Sama igra me je odusevila pogotovo sad kad sam stigao u prave "snezne" himalaje. A proveo sam sate i sate istrazujuci doline.
Fora je prilikom probijanja ka vrhu izadje mi helikopter i sta god da uradim on me ubije. Cak sam i smanjio tezinu sa hard na easy samo da predjem tu sekvencu ( mrzim skriptovane sekvence ) ali nista ne mogu da uradim.Nisam pazario rpg jer mi jednostavno nije trebao, imam snajper sacmaru , pkt mitraljez... trebalo bi da je dosta protiv choppera valjda necu morati da se vracam par nivoa unazad da kupim rpg ?!?
Ajde ljudi jednom za svagda da zavrsite sa tim s.anjima od fps i performansi, dao sam vam egzaktan link za graficke kartice i sve rezolucije. Matematika je jedna i nema verujem ne verujem samo uzimate prostor i razvodnjavate temu, ako imate odstupanje vece od par fps onda nesto nije u redu sa vasim izdanjem igre ( citaj nemate adekvatan patch) ili je vasa crackovana ukradena verzija igre nestrucno odradjena ( ovo sam stavio da mi ne bi obrisali post, ne promovisem koristenje bilo kakvog nelegalnog softvera).
http://www.techspot.com/review/917-far-cry-4-benchmarks/
Sama igra me je odusevila pogotovo sad kad sam stigao u prave "snezne" himalaje. A proveo sam sate i sate istrazujuci doline.
Fora je prilikom probijanja ka vrhu izadje mi helikopter i sta god da uradim on me ubije. Cak sam i smanjio tezinu sa hard na easy samo da predjem tu sekvencu ( mrzim skriptovane sekvence ) ali nista ne mogu da uradim.Nisam pazario rpg jer mi jednostavno nije trebao, imam snajper sacmaru , pkt mitraljez... trebalo bi da je dosta protiv choppera valjda necu morati da se vracam par nivoa unazad da kupim rpg ?!?
Ajde ljudi jednom za svagda da zavrsite sa tim s.anjima od fps i performansi, dao sam vam egzaktan link za graficke kartice i sve rezolucije. Matematika je jedna i nema verujem ne verujem samo uzimate prostor i razvodnjavate temu, ako imate odstupanje vece od par fps onda nesto nije u redu sa vasim izdanjem igre ( citaj nemate adekvatan patch) ili je vasa crackovana ukradena verzija igre nestrucno odradjena ( ovo sam stavio da mi ne bi obrisali post, ne promovisem koristenje bilo kakvog nelegalnog softvera).
http://www.techspot.com/review/917-far-cry-4-benchmarks/
Svakome je drugacije meni je igrica skroz gotivna pogotovo zato sto nisam igrao far cry 3
To je zvanican benchmark renomiranog sajta koji je radio sve popularne igre u zadnjih 5 ili vise godina ( ja ih pratim 5 ) i to je sto je. Imao sam razne atije i nvidie i uvek je to bilo to plus minus par fps.Igra vam secka jet se ram napuni ( i onda pocne da vuce sa harda), bar je kod mene tako.To nema veze sa grafickom karticom ama bas nikakve.
Far Cry 4 VRAM & RAM Consumption:
We expanded upon our VRAM test from the Assassin's Creed Unity benchmark last week, now testing VRAM consumption on various graphics presets. VRAM consumption hovered in the ~3.5GB range when using high-end GPUs capable of Ultra settings. Even at the game's lowest settings, if VRAM was available for use, Far Cry would find ways to put it to use; we saw roughly 2GB VRAM consumed even on “low” settings, proving that larger framebuffers are rapidly becoming relevant.
As for system memory, the game uses about 1.6-1.9GB of system RAM at any given time.
Jedan od razloga zasto se pitam je sto kad stavim sve na medium, igra izgleda dosta losije (a ne radi mnogo bolje), prosto, low i medium su svet za sebe, a od High pa nadalje ne vidim velike razlike, razlike su u finesama. E sad, probao sam na low onako cisto da vidim kako radi i dobitak na fps-u nije toliki koliki bi ocekivao da bude, jer tada izgleda kao neki fps od pre dosta godina, dakle vrlo bezveze za takav tip naslova iz 2014. godine.
Ako moram da uporedim, kad uporedim s jednim Crysisom 3 (igra mi je losa ali pricam o tehnickom aspektu), koji i na low izgleda vrlo lepo a na Max grafici i dalje zadaje domace zadatke.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari