Malopre igram,trcim nekim proplankom,kad odjednom iza neke stene protrci divlja svinja,kao da je neko juri.I dok sam gledao za njom,projuri i medved pored mene,nije me ni primetio.Dosta puta sam video taj prizor,ali nikad tako blizu.Sreca njihova pa sam sve vec izkraftovao,inace bi zavrsili "odrani".Trenutno sam odradio 30/32 zadatka,4/4 za Longinus-a,4/4 za Yogi-Reggy-ja,i fale mi jos dva tower-a da osvojim.Tako da sam blizu kraja igre.Igram na mediumu sve,imam oko 50-60 FPS-a,naravno uz onaj stuter,ye8o mu pas mater!Valjda ce u sledecem patchu da ga srede.
Inace igra je fantasticna,definitivno je vredi preci jos koji put,ima brdo mogucnosti za drugaciju radnju,ja sam na primer,uvek bio na strani onog lika Sabal-a,a sledeci put mogu biti na Amitinoj strani .Do sad sam potrosio nekih 18 sati na igru,tako da ce mi trebati jos sigurno dva do kraja.Ej bre 20 sati za SP igru!!!Koliko tu ima mogucnosti,to je neverovatno.A one fortrese i outposte nisam ni pipnuo!To cu na kraju,polagano.Vidim cena igre vec polako pada,definitivno cu je kupiti,kasnije.Tako da preporuka od mene,vredi svaki dinar.