Šta je novo?
igra na hdd-u ili na ssd-u?ako je na hdd-u eto ti odgovora.

igra na hdd-u ili na ssd-u?ako je na hdd-u eto ti odgovora.

Koliko je provjerena ta informacija, posto mi je malo nelogicno da na fps moze da utice hard disk?! Ne ucitava nista vise nego kada sam van gradova...

PS. Pronasao sam resenje. U pitanju je daljina kojom se iscrtavaju sjenke, smanjite na medium i to je to.

@umart, profi me trolujes, ti bi da ja puknem 100 i vise evra a?! :D

Poslednja izmena:
Valjda ce to popraviti... :d

Ne utice hard, naravno. Jedino ako je polu-ispravan ili neispravan. Ili ako u Windowsu nesto radi u pozadini.
Pa ako budes nekada imao nedoumice, proveri stanje, recimo, preko HDD Sentinel.

Poslednja izmena:
r0nIn:

970tica bi morala da u kombinaciji sa tim i5 izgura high,dakle dropovi su najverovatnije do hdd-a.defragmentuj i nadaj se da ce te fajlove smestiti pri pocetku,inace ces uvek imati dropove.prosto je,open world igre imaju benefite od ssd-a ne u raw broju frejmova,vec sto eliminise botlnek u kesovanju same igre koje je mnog cesce nego kod level based igara koje prosto citav ili ogromnu vecinu levela ucitaju u RAM i cao zdravo.

Optimizacija & gluposti. Valjda ce popraviti, da li kroz patcheve i/ili drajvere...

to je posao za modere a ne za befezdu :d

r0nIn:

970tica bi morala da u kombinaciji sa tim i5 izgura high,dakle dropovi su najverovatnije do hdd-a.defragmentuj i nadaj se da ce te fajlove smestiti pri pocetku,inace ces uvek imati dropove.prosto je,open world igre imaju benefite od ssd-a ne u raw broju frejmova,vec sto eliminise botlnek u kesovanju same igre koje je mnog cesce nego kod level based igara koje prosto citav ili ogromnu vecinu levela ucitaju u RAM i cao zdravo.
Koji program preporucujes za defragmentaciju?

Ja sam je igrao nekih 4 sata, dosao do grada i sta znam, smorila me, pa sam je izbrisao [emoji14] nije ova igra za mene, probao i Skyrim u ono vreme, drzala me par sati i jednostavno smorila xD Nece mene Bethesda igre, a necu ni ja njih :d Drzacu se ja FC igara sto se open world shooter-a tice :D

Meni je cak i u tom segmentu dovoljno dobar, osjecaj kad krenes da "rostiljas" po rajderima minigunom i vidis samo kako krv prsti i prasina se podize je neprocjenjiv :) Plus mogu misliti kad krenu modovi kako ce sve to izgledati jos mnogo bolje :)

Generalno treba izbegavati veće težine u friškim vanilla Bethesda igrama. Jedva su se makli od čistog pumpanja helta protivnika, i povećavanja DMGa koju isti mogu da nanesu igraču, bez nekog razmišljanja o balansu...

Ja počeh na Very Hard...namerno nisam hteo na Survival jer su bukvalno samo nadrukali HP protivnicima i redukovali tvoj dmg pa ti treba tuce metaka iz snajpera da ubiješ jbnog komarca (Cazadores 2.0)...neka hvala. Mrzim artificial difficulty.

Takođe, rešio sam da načisto zamočam settlement gluposti...ne pada mi na pamet da igram Simse u Falloutu i izigravam bejbisitera. Da mogu, momentalno bih pobio prestona i njegovu grupicu ALI NE MOGU! Thanks, Bethesda!

[YOUTUBE]QqDFuzIQ4q4[/YOUTUBE]

Mislim da nije potreban bo5i dokaz koliko su zastranili sa FO4...

J€8€#! PAS!!

cad-20151116-a1e63.png

Jel se meni cini ili je municija primjetno skuplja nego u F3/New Vegas? Steta sto ne mogu da se prave ovi "normalni", "regularni" meci vec samo za neke puske.

nije valjda da fo4 nije dovoljno shooter?
:eek:
Jeste, ali boze moj puske su mi toliko rtd, ne znam, ne svidja mi se, a ni misije nisu nesto previse bolje, ne drze mi paznju, iskreno Pagan Min i Vaas all the way... Necu vise da trolujem temu jer je vise ne igram, a vi ostali uzivajte u igranju :D

Takođe, rešio sam da načisto zamočam settlement gluposti...ne pada mi na pamet da igram Simse u Falloutu i izigravam bejbisitera. Da mogu, momentalno bih pobio prestona i njegovu grupicu ALI NE MOGU! Thanks, Bethesda!

[YOUTUBE]QqDFuzIQ4q4[/YOUTUBE]

Mislim da nije potreban bo5i dokaz koliko su zastranili sa FO4...

mozes da ga ubijes... bar sam ja uspeo, a probao sam kad smo posle misije krenuli ka sanctuary-u... sad ne mogu da se setim dal sam probao jos jednom kad smo vec u settlementu, al moguce da i tad mozes...

'Ladno može da se formatira naziv itema kad ih preimenujemo---

https://gfycat.com/SlightFarChick
hahaha, ladno xD... to mi nikad ne bi palo na pamet da probam :D

J€8€#! PAS!!

cad-20151116-a1e63.png
hahha, kako je dobro... ja se gotovo uopste ne bavim settlementom... jedini koji imam, a da ima ljudi u njemu je sanctuary, a people happiness mi je na 5%, toliko o tome :D

Jeste, ali boze moj puske su mi toliko rtd, ne znam, ne svidja mi se, a ni misije nisu nesto previse bolje, ne drze mi paznju, iskreno Pagan Min i Vaas all the way... Necu vise da trolujem temu jer je vise ne igram, a vi ostali uzivajte u igranju :D

ne moraš da brineš, odradili su to tu neki "viđeniji" članovi foruma još odavno. nema više kud.

Ja bih dodao i to da ne igrate na velikim tezinama jer je mnogo lose odradjeno. Primera radi da bi ubili Legendary Raider-a potrebno je cak 3 mini njuka.

Ja prob'o taj vaš Pad4 ali je igrivost traljavo urađena. Ajd to što sakupljaš stvari ko prosjak ali em puške ko iz srednjeg veka, metak po metak, a ovi te pogađaju kroz zidove, em taj nišan je centriran da sve pogađaš samo ne ono u šta si ciljo pa ti treba iljadu džebane. Crap je ovo. Sreća da nisam platio tražio bih refund.

Imas i hi-tech energy oruzja, power armor...

Igram na hard i nije mi tesko. Ako bih smanjio na normal, dal bi time uprostio igru u znacajnijoj meri ili bi time samo protivnicima smanjio kolicinu health-a koju imaju ?
Licno bih voleo da igram survivor tezinu, al da komp ne cituje i da bude ono fazon one shot one kill, i za mene i za komp. :smoke:

Poslednja izmena:
Ko igra melee/unarmed, Blitz (AGL 9) perk je gamechanger. Rešio sam da ga isprobam pa sam preko konzole smanjio STR i END da bih prebacio na ALG i, čoveče, koliko je dobar...! Totalno vredan rusha kao jedan od prvih perkova ako si melee lik.

Nazad
Vrh Dno