"Omrazena" Bethesda opet pokidala http://forum.benchmark.rs/showthrea...radio-750-miliona-dolara-prvog-dana&p=4429085
Ljudi znaju posao pa to ti je...a ovamo pljuvanje po svim njihovim naslovima.
igra na hdd-u ili na ssd-u?ako je na hdd-u eto ti odgovora.
Koji program preporucujes za defragmentaciju?r0nIn:
970tica bi morala da u kombinaciji sa tim i5 izgura high,dakle dropovi su najverovatnije do hdd-a.defragmentuj i nadaj se da ce te fajlove smestiti pri pocetku,inace ces uvek imati dropove.prosto je,open world igre imaju benefite od ssd-a ne u raw broju frejmova,vec sto eliminise botlnek u kesovanju same igre koje je mnog cesce nego kod level based igara koje prosto citav ili ogromnu vecinu levela ucitaju u RAM i cao zdravo.
Generalno treba izbegavati veće težine u friškim vanilla Bethesda igrama. Jedva su se makli od čistog pumpanja helta protivnika, i povećavanja DMGa koju isti mogu da nanesu igraču, bez nekog razmišljanja o balansu...
Koji program preporucujes za defragmentaciju?
Jeste, ali boze moj puske su mi toliko rtd, ne znam, ne svidja mi se, a ni misije nisu nesto previse bolje, ne drze mi paznju, iskreno Pagan Min i Vaas all the way... Necu vise da trolujem temu jer je vise ne igram, a vi ostali uzivajte u igranjunije valjda da fo4 nije dovoljno shooter?
![]()
Takođe, rešio sam da načisto zamočam settlement gluposti...ne pada mi na pamet da igram Simse u Falloutu i izigravam bejbisitera. Da mogu, momentalno bih pobio prestona i njegovu grupicu ALI NE MOGU! Thanks, Bethesda!
[YOUTUBE]QqDFuzIQ4q4[/YOUTUBE]
Mislim da nije potreban bo5i dokaz koliko su zastranili sa FO4...
hahaha, ladno xD... to mi nikad ne bi palo na pamet da probam
hahha, kako je dobro... ja se gotovo uopste ne bavim settlementom... jedini koji imam, a da ima ljudi u njemu je sanctuary, a people happiness mi je na 5%, toliko o tomeJ€8€#! PAS!!
![]()
Jeste, ali boze moj puske su mi toliko rtd, ne znam, ne svidja mi se, a ni misije nisu nesto previse bolje, ne drze mi paznju, iskreno Pagan Min i Vaas all the way... Necu vise da trolujem temu jer je vise ne igram, a vi ostali uzivajte u igranju![]()
Ne trudi se da pises, primeceno je da nestaju postevi u ovoj temi...ne moraš da brineš, odradili su to tu neki "viđeniji" članovi foruma još odavno. nema više kud.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari