplayer: Minimum players numbers default setting is now 4
- Fixed some unrepresentative text in the scoreboard.
- Added text to display distance when teamate is down
- Fix a freeze issue in match list if the player press ESC after trying to enter in a match with a password.

Poslednja izmena:
Da bar hoce promijeniti gameplay u slijedecem patchu :)

O respawnovanju nema ni pomena, i dalje nema zivotinja u FC2, valjda da se ne bi zamerali cuvarima zivotinja zbog ubijanja istih u igri a sto coveku razneses lobanju nije bitno :d

kako nema zivotinja u FC2? licno sam video da onaj Siptar gaji kozu kada sam mu banuo na gajbu...

Mislio sam na krvolocne africke zivotinje :d jesi li ti ikad bio u Africi i probao da prosetas malo sam neobavezno :-devil-:

Sad sam tek izvalio. Ladno ima da se izabere albanac sa kosova kao jedan od karaktera. U profilu mu pise kao iskustvo "KLA" lol.

Posto su tokom igre jedni od friends upravo karakteri koje mozes da biras na pocetku, nisam jos imao prilike da mi taj bude friend. Ali mislim da cim bih ga video, popio bi odma sniper u vugla.

Sad sam tek izvalio. Ladno ima da se izabere albanac sa kosova kao jedan od karaktera. U profilu mu pise kao iskustvo "KLA" lol.

Posto su tokom igre jedni od friends upravo karakteri koje mozes da biras na pocetku, nisam jos imao prilike da mi taj bude friend. Ali mislim da cim bih ga video, popio bi odma sniper u vugla.

Ti si opsednut nacionalnostima. Prvo u COD4 a sad i ovde. Opusti se malo. To je samo igra.

A ja sam Tina Turner. :D

A i primetio sam da u svakom postu imaš lol. Mnogo lolaš. :D

to mi je kao neki "internet tik".

Pa dobro, misli sta hoces, kad kazem da sam liberalan ne mislim da sam LDP liberalan, jer ono nema veze sa liberalizmom, vec nisam ono... "zatucan srbin", tipa mrzim homoseksualce, muslimane, jevreje, velika srbija i slicno...

Ne znam zasto bi ti mene okarakterisao drugacijeg. Zato sto sam rekao ovo za OVK? Nisam cak ni rekao za albanca (i btw ja ih ne zovem shiptari), nego zato sto pise bas OVK lol ... i sto se tice COD4, pa ne podrzavam ja al kaidu lol, vec sam vise rekao da mi se svidja tema drugog svetskog rata nego da se borim za ujka sema, a ono jeste borba za ujka sema. Borba protiv "terorizma" i slicno. Ne znam jel se secas kada su checheni uzeli kao taoce decu u shkoli u severnoj osetiji 2004te (ili 2003ce ne znam tacno), i kada je poginulo preko 300 DECE, u americkom izvestaju o toj situaciji su ih naveli kao "hostage takers" , a ne kao "terrorists". Kapiras, idu mi takve stvari na zivce, a ti sad mene etikitiraj kako hoces... pogotovo sto se ovde radi o OVK... *** ako sam zbog toga "ultra nacionalista" onda priznajem da jesam, ali nisam.

Izvinjavam se za offtopic

upravo predjoh igru. imam jedno pitanje na kraju. kada dodjem do Jackal-a da mu donesem dijamante tu imam predjenih 30/33 glavnih misija. onda mi on da da biram da li hocu da detoniram bombu ili da odnesem dijamante onom ridzovanu. presao sam oba scenarija i posle svakog je kraj. kada detoniram bombu ginem, i kada predam dijamante opet je kraj. u svakom slucaju, to je jos 1 misija na onih 30, i onda fale jos 2. ima li neko ideju u cemu je fora? ima li nekih alternativnih zavrsetaka, specijalnih misija ili tako nesto? mislim da nisam nista preskocio, stavise...

Dosta zavisi i od toga kakav si odnos imao sa svojim ortacima (buddies). Negde sam citao da nacin na koji si se odnosio prema ponudama svojih ortaka (sub-opcija po prihvatanju misije - main ortak ce ti uvek ponuditi side resenje ;)) puno utice na kraj igre. Meni je, takodje falilo par misija, medjutim ja sam se odrekao svog crew-a na polovini kampanje, ne bi li spasao onog svestenika, tako da sam tu, moguce, izgubio koji side mission. Elem, kad sam video kako su poneli na kraju, bilo mi je drago sto sam ih "izdao". Dublje ne bih smeo ulaziti zbog spoilera. :)

Poslednja izmena:
uvek kada sam imao priliku da izvrsim "buddy mission" sam to i radio i u statistici za buddy misssion mi pise 11/12. e sada, par ortaka mi je poginulo. moguce da nisu poginuli (jednom sam zabo tri injekcije i opet mi je umro na rukama) da bih imao jos tu jednu ortacku misiju. ali opet to nema veze sa glavnim mislijama kojih mi fale 2. nema veze, fina je igra, sa zadovoljstvom sa igrao i glavnu pricu i buddy mission i sporedne misije, budzio oruzja, plovio rekama, divljao po tlu...mogao je kraj da bude malo bolji ali sta sada...istrazicu malo po YT da vidim da li sam nesto propustio...

omg svima vama po jedan ban :d
Nego jel ima neke razlike ako sakupite sve Jackel kasete
Ja sam otisao na drugi deo igre i vracao sam se u stari deo igre da pokupim ostale kasete ali jednostavno ne registrije mi igra.Da li te kasete uopste pomazu?

nemam pojma. ja sam skupio samo 3 komada. ima ih 9 ukupno.

Skupio sve kasete, odslusao, dao ih novinaru (dva puta lol) i guess what...nista:D

Samo se odslusa filozofiranje Sakalovo koje veze s mozgom nema.Rat, ovo, ono...ljudi trpe i treba da trpe, bla bla bla...

Nazad
Vrh Dno